Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.024
Cevap
232
Favori
709.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun işletim sisteminde değil. Pes 2013 yeni nesil ekran kartlarını görmüyor. X550LN konusunu incelerseniz benzer sorunu yaşayıp çözemeyen kullanıcılar olduğunu görebilirsiniz.
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Ram konusunda seni bir yorumumdan haberdar ettim,sanırım gösterdiğin ram çalışmıyor daha doğrusu desteklenmiyor daha bilge birisi cevaplar ise daha sağlıklı olur
  • Windows 8.1'de GTA IV veya EFLC'yi deneyen ve çalıştırabilen oldu mu ? Orijinal Steam'den alınma 2 sinden de var 2 side çalışmadı bende
  • Ben yeni nesil bir notebook sahibi değilim. Tüm notebook forumlarını takip ediyorum, tavsiye bölümündeki konuya yazıyorum. Maalesef deneme şansım yok
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    X550JK yeni nesil sayılmıyor mu ? 850M ? i5-4200H ?

X550JK kullanıcısı değilsen başka tabi
  • Driver yüklerken söylediklerinizi yaptım , ardından o hatayı vermeyi bıraktı fakat şimdi de önceki driverı silip yeni driverın yüklenmesine başlarken yükleme ortasında hata verip failed diyor, bir fikriniz var mı ?
  • sıcak bir fırsat olsa da bizde kullanıcılar arasında yerimizi alsak :)
    hocam 35. sırayı rezerve etsen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 16 Eylül 2014; 12:21:15 >
  • Dun siparis verdim ebrardan hala `durum:siparis hazirlaniyor`. 19.00 dan sonra mi veriyorlar kargoya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OplusA kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminiz win8 ise ilk sayfadada verdigim videodaki adımları takip ederrek deneyin;
  • bir sorum olucaktı ben uefi kurulum ıcın flah dıskımı hazırladım tek sorum flahın ıcıne iso olarakmı atıcam yoksa acıp ıcındekılerımı atıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Win 9 tam olması gerektiği gibi olacak sanırım başlat win 7 başlatı gibi ama win 8.1 gibi kişiselleştirilebilir ama 8.1 i deneyin dacia gibi kolay alışıp zor vazgeçiyorsun(dacia ya halan daha ısınamadım çaktırmayın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KreeYaTH

bir sorum olucaktı ben uefi kurulum ıcın flah dıskımı hazırladım tek sorum flahın ıcıne iso olarakmı atıcam yoksa acıp ıcındekılerımı atıcam ?

İçindekileri atacaksınız tabikide
  • peki sonrasında normal sekılde takıp kurucam degılmı baska bırsey yapmam gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KreeYaTH

peki sonrasında normal sekılde takıp kurucam degılmı baska bırsey yapmam gerek yok

normal format atar gibi atacaksınız ilk sayfadaki işlemleri yaptıysanız
  • Merhaba ben sarj cihazı takılırken lol full ayar 60 fps alıyor fakat sarj cihazı olmadıgı zaman endusuk ayarda da en yuksek ayardada 30 fps oluyor bunun hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Aslında model numarasını senin verdiğin kingston sitesinden denedim. Karşıma yabancı sitelerdeki satış ilanları çıktı. Kingston HyperX Impact 4 GB DDR3L 1600 MHz CL9 1.35 volt. Herşey uyumlu gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRHe4D -- 16 Eylül 2014; 15:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eufhoria

Merhaba ben sarj cihazı takılırken lol full ayar 60 fps alıyor fakat sarj cihazı olmadıgı zaman endusuk ayarda da en yuksek ayardada 30 fps oluyor bunun hakkında bilgisi olan varmı ?

cihaz pilde iken tasarruf modu aktif oluyor ve fps yi 30 a sabitliyor
    performans kaybı olmuyorsa sorun yok
    memnun değilseniz fps yi artırabilirsiniz
    power4gear yazılımını kurduğunuzu varsayıyorum

not: acaba bi sss bölümü mü yapsak @Belegurth
  • Öncelikle

Belegurth a buradan tekrar tşk ediyorum. Alım sürecinden sürücülerin işletim sisteminin bir çok şeyin kurulumun da bana özelden yardımlarını esirgemediği için.

Cihazı ebrardan aldım. dk 1 gol 1 fazla mebla para çekmişler kredi kartından onu düzelttirdim. Sonra adres bilgilerimi yanlış vermişler kargoya onu düzelttim. Bunlar canımı sıktı biraz. Sonuç olarak 24 saat dolmadan bilgisayar elime ulaştı. Sorun olmadı.

Birkaç günlük izlenimlerimi yazayım:

Plastik kalitesi (samsung ve sony dizüstü kullandım) bana göre iyi değil. Kaliteli bir plastik gelmedi bana. Ama kötü de diyemem. Zaman gösterecek kalite ve sağlamlığı. Isınma sorunu şu an yok ama bunu da zaman gösterecek. (2 saate yakın bf4) Touchpad denildiği gibi biraz kullanışsız ama alışılır bence.

Ekran hoşuma gitti. Mat. Bilgisayar ince. Şık.

Bu sistem ekonomik ancak performanslı bir oyun sistemi ve bazı yerlerden kısarak bence asus çok akıllı bir hareket yapmış. Ekranın 1366*768 çznrlü olması çok mantıklı ufak ekranda full hd olması bence hiç farketmiyor. geniş alanda çalışma yapılmayacaksa...hem performans kazanılmış hem de fiyattan tasarruf olmuş. ne bileyim i7 değil de i 5 olması...

Bu fiyata bu performans masaüstü bile toplanmaz.

Oyun performansı gerçekten çok iyi...bf4 medium ayarlarda 70-80 fps oynatıyor. nfs hot pursuit 60fps. 59 olmuyor. 1,5 -2 sene idare ettikten sonra zaten yeter.(sağlamlık ve satabilite açısından)

Alacak arkadaşların ihtiyaçları belirleyecek sonucu. Bildiğim gtx850 m li msige60 var onun fiyatı 3200 lerde... Bu kadar fiyat farkına bence değmez.
    Ufak tefek eksilerini de fiyatıyla fazlasıyla kapatıyor.
    Bu laptop gönül rahatlığıyla alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 16 Eylül 2014; 17:04:31 >

• GT6 G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Bence 4 GB ram ve SSD takıldığında hiçbir eksiği kalmaz diye düşünüyorum.
  • Bugün Ebrar Bilgisayar'ın kendi ofisine gittim satın almak için ellerinde kalmadığını söylediler oysa sitede var gözüküyor dedim bu sabaha kadar vardı kalmadı dediler dün de telefonla arayıp sormuştum var demişlerdi sizce şimdi sipariş veriyim mi internetten yoksa yarın tekrar kontrol ediyim mi stok durumunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clown Fx -- 16 Eylül 2014; 18:51:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.