Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows'tan kaynaklı olabilir,bence vakit kaybetmeden gidin bir yerden başka bir windows edinin tekrar deneyin,benim z580'de de aynı sorun vardı meğer windowstanmış başka dvd ile kurmuştum düzelmiştieğer devam ederse aldığın yerle ve asus servisi ile konuş duruma göre belki iade etmen gerekebilir...
  • KreeYaTH kullanıcısına yanıt
    Deamon tools lite'ı indir aç iso'yu içindekileri flash diskin içine at
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    7537'de kullanmıştım gayet işe yarardı,7537'nin ana konusunda bulabilirsin ama işlemci frekansını (3.4 dü dimi 4200H ?) ayarlamayı unutma yoksa niye bu makine yavaş çalışıyor dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkemal

Ebrar bilgisayarı aradım stok var diyorlar ama güvenemiyorum bugün içinde ebrardan alan var mı ?

1 saat önce internetten sipariş verdim. Sipariş durumunda hazırlanıyor diyor. Ofisten teslim seçeneğini seçtim. Bakalım üründe 24 saatte kargo yazıyor. Tedarik süreci hızlı olur heralde.
  • Beyler ekranin altindaki pil takili olarak geldi bende sizde ayri mi geldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Takili geldi pil bende de ben speaker bu laptopun neresinde? klavyenin altindan mi geliyor noluyor

• Yanlışın var bence. Linkini verdiğim modelin numarası zaten Kingston'un sitesindeki model ile aynı. İlana ve Kingston'a bak istersen: HX316LS9IB/4 yazıyor ikisinde de. Yabancılardan neyimiz eksik bizim? Ben 2 ay içinde bu modelden alıp deniyecem. Buraya da deneyimlerimi aktarırım.
    Evet takılı ve pil bitik geldi bende.
  • Az once telefonla görüştüm bu sabah stoklara girmis tekrardan ebrarda su anda almaya gidiyorum her ihtimale karsi ismime ayirttim bi tane ama telefondaki bayan bugun bi sorun cikmiycagini aksamdan once bitmiycegini soyledi yarin icin soz veremem dedi su anda gidiyorum almaya hadi hayırlısı

• Internetten siparis vericek arkadaslar ebrardan alabilirler suan sorun cikicagini sanmam ama elden almak her zaman daha garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Windows'tan kaynaklı olabilir,bence vakit kaybetmeden gidin bir yerden başka bir windows edinin tekrar deneyin,benim z580'de de aynı sorun vardı meğer windowstanmış başka dvd ile kurmuştum düzelmiştieğer devam ederse aldığın yerle ve asus servisi ile konuş duruma göre belki iade etmen gerekebilir...

tamam hocam cevabınız için teşekkürler

• WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Kurulumu bıtırdım şuan asustan yazıyorum :D

şarj durumu sıkıntı sanki pil doldu ama şarj etmeye devam ediyor. Bazı laptoplarda pil dolunca sarjı etmeyi durduruyor prizden devam ediyor. Asusun bunun gibi bi uygulaması var mı driverla falan halledilir mi acaba. Olmazsa bataryayı çıkartıp takılıcam daha sağlıklı olur.
    Her türlü pilin ömrü en fazla 2 yıl oluyor merak etme
  • Simdi ofisten teslim aldim ürünü win8 kurmanin daha yararli olucagini söylediler ve ordaki yetkili bayan driverlari dvdden degil de aygit yoneticisinden kendiniz yuklerseniz bi sikinti yasamazsiniz dedi windows ve driverlar konusunda hala guvenmiyorum kendime ama hayirlisi bakalim denicez

• Beni de yazabilirsiniz kullanıcılara.
  • @Belegurth hocam USB 3.0 için verdi?in linkteki driverlaryn her versiyonunu denedm ama hala usb 2.0 hyzynda çaly?yyor phdd. Win 8.1 pro kurulu ?uan.
    Bu arada bendeki win 8.1 pro all in one diye hiç u?ra?madim UEFI için. ?uan 5-10 sn de masaüstü geliyor. UEFI li kursam daha da hyzlancak my?
  • @tw1sted
    Nasyl anladyn pil dolduktan sonra ?arj olmaya devam etti?ini? Bende %100 olunca prize takyly, dolmuyor yazyyor. Windowsun yalancysyyym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezman987 -- 17 Eylül 2014; 15:40:39 >
  • @Al Capone!
    Hayırlı olsun

@rezman987
    Eminmisin hocam başka usb driver i bulamadım cunku, üstelik asus'un sitesinde bulunan driverlar bunlar.
  • @Clown Fx ve @Al Capone!. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın!
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler kurulumda yardimlarinizi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.