Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rezman987

@tw1sted
    Nasyl anladyn pil dolduktan sonra ?arj olmaya devam etti?ini? Bende %100 olunca prize takyly, dolmuyor yazyyor. Windowsun yalancysyyym.

bende %99 kullanılabilir (prize takılı, doluyor)

yazıyor
  • Fifa 15 te fps ne durumda arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 yüklerken ki hatayı halledemedim bios ayarlarım resimde attığın gibi başka çözüm var mı
  • Clown Fx kullanıcısına yanıt
    O ayarlar Windows 7 için değil dostum. Windows 8 UEFI kurulum için.
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Onlari biliyorum en bastaki resimden bahsetmistim ayni sorunu kendi de yasamis ama cozmus ondayim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun kardeşim inşallah bende önümüzdeki günlerde satın alacağım,ben günlerdir o meseleden bahsediyorum cevap veren yok sana da vereceklerini pek sanmıyorum en iyisi haftada en az 1 kere boşaltıp doldurmak
  • Arkadas bi tane temiz win8 bulamadim ya bi yardimci olun sabahtan beri ugrasiyorum ozelden falan bi link bisey atin

• sagol kardesim. :D pil ayarlarını biraz kurcaladım sanırım high performanceye alınca fişten alıyor enerjiyi. herşeyi çözdüm şuan tek canımı sıkan ethernet girişi kaldı. İndirme yaparken az daha hızlansın diye ethernete takayım dedim takmaz olaydım zar zor 7-8 dakikada çıkardım zarar vermeden. birdaha takmam heralde :D
  • Benim laptopta ısınma sorunu var yarın servise gönderiyorum. Isınmadan kaynaklı fps düşüşü yaşıyorum ve fanlardan aşırı ses geliyor. Ebrar iade yada değişim kabul eder mi

• asus44 A kullanıcısına yanıt
    Ebrar iade almaz o cihazi diye düşünüyorum. Asus servisiyle halledersin buyuk bi ihtimalle

bir yöntemi vardır onu düzgün çıkartmanın ya
  • rezman987 kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz PCDEPO 7537'yi iade aldı,ama önce kendilerine gönderdim incelediler yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

bir yöntemi vardır onu düzgün çıkartmanın ya

yok valla elimde kalmadığına dua ettim. :D
    bekle bekle unboxing videomda oraya da değineceğim
  • sanırım gerek kalmadı şu anda uefi li win 8 kurulum yapıyorum sorun çıkmaz inşallah sağol yine de
    seninkinin de linkini verebilir misin elimde alternatif bulunsun8.1 kuraydın direkt?
  • Özelden yazarım şimdi de 8.1 için pek tavsiye alamadım kullananlarda kurmana gerek yok 8 daha iyi dedi ondan yönelmedim oraya
    8.1 in daha iyi olması lazımwin7 yükleyemedim diye üzülme 8.1 için konuşuyorum benim daha win7'ye geçme gibi bir eğilimim kalmadı sadece gözümüzde büyütüyoruz
  • Arkadaşlar torrent linki vs vermek ban sebebiymiş o yüzden bu konuda dikkat ediniz

@asus44
    Neden oldugu hakkında herhangi bir fikriniz yok mu ?
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    riske girmeye gerek yok sağol sildimBu bankalar tam sopalık ya bir türlü paramı iade etmediler alamadım makineyi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.