Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet sitede 3 tane bios var VBİOS ıntel ekran kartı için bizdekinin güncel olup olmadığını nasıl anlarız bi bilğiniz varmı ?
  • Laptopta sıkıntı yoksa güncellemeye gerek yok ki adamlar kendi söylüyor sorun yoksa uğrasma biosla diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ekran kartı sorunu çözemedim son sürümü atamadım hala ve sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünden ekran kartına baktığım zaman gtx850m gözükmüyo HD Graphics 4600 yazıyo nasıl düzelticem acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sai6

Fifa 15 te fps ne durumda arkadaslar

Demoda sabit 60fps

• Clown Fx kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir uygulamaya, oyuna sağ tıkladığınızda grafik işlemciyi değiştir diyince orda Nvidia Yüksek Performanslı Ekran Kartı seçeneği yok mu? Kendi dvdsi otomatik olarak bütün driverları yüklüyor bilgisayarı yeniden başlatarak. Bence otomatik yüklesin.
  • Beyler flash tan format attim ilk basta win8logosu geliyor flash uefi seklinde ama yinede hizli aciliyor napiyimuefi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 18 Eylül 2014; 10:24:58 >
  • Javier kullanıcısına yanıt
    Evet o seçenek var ama masaüstünden sağ tıklayıp bağdaştırıcı ayarlarına girdiğim zaman gtx 850m yazmıyor hd graphics 4600 yazıyo
  • dxdiag'ta hd intel gozukmesi normal, eğer gtx850m varsa aygıt yöneticisinde sorun yok demektir. Oyunları açarken gtx ekran kartıyla açacaktır.
  • mat ekran mı?
  • once_again O kullanıcısına yanıt
    Evet ekran mat.
  • once_again O kullanıcısına yanıt
    Bunu mu almayı düşünüyorsun
  • Disk yönetiminde EFI tabanlı disk gözüküyorsa sorun yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRHe4D -- 18 Eylül 2014; 16:20:38 >
  • Laptopu düz bir zemine koydu?umda sol alt tarafy tam oturmuyor yere. Sizlerden durum nasyl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 18 Eylül 2014; 17:11:26 >
  • ntfs dıye gozukuyor tekrar kurulum yapıyımı sızce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

Laptopu düz bir zemine koydu?umda sol alt tarafy tam oturmuyor yere. Sizlerden durum nasyl?

Bende oturuyor hocam.

Ayrıca bir sorum olacak. Watch Dogs'da fps düşüşleri var. Özellikle araba sürme sahnelerinde veya fareyi hızlı hareket ettirdiğimde oluyor. (Low veya ultra farketmiyor, yine de oluyor) DVD'deki sürücüyü yükledim uğraşmamak için. Sizce yeni sürücüyü yüklemek çözer mi? Ya da bunu halleden bir update geldi mi oyuna? Yoksa başka bir tane indireceğim.
  • boşluk tuşunun dokunmatik olduğunu biraz geç fark ettim hatta arızalandığını düşünmüştüm 1610 liraya netsiparişten aldım acayip hoş bilgisayar bf4 bile oynarken ısınmıyor
  • Laptop u alalı ortalama 1 hafta oldu. tam 3 kere işletim sistemi kurdum hepsi 8.1 di. farklı torenletler denedim. her denememde acaba o torentdemi sıkıntı vardı diye. ama sıkıntı sistemde. kesinlikle 8.1 performansı çok kötü. oyunlarda fps 50-60 olmasına rağmen birden 10 lara düşüp takılmalar yapıyor. oyun açıkken windowsda gezinmek imkansız gibi bilgisarıma sağ tıklayıp özellikler diyorsunuz örneğin 7-9 sn arasında cevap veriyor. kapanıp açılmalar çok yavaş. internet hızı felaket kötü. şöyle söylüyüm 1 sene önce 1000 tl ye aldığım i3 işlemcili sony laptop um 8.1 de daha hızlı çalışıyor hemde baya baya daha hızlı , sıfır takılma ile... napıcamı bilemiyorum. windows 8 yüklemeyi denicem ama onuda torentlerde bulmak çok zor heryerde 8.1 var. windows 7 denesem sürücüler de sıkıntı çıkarmı bilmiyorum. açıkcası aldığıma pişman oldum. inşallah 8.1 de sıkıntı vardır. her işletim sisteminde aynı sorun çıkarsa eski laptopumu kullanmaya devam edicem. diğer türlü kanser edecek.

Yaklaşık Sn. bazında test değerlerim ( Windows 8.1)

1- Windows açılış sürem 45sn
    2- Windows kapanma sürem 27 sn ( Bazen 40 ları buluyor )
    3-www.donanımhaber.com yazıp entere bastıktan 2.5-3n bekledikten sonra yüklemeye başlıyor
    4- oyun açıkken görev yöneticisi açma süresi 8 sn
    5- Nvidia denetim masasını açma süresi 14 sn ( oyun açıkken denemedim herhalde 30 sn bulur )
    6- Masaüstünde sağ tıkladığın zaman menünün gelmesi 1 sn
    7- Oyunlarda fps değerleri çok sağlam ancak ortalama 15 sn de bir fps dibe düşüp geri çıkıyor burda donmalara sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 18 Eylül 2014; 21:54:54 >

• kesilikle katılıyorum size hdd den dolayı kasılıyor bence
  • melihmustafa kullanıcısına yanıt
    Yeni sürücü bu problemi çözermi bilemiyorum cunku dvd deki sürücü sadece bi alt sürüm ondada çok fark edecegini dusunmuyorum. Denemekte yarar yok değil ama watch dogs'ta fps düşüşlerinin bir nedeni vardi sanırım, bunun hakkında bir arkadaş bazı şeyler paylaşmıştı bir kaç sayfa öncesi. İnternettende araştırabilirsiniz bu durumu. Diğer oyunlarda bir problem yaratıyormu?
  • Yeni sürücüden kaynaklı büyük ihtimalle yeni sürücüyle beraber 10-15 fps yükseldiğini duydum bende henüz güncelleyemedim beceremedim daha doğrusu
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.