Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flashın içine dvd tool isimli bir programla iso yu flash diske aktarmanız gerekiyor, sırf iso yu atarsanız olmayacaktır. USB'Yi formatlamanız gerek bu işlemi yapmadan önce.

@Clown Fx
    sadecenotebook gibi sitelerdende bakabilirsiniz. Stoklara ne zaman geleceği konusunda birşey demedilermi?

@GT6
    Hayırlı olsun hocam ve rica ederim.

@judge-fred
    Önemli eksikler veya hatalar oldukça konuya ekliyorum ama önemli birşeyler gözden kaçtı diyorsan yapalım tabi.
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Yarin gelir dedi de ne kadar guvenilir oylesine soylemis olabilir emin degilim onun icin bekleme karari aldim yarin tekrar arayip stok durumuna gore siparis vericem internetten yada ayirtip kendim gidip alicam yarin bilgilendiririm sizi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide eklersen kullanıcaları ve imzaya bugun aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 16 Eylül 2014; 21:27:53 >
  • KreeYaTH kullanıcısına yanıt
    Eklemiştim hocam hayırlı olsun
  • beyler throttlestop kullanan var mı?
  • Sagolun hocam peki imza yi nasil eklicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 16 Eylül 2014; 22:57:25 >
  • Pcdepoda da stokta kalmamis fiyati biraz indirmisler o yuzden girer girmez alinabilir bence takip etmek lazim

• Hocam inceleme için eline sağlık..aklıma yattı bu laptop yalnız yazılım mühendisliği okuyorum en az 3-4 yıl gidecek ve haliyle 3-4 yıl sonraki oyunlarda bile med-high arası oynamak istiyorum götürür mü sizce nasıldır ve ek olarak bi 4gb daha ram taktırırsam nasıl olur??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beni de eklersen sana zahmet.
  • Ek olarak 4 gb taktırırsanız süper olur tam performans alırsınız Şuan laptop için piyasadaki en güzel ekran kartlarından biri bu, buna ek olarak ise hdd ve ram az olsada genişletilebilir şeyler, yani bu fiyata bu pc alınabilecek en iyi pc oldugunu dusunuyorum suan için.

@KreeYaTH
    İmzaya eklemek için sağ üstte profil'e girdikten sonra biraz aşağıda imza bölümü var, imza bölümünde sağ yukarıda düzenle olması gerekiyor. İlk sayfada code'un içindeki bir imzayi alıp oraya yapıştırabilirsiniz.

@rezman987
    Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belegurth -- 17 Eylül 2014; 1:10:14 >

• Arkadaslar uefi kurulum icin launch csm yi kapatiyor muyuz anlamadim ya, resimde acik altta uyari2de kapatin yaziyor. Uyari normal kurulum icin mi?

Boot option:1 usb bellegi secip windowsu yukledikten sonra option:1i eski haline mi getirmek lazim.

• tw1sted kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dvd ile uefi beceremedim. şansa flash takılıymış bi baktım Uefi sandisk diye yazıyor. Hemen Usb yi hazırladım 8.1 e. uefi:sandisk'i boot option 1 e aldım başladı. Kurulum bittikten sonra da alırsın geri eski haline.
  • Sagol dostum peki biosa baska ayar yapmadin mi? Secure boot launch csm gibi

• bende alcam ama çok pahalandı pişman olmaya başlyıyorum cogu yerde de stoklar tükeniyor
  • Ebrar bilgisayarda yarın stoğa giricekmiş bana verdikleri bilgi bu bende yarın almayı düşünüyorum almadan önce arayıp stok var mı teyit edicem ama
  • Clown Fx kullanıcısına yanıt
    Ben netsiparis.com'dan aldım, fiyatı ebrara pcdepoya göre daha ucuz. Neden orayı denemiyorsunuz bence ordan alın. Axesse peşin fiyatına 9 taksit.
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Evet her şey uyumlu görünüyor ama kingston'un sitesinde olmaması sence de kafa karıştırıcı değil mi ? Bence birilerinin alıp denemesini bekle alırsın çalışmaz sonra o ram elinde kalır iadesi de yok onların anca 2.el satarsın ama zarar edersin.Yabancılar bu konularda bilirsin cesur oluyorlar illa yabancı forumlarda alıp deneyen çıkar

ve karta gömülü olan ram'in ne olduğu da önemliydi galiba(Sonra çakışma yapıyorlar diye bir şey vardı)

• şuan en iyisi n11 111tl hediye çeki veriyor ve kargo ücretsiz çogu siteden daha ucuz
  • Ebrar bilgisayarı aradım stok var diyorlar ama güvenemiyorum bugün içinde ebrardan alan var mı ?
  • Javier kullanıcısına yanıt
    Bu aralar her yer aynı görünüyor,dün pcdepo'da 1680 liraydı stok bitmiş ben o şekilde aldım sanırım benimki ayırtıldı ama 7537'nin iadesini banka henüz gerçekleştirmedi ve gerçekleştirmez ise tekrardan satın almam gerekecekBu Bankaların

10 günü bulabiliyormuş para iadesinin,gel de sövme bunlara,kendi alacakları olsa faiziyle alırlar
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.