Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle mail atin asus bu isi yapmiyorsa bos slot da varsa al tak demektir bu garantiden cikmasi sacmalik olur

Bu arada ikk sayfadaki bios ayarlarini yaptim launch csm yi devre dışı biraktim ve tamam artik açılışta asus logosu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    açılışta Asus logosunu görünce uefi kurulmuş mu kabul ediliyor ? (bilmiyorum o yüzden sordum) kaç sn'de açıldı ?

ve bios'ta dikkat ettiniz mi acaba speedstep var mı ?

Asus'a bence herkes mail atsın herkesin mail kutusunda garanti olarak beklesin 1 tanesine olumsuz cevap gelirse aynı maili bir daha göndersin aynı kişi bakmadığına göre farklı mailler gelecektir diye umuyorum,nasıl taktik ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates41

quote:

Orijinalden alıntı: melihmustafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihmustafa

quote:

Hocam bende almayı düşünüyorum.Hocam sizden rica etsem spin tires oyununu deneyebilir misiniz ?

Hocam nedense playclaw çıkmıyor fps göremedim bu yüzden. Ama ifade edecek olursam son ayarlarda gayet akıcı oynanıyor.

Anladım hocam.Bu arada şuanda evde z710 var. İ7 4700-mq ve gt740m var.Ayrıca 8 gb ram ve 17.3 ekran var. Abim de bilgisayar alacak ben z710 onu verip bunu almayı düşünüyorum.Ne dersiniz performansı konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? Bunda i5-4200h var çift çekirdek ve ram 84gb. Z710 da ise i7 4 çekirdek ve 8 gb ram var.Ekran kartı asusun buna göre baya iyi zaten

Hocam ekranın 17.3 inç fhd olması yüksek ayarda oynamaya tercih edilebilir. Taşınabilirlik çok önemli değilse değiştirmeyin derim. Ben şahsen taşınabilirliğe önem veriyordum, hatta ilk 13.3 ve 14 inç laptoplara baktım ama aradığımı bulamadım.

Hocam ekran 1600*900 full hd olsa zaten bunu kullanmaya devam ederim.Film izliyorum sık sık ve 17.3 ekrana 1600*900 biraz düşük kalıyor gibi 😞

O halde oyun performansı önemliyse değiştirin derim. Yoksa kalabilir bence. Hem yeni bir elektronik alet almanın da baştan bir risk olduğunu hatırlatırım.

• Arkadaşlar hangi OS daha kararlı bu sistemde? Bugün sipariş verdim çarşamba elimde olur kuvvetle ihtimal. Herkesin 8.1 kurmak istemesinin bir sebebi var mı?
  • 15 20 sn arasi masaüstüne geliyor evet uretici logosu gormek gerekiyomus bu arada biosda speedstep yok

• Windows 8.1 e çıkan bir makine olduğu için win8.1 daha kararlı diye umuyorum

Tamam seninki olmuş gibi görünüyor süre normal benim lisanslı 7537 de aynı sürede açılıyordu hemen hemen

Speedstep sadece dell e özgü birşey olabilir :)

• beyler bilgisayar 3 günde bir çöküyor 8.1 kurulu mavi ekran bildiğiniz reset atıyor sonra
  • Bencede 15 20 saniye iyi ozellikle bu hdd ike daha gizel bir hdd taksak mesela wd black vardi bende 64 mb onbellek 7200rpm 750 gb o zman 10 saniye ye duserdi belki ama oda cok ses cikariyordu :)

• İlginç acaba indirdiginiz windows mu kötü yada o tarz birşey?
  • Beyler ebrardan siparis verdim onaylandi kargoya verildi yaziliyor gala takip no vermediler saat 19 Dan sonra vericez dediler normalmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 16 Eylül 2014; 6:41:06 >
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    olabilir ya başka bir tane denerim yakın zamanda başka çözümü yok gibi
  • Win 7 pro kullanıyorum herhangi bir sorun cıkmadı 2 haftadır kullanıyorum bilgisayarı
    Windows 8 veya 8.1 e takıntın var dimi ?bak bende senin gibiydim 7537 de win7 desteği yoktu bir açtım 3 günde tamamen kavradım aslında hiçbir şey değişmemiş sadece daha hızlı ve kullanışlı o kutucuklar mesela başlat menüsünü temsil ediyormuş çok daha kullanışlı inan ki şimdi win7 kurmak içimden gelmiyor şiddetle 8.1 i tavsiye ederim ben resmen enayilik yapıyormuşum dedim win7 de cidden

• Stabil değildir diye kurmadım özel bir takıntım yokta simdi böyle sorunlar falan gördükçe hiç kurcalamıyım diyorum suan pc oldukça güzel ve olurda sıkıntı olursa bir ton uğraş. Win 9 istiyorumda bakalım ona daha çok var :D
    Sorun hddlerde zaten. 5mb/s nedir yah 2tb hızlı olanlardan alıp fabrika çıkışlı olanı bir ara kaybetmek lazım sanki ses umrumda değil biz eskiden masaustü kullanırdık ona göre

Win 9 tam olması gerektiği gibi olacak sanırım başlat win 7 başlatı gibi ama win 8.1 gibi kişiselleştirilebilir ama 8.1 i deneyin dacia gibi kolay alışıp zor vazgeçiyorsun(dacia ya halan daha ısınamadım çaktırmayın)

• Ben bios ayarlarını yaptığımda olayı çözdüğümü farkettim. Bu arada önemli olan disk yönetiminde EFİ tabanlı disk gözüküyorsa yüklenmiş demektir. Logo olayını tam ben de anlamadım ama UEFI yüklediğimi ordan anladım ben . Herneyse şöyle bir RAM almayı düşünüyorum da acep bizim bilgisayar için uygun mu, bilemedim:
    www.amazon.com
    Amazon.com: Kingston HyperX Impact Black 4GB 1600MHz DDR3L CL9 SODIMM 1.35V Laptop Memory (HX316LS9IB/4): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOSLY

• 8.1 Pro kullanıyorum lisanslı hiçbir sıkıntı yaşamadım.Açılış hızı büyük devrim olmuş w8 de.SSd taksak düşünemiyorum inşallah seneyede ssd takıcaz
  • NE yaptım ne ettiysem Pes 2013 ü çalıştıramadım arkadaş kafayı yicem.Sanırım sırf bu yüzden w7 kurucam bilgisayara
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.