Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartini 344.11 e guncelledim ancak geforce experience ye tikladigimda

EasydaemonAPI DLL is missing hatasi aliyorum bunun cozumu nedir ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

ne dersiniz hocam rakip midir asusa işlemci zayıf ama diğer yönleri çok daha iyisanırım

İşin açıkcası tek beğenmediğim ekranı oldu full hd olsa 2300 seviyesinde olsa koşa koşa gider alırım.
    Mağazada full hd ekranlısı olan vardı bambaşkaydı resmen
    Neyse aslında bu konfigürasyonda x555 olsa keşke
    X550'nin en sevmediğim yanı kasadaki bildirim ledleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Turbo boostu nasıl ayarlıyoruz 3.34 kullanıyorum, düşürmek istiyorum?

Turbo boost u islemci kendisi yapar.Neden dusurmek istiyorsunuz ki?

Fazla ısınma olmasın diye hocam, arkadaş biraz kurcalamış da 2.8 gözüken laptop 3.4 e çıktı.

İsinma olacagini zannetmem.Zira bu islemcinin kendi ozelligi ve ekstra bir oc yok.
    www.cpu-world.com
    Intel Core i5-4200H Mobile processor - CL8064701470601
    http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-4200H%20Mobile%20processor.html

Turbo core gerekli oldugunda kendi kendine yukselir duruma gore.Bu islemcinin kendi ozelligi ve Asus buna gore sogutma sistemi koymustur.Bu islemcinin tdp si yani isil guc tasarimi 100° isiya kadar.Yani bu islemci icin 60 70 derece hicbirsey.Konuyu acan arkadas 1,5 saat fc3 oynamis ve butun ayarlar highta maks 70 derecelerde gezinmis ki bu mukemmel bi deger.

İlla kapatacam dersen biosta ayarlari vardir.Oraya bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkçası estetik olarak falan daha hoş geldi. Kasasını canlı incelemedim hiç ama her ne kadar x550jk yı beğensemde kasası gerçekten hoşuma gitmedi. İşlemci performansı biraz daha düşük ama ram, hdd, 17 inch ve full hd ekran tabiki daha cazip. Kullanıcı yorumları teknik servis detayları kronik arıza olayları gibi ayrıntılar umarım belli olur diyeceğim ama v3 772g adında birsürü modeli var bilgisayarın. O yüzden biraz karışık galiba.
  • Merhabalar bugün ben de bu cihazdan aldım ancak bir sorum olacak.
    www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10160

Şuradaki 8GB RAM'li olanını aldım, 8 GB RAM ile de geldi.
    Fakat 500 GB olması gereken HDD sadece 100 GB gözüküyor.

Değiştirme:
    Bir de daha oyun yükleyip test etme fırsatım olmadı ama canyourunit.com sonuçları çok da parlak gözükmüyor ilk mesajdaki test sonuçlarına rağmen.
    İnsanda şüphe uyanıyor ister istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi    + -- 12 Ekim 2014; 23:36:57 >

•    +   kullanıcısına yanıt
    Windows kurulumu yaparken bicimlendirmeyi,bolunlerdirmeyi dogru yaptiniz mi?

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hocam kurulumu ben yapmadım, mahalle bilgisayarcısı yaptı.
    Şöyle anlatayım, ben şehir dışındaydım, ailem siparişi verdi, bilgisayarcıda 8.1 pro kurmuşlar ve etkinleştirmesi de yapılmamış. Muhtemelen crack'lidir zaten.
    Etkinleştirmeyle bir ilgisi olabilir mi?
    Sağ altta daimi olarak Windows'u Etkinleştir mesajı duruyor.
    Teşekkürler.
    Değiştirme:
    Masaüstünde SecureBoot doğru yapılandırılmadı hatası da yazıyormuş, haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi    + -- 12 Ekim 2014; 23:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:    +

Hocam kurulumu ben yapmadım, mahalle bilgisayarcısı yaptı.
    Şöyle anlatayım, ben şehir dışındaydım, ailem siparişi verdi, bilgisayarcıda 8.1 pro kurmuşlar ve etkinleştirmesi de yapılmamış. Muhtemelen crack'lidir zaten.
    Etkinleştirmeyle bir ilgisi olabilir mi?
    Sağ altta daimi olarak Windows'u Etkinleştir mesajı duruyor.
    Teşekkürler.
    Değiştirme:
    Masaüstünde SecureBoot doğru yapılandırılmadı hatası da yazıyormuş, haklısınız.

Etkinlestirmenin alakasi yok.Bicimlendirmemis bolum gibi birsey yok mu bilgisayarimda?

Edit:Sevindim hallolmasina.Size tavsiyem kendiniz win kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 12 Ekim 2014; 23:52:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ekran kartini 344.11 e guncelledim ancak geforce experience ye tikladigimda

EasydaemonAPI DLL is missing hatasi aliyorum bunun cozumu nedir ??

•    +   kullanıcısına yanıt
    hocam masaüstünde bilgisayarım a sağ tık yapıp yönet e basın ve oradan depolama ardından disk yöneticisine çift tıklayın ve oranın ekran görüntüsünü atarsan bakabiliriz ama büyük ihtimalle bölümleme yapan arkadaşın hatası vardır 100 gb lık hdd le göndermezler tekrar temiz bir format at uefi olarak sıkıntı olmaz
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım 3. sürücüye gelip biçimlendirmem gerekiyor, doğru muyum?
  • aynen öyle raw kısmı ntfs olarak biçimlendirin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fazla ısınma olmasın diye hocam, arkadaş biraz kurcalamış da 2.8 gözüken laptop 3.4 e çıktı.

İsinma olacagini zannetmem.Zira bu islemcinin kendi ozelligi ve ekstra bir oc yok.
    http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-4200H%20Mobile%20processor.html

Turbo core gerekli oldugunda kendi kendine yukselir duruma gore.Bu islemcinin kendi ozelligi ve Asus buna gore sogutma sistemi koymustur.Bu islemcinin tdp si yani isil guc tasarimi 100° isiya kadar.Yani bu islemci icin 60 70 derece hicbirsey.Konuyu acan arkadas 1,5 saat fc3 oynamis ve butun ayarlar highta maks 70 derecelerde gezinmis ki bu mukemmel bi deger.

Anladığım kadarı ile bilgisayar üzerinde değiştirilicek bir şey değil bu boost sistemi.Yüklemeye göre değişiklik göstriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Yanlış anlaşıldı galiba Sahte ürün satıyorsunuz vs. demek istemedim,sadece X550JK için çoğu yerde +4GB ram takılabiliyor yazmasından bahsediyorum,+8GB taktığımızda 12gb ram olmuş oluyor buda bazı yerlerde yazan max ram miktarını aşıyor.Kingston'a göre de 8GB takılabiliyor bu durumda çıkabilecek herhangi bir problem durumunda ürünün iadesini kabul eder misiniz ? merak ettiğim bu,eğer elinizde deneme ürünü var ise kargo ücretlerinide siz öderseniz ben takar denerim duruma göre forumdaki arkadaşlar bilgilendirilir ve bende 8GB ram satın almış olurum...

Merhaba

Siz beni yanlış anlamışsınız, hologrami sahte ürünlerden ayırt etmek için biz yapıştırıyoruz o sırada da ürünü kutusunu yanından keserek açıyoruz, aynı anda da ürünün garanti belgesini içine koyuyoruz.

Asus teknik servisi bize çok yakın, teknikten bir arkadaşımızı oraya gönderebilirim. Ellerinde bu model varsa testi burada yazarım herkezin aklındaki soru işareti çözülmüş olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladığım kadarı ile bilgisayar üzerinde değiştirilicek bir şey değil bu boost sistemi.Yüklemeye göre değişiklik göstriyor?

Windows uzerinden degismez.Bios ekranindan degisir ki ona da gerek yok.Bilgisayarda sorun yok.

• Bilendenal Destek kullanıcısına yanıt
    Anladım tamam küçük bir yanlış anlaşılma olmuş,Sonucunu bizlere bildirir iseniz çok seviniriz efendim
  • Arkadaşlar Microsoft DreamSpark'tan Windows Embedded 8.1 industry pro indirip sorun yaşayan var mı? Bi de bununla 8.1 pro arasındaki farkı bilen birisi açıklayabilir mi, daha mı iyi, daha mı kötü, eksileri neler, artıları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe1299

hocam merhaba bende imzamda ki makineyi kullanıyorum ram olarak ve özellik olarak biraz daha iyi ancak niyeye bf 4 de video da ki gibi perfonmans alamadım nedir bunun olayı ? ayarlar ile filan mı oynamam gerek ne önerirsiniz ?

Kimse cevap vermemiş ben yardımcı olayım ekranınız full hd(1920x1080) o çözünürlükte gtx850m o performansı veremez bu laptop ise 1376x768 çozunrluğunde olduğu için gtx850 çok daha verimli çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe1299

hocam merhaba bende imzamda ki makineyi kullanıyorum ram olarak ve özellik olarak biraz daha iyi ancak niyeye bf 4 de video da ki gibi perfonmans alamadım nedir bunun olayı ? ayarlar ile filan mı oynamam gerek ne önerirsiniz ?

Kimse cevap vermemiş ben yardımcı olayım ekranınız full hd(1920x1080) o çözünürlükte gtx850m o performansı veremez bu laptop ise 1376x768 çozunrluğunde olduğu için gtx850 çok daha verimli çalışıyor

Çok teşekkür ederim demem ki çözünürlüğü düşürürsem güzel bir performans alırım

• ekle dostum

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.