Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu takipteyim. Almayı düşündüğüm bi dizüstü.

4 ram ve samsung ssd ile yükseltmeyi düşünüyorum. Fiyat biraz daha düşse iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunlion

Yapcak bişey yok açıkça yazmayayım dedim ama anlayan anlıyo (lion)'u

Yani?Gucendirdim mi seni?Su an anlamadim seni.Aslan demeye calismadin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Yok gücenme ile alakası yok. Evet soyadım arslan olduğu için yazdım bende sorun yok:)
  • Bu pc bu kadar ucuzsa elimdekini satıp direk bunu alayım o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunlion

Yok gücenme ile alakası yok. Evet soyadım arslan olduğu için yazdım bende sorun yok:)

Tamam o zaman dostum

• Belegurth kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğü ve pilin düşük olması dışında gayet güzel bir model.
    Konu için teşekkürler.

• Ürünü ebrarbilgisayar dan aldım .
    5 dakika önce kargo geldi. İlk dikkatimi çeken şey içinden çıkan araba takozu büyüklüğündeki şarj aleti.
    Soğudum makinadan. açmak bile gelmiyor. koydum bir kenara.
    Sizin şarj aleti de bu şekilde mi ? 1 foto paylaşabilir misiniz?

teşekkürler.
  • selam beyler. perşembe günü pcdepo'dan sipariş ettiğim 8 gb'lık model cumartesi elime geçti. 2 günlük kullanımdaki ilk izlenimlerime göre touchpad'in kabalığı ve hdd'nin normalden biraz fazla sesli çalışıyor olması dışında eksisi yok gibi.
    yalnız şöyle bir durum var, mafia 2'yi yükledim ve en yüksek ayarlarda iken patlama sahnelerinde hem donma hem de yoğun bir fps kaybı oluyor. özellikle apex physx özelliği aktifken böyle olması dikkatimi çekti. mafia 2'nin çıkış tarihi ve bu bilgisayarı göz önüne aldığımızda, bu tür bir performans kaybı normal midir?
  • bumblebeee kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten dolayı makineden soğumak inan çok gereksiz bir olay. Boyutları 2'şer santim daha küçük olsa ne işine yarayacaktı bu ?

Gerçekten bu kadar önemsiz birşey için makineden soğuma git güzel güzel windows'unu kur ve tadını çıkar hepimizinki öyle evet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subserosa

selam beyler. perşembe günü pcdepo'dan sipariş ettiğim 8 gb'lık model cumartesi elime geçti. 2 günlük kullanımdaki ilk izlenimlerime göre touchpad'in kabalığı ve hdd'nin normalden biraz fazla sesli çalışıyor olması dışında eksisi yok gibi.
    yalnız şöyle bir durum var, mafia 2'yi yükledim ve en yüksek ayarlarda iken patlama sahnelerinde hem donma hem de yoğun bir fps kaybı oluyor. özellikle apex physx özelliği aktifken böyle olması dikkatimi çekti. mafia 2'nin çıkış tarihi ve bu bilgisayarı göz önüne aldığımızda, bu tür bir performans kaybı normal midir?

Normal değil, bu model ile mafia 2'yi aynı ayarlarda daha yeni bitirdim sorunsuz olarak.
  • bende bugün aldım abi bencede gayet iyi bir pc fiyatına göre hakkını vereceğini umut ediyorum inşallah yarın gelirde bir an önce denerim
  • arkadaşlar bu modelhttp://www.bimeks.com.tr/urun/144658/acer-aspire-v3-772g-5421121tmakk-nx-mmcey-003-.aspx acil aklımı çeldi sizce hangisi önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_ScRubS

bende bugün aldım abi bencede gayet iyi bir pc fiyatına göre hakkını vereceğini umut ediyorum inşallah yarın gelirde bir an önce denerim

kardeş ilk izlenimlerini yazarmısın

ekran kalitesi

3d grafikleri nasıl bu 2 soruya cevap verirsen çok güzel olur

birde nereden ve kaç gb lik modeli aldın
  • Pil büyük evet fakat dediğiniz kadar bilgisayara küstürecek bir detay değildir.

@Mega Therion
    Touchpad'i kapatmak için Fn+F9'a basmanız gerekiyor. Eger işe yaramıyorsa ATK ve Asus Smart Gesture driverlarını yükleyiniz.

@Subserosa
    Mafia 2 oynadım ve böyle bir sorun yaşamadım, oyunu grafik olarak intel ile değilde gtx ile çalıştırdıgınıza eminmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belegurth -- 13 Ekim 2014; 20:03:25 >
  • Xxtarzi08 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sana kesinlikle aşağıdaki modeli almanı tavsiye ederim. Fiyatta pek fark yok.hemde islemci bakımından çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sürekli prize takılı olarak kullanıyorum, bataryanın ölmemesi için bi program falan var mı ?
  • Xxtarzi08 kullanıcısına yanıt
    şaka dimi 1.7 ghz işlemcinedirarkadaşlar ramine hddsinin fazlalığına bakıp aldanmayın asus hem ucuz hem cazip kardeşim bunu alana kadar asus al 1 tb hdd 8gb ram takviyesi yap daha ucuza gelir valla
  • Bende dün gece sipariş geçtim dostlar yarın elime ulaşır sanırım. Masaüstü sistemimi kardeşime bırakıp laptop kullanımına dönüş yaparım büyük ihtimalle. Kullanan arkadaşlar hala yazılıyorsa benide yazabilirsin şimdiden.

Fiyata gelince n11 ebrar bilgisayar; 1819'a aldım 9 taksit. Oyun oynayacağım yok ama yinede gtx 850m olsun dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Bende dün gece sipariş geçtim dostlar yarın elime ulaşır sanırım. Masaüstü sistemimi kardeşime bırakıp laptop kullanımına dönüş yaparım büyük ihtimalle. Kullanan arkadaşlar hala yazılıyorsa benide yazabilirsin şimdiden.

Fiyata gelince n11 ebrar bilgisayar; 1819'a aldım 9 taksit. Oyun oynayacağım yok ama yinede gtx 850m olsun dedim

Bende n11'den almayı düşünüyorum zaten direk vade farksız taksit yapmaları çok güzel...
    Ama ben aldığınız fiyatı hiç yakalayamadım siz gece kaç gibi yakaladınız fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 13 Ekim 2014; 21:33:30 >

• BEYLER PC DEPODAN ALMAYI PLANLIYORUM PCDEPO GÜVENİLİRDİR DEĞİLMİ PCDEPDOAN ALAN VARMI
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.