Şimdi Ara

ASUS X550JK-XO012D Windows 7 64 bit Driverları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
7.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: MSG35

arkadaşlar ürün bu sabah elime geçti. Win 7 kurdum dvd ile. fakat driverları kuramıyorum. USB'yı tanımıyor. Bios'ta görüyor ama windows açılınca görmüyor. Wireless de yok. Şimdi mecbur Win 8.1 i mi kurucam?

İlk sayfada not kısmında yazıyor.

teşekkür ederim :)
  • Win 7 de wifi isigi neden sabit yanmiyor. Fn+f2 ile aciyorum yaniyor.yeniden baslatinca tekrar yanmiyor.internete girmede sorun yok ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnLThLk kullanıcısına yanıt
    ilginç bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

ilginç bir sorun

Sorun değil. Sadece ışık yanmıyor. Wifi ile bir sıkıntı olmuyor. Işık asında yanıyor ama her pc kapandığında o da kapanıyor. Nedeni ise o ışığı her açılışta açan programın yüklü olmaması. Kıytırık bi ışık her pc açıldığında açılsa nolur açılmaza nolur aslında
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    o programı arkadaş nasıl yükleyecek peki? aslında önemli kapadımmı kapamadımmı diye düşünenler olabilir
  • Bu laptop 15-20 dk sonra kendi kendine kapanıyor.

Isınma falanda yok.

Neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnLThLk

Win 7 de wifi isigi neden sabit yanmiyor. Fn+f2 ile aciyorum yaniyor.yeniden baslatinca tekrar yanmiyor.internete girmede sorun yok ama...

Aynı sorun bende de var, win 7 den dolayı olmalı
  • gokberk4321 G kullanıcısına yanıt
    Evet cozum asus un wın 8 ıcın cıkardıgı radıo control programı,lakin bir ışık için win 8 e geçmem isterse hiçbiri yanmasın ışık yani yansa ne yanmasa ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnLThLk

Evet cozum asus un wın 8 ıcın cıkardıgı radıo control programı,lakin bir ışık için win 8 e geçmem isterse hiçbiri yanmasın ışık yani yansa ne yanmasa ne

Aynen öyle, win 7 ye geçtiğimden beri wifi kopma sorunum bitti. Adam gibi bağlansın da ışığı olmazsa olmasın :DAynen öyle, win 7 ye geçtiğimden beri wifi kopma sorunum bitti. Adam gibi bağlansın da ışığı olmazsa olmasın :D
  • windows7 64bit kullanıyorum ama wireless çekim gücü çok düşük. 5-6 senelik notebooklar bile 3-4 diş çekerken benim notebook çekmiyor.
    İphonela samsung telefonla bağlanabiliyorum ama laptopun sinyal gücü yetersiz.

WLAN_QualcommAtheros driverini yükledim ama sorun düzelmedi. Acaba eksik yüklediğm birşeyler mi vardır?
  • allah razı olsun bide bende win7 var otomatık drıverları yukluyor bunları kurduktan sonra kendını gunceller mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

allah razı olsun bide bende win7 var otomatık drıverları yukluyor bunları kurduktan sonra kendını gunceller mı

Bunları kurman yeterli. Otomatik driverleri yükleyen windows 7 buradaki driverleri yükleyemeyebilir.
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    otomatık yukluyo bı denıcem bakalım yuklendıkten sonra bunları denıcem
  • s.a beyler laptobu dun aldım drırverları yukarıdakı lınklerden yukledm ama bu fn tusunun bazı fonksıyonları calısmıyor örn: ekran parlaklıgı arttırma azaltma calısmıo bunu nasıl cozerım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargisiz28

s.a beyler laptobu dun aldım drırverları yukarıdakı lınklerden yukledm ama bu fn tusunun bazı fonksıyonları calısmıyor örn: ekran parlaklıgı arttırma azaltma calısmıo bunu nasıl cozerım ??

Bunları yükleyince çalışması gerekirdi. Belki yüklemediğin driver vardır. Bunları yükle:
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8.1/SmartGesture/SmartGesture_Win81_64_VER2214.zip
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win8.1/ATKPackage/ATKPackage_Win81_64_VER100035.zip
    Ayrıca ekran parlaklığı denetim masasından da değişiyor mu? Onu kontrol eder misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: yargisiz28

s.a beyler laptobu dun aldım drırverları yukarıdakı lınklerden yukledm ama bu fn tusunun bazı fonksıyonları calısmıyor örn: ekran parlaklıgı arttırma azaltma calısmıo bunu nasıl cozerım ??

Kutunun içinden çıkan Driver cd si içindeki ATK yı yükle önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben 32 bit win 7 hompremium kurmusum
    win8 64 bit veya win7 64 bit bildiğiniz sağlam bi link varsa paylaşırmısınz simdi torrentten sakata gelmeyeyim :D
  • Ben x550jk cihazından kullanmaktayım ve konuda baya aktifim.ben bu cihaza 7 yüklettirdim ekran kartı hariç tüm driverları sorunsuz yükledim sonra ekran kartını en son sürümleri ile yükledim ama nvidia çalışmıyor.nvidia denetim masası başlangıçta çalışmıyor aygıt yöneticisinden baktım nvidia bilinmeyen nedenlerden çalışmayı durdurdu kod 43 yazıyor.intel grafiği devre dışı bırakıp nvidiayı devre dışı bırak-etkinleştir yapınca nvidia aygıt yöneticisinde çalışıyor gözüküyor bu 2 grafik beraber çalışamıyor bunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Ben x550jk cihazından kullanmaktayım ve konuda baya aktifim.ben bu cihaza 7 yüklettirdim ekran kartı hariç tüm driverları sorunsuz yükledim sonra ekran kartını en son sürümleri ile yükledim ama nvidia çalışmıyor.nvidia denetim masası başlangıçta çalışmıyor aygıt yöneticisinden baktım nvidia bilinmeyen nedenlerden çalışmayı durdurdu kod 43 yazıyor.intel grafiği devre dışı bırakıp nvidiayı devre dışı bırak-etkinleştir yapınca nvidia aygıt yöneticisinde çalışıyor gözüküyor bu 2 grafik beraber çalışamıyor bunu nasıl çözebilirim?

Windows 7'deyken nvidia sorunsuz çalışıyordu bende. Konudakini denediniz mi? Ayrıca windows 10'u öneririm. Temiz kurulum yapıp gereksiz windows servislerini kapatınca (otomatik güncelleştirmeler, telemetry) pc gayet seri çalışıyor. 13-14 saniyede açılıyor.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• şu an windows 7 kullananlar memnun mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.