Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
11
Favori
19.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neyden kaynaklı bilmiyorum ama CS:GO da bugünlerde anlık takılma oluyor acaba neyden kaynaklı diğer oyunları en yüksekte akıcı bir şekilde oynuyorum fakat cs go da sıkıntı var oyundaki hatalar yüzünden cs goyu bırakmak zorunda kalacağım optimizasyon sıkıntısı var oyunun
  • Dostum cs go bendede var akşam bir girer bakarim anlik takilmalar oluyormu sence far cry 4 varmı varsa fps kac civarlarinda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHero

Dostum cs go bendede var akşam bir girer bakarim anlik takilmalar oluyormu sence far cry 4 varmı varsa fps kac civarlarinda?

Cs go da anlik takilmalar oluyor cok sinir bozucu ama diger oyunlari en yuksek ayarda bile akici

• Bu arada takılma da windows 10dan kaynaklı değilmiş yani cs goda sıkıntı var tekrar windows 10 yüklüyorum sıfırdan pc yalama oldu :D
  • quote:

Dostum cs go bendede var akşam bir girer bakarim anlik takilmalar oluyormu sence far cry 4 varmı varsa fps kac civarlarinda?

Edip notebookda oyun oynanmaz diyen sen değilmiydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Mukadderat kardeşim mecbur almak zorundayiz almiskende oyun oynayalim demi o zamanlar cahildik toyduk affeyle ömer reis

• quote:

Mukadderat kardeşim mecbur almak zorundayiz almiskende oyun oynayalim demi o zamanlar cahildik toyduk affeyle ömer reis

Bende mac alamazsam tercihim bu bilgisayar olacak nasıl memnunmusun ? Malzeme kalitesi falan nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Edip notebookda oyun oynanmaz diyen sen değilmiydin

Halen oynanmaz bana göre mecburluktan laptop almak durumunda kalıyoruz yoksa küçücük ekranda oyun oynamak kim ister ki ha monitör takarsan o başka :)
    Kanka gayet memnunum malzeme kalitesi felan iyi ama mac alma bunuda alma biraz daha koy gtx860 li monster al

• arkdaşlar cpu sıcaklığını en sağlıklı hangi programlar ölçeriz.Siz ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metery35

arkdaşlar cpu sıcaklığını en sağlıklı hangi programlar ölçeriz.Siz ne kullanıyorsunuz?

aida64 kullanıyorum ben tavsiye de ederim
  • quote:

Kanka gayet memnunum malzeme kalitesi felan iyi ama mac alma bunuda alma biraz daha koy gtx860 li monster al

Kanka benim için önemli olan taşınabilirlik oyunu nerden oynadığımı biliyorsun :)

Tasinabilirlik olarak bu laptop harbi iyi ince agirda değil kolayca tasirsin monsterlar ağır diye biiyorum o zaman benim laptop iyi tercih olur

• quote:

Tasinabilirlik olarak bu laptop harbi iyi ince agirda değil kolayca tasirsin monsterlar ağır diye biiyorum o zaman benim laptop iyi tercih olur

Aynen macbook alamazsam alırım bunu :)

• En iyisi windows 7 en iyisi pcyi aldım alalı format atmaktan denemekten yalama oldu ama windows 7de kesin karar kıldım arkadaşlar Windows 10'u dediğim gibi yükledim sürücülerde gerçekten sıkıntı oluşuyor realtek internet kartı kendi kendine kapanıyor saçmalık bu olsa gerek :D
  • Realtek kartta internetin kopması genel bir sorunmuş windows 10'a geçen birçok arkadaşım aynı sorundan şikayetçi. Ne hikmetse bende fazla sorun çıkarmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskeskin

Realtek kartta internetin kopması genel bir sorunmuş windows 10'a geçen birçok arkadaşım aynı sorundan şikayetçi. Ne hikmetse bende fazla sorun çıkarmıyor :D

windows 7 kurdum bu seferde ekran kartı sorun çıkardı yok arkadaş kafayı yiyecem windows 8.1 orjinalini yükleyim omur buyu kullanayim surekli sıkıntı çıkıyor olmaz boyle

• Dün COD-AW oynarken 2 kere kapandı bilgisayar. Bende 3. süne cesaret edemedim. Tek fan yetmiyor. 100 tl fazla olaymışta 2 fan olaymış. Soğutucu almak şart oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 14 Ağustos 2015; 5:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik

Dün COD-AW oynarken 2 kere kapandı bilgisayar. Bende 3. süne cesaret edemedim. Tek fan yetmiyor. 100 tl fazla olaymışta 2 fan olaymış. Soğutucu almak şart oldu

BF4 te ultra ayarlarda 2 saat rahatça oynaniyor da cod aw mi sıkıntı çıkarıyor oyun optimize değildir sıkıntı orda

• Tvye bağlamıştım. Belki ondan bu kadar sıcaklıyordur. Sadece çözünürlüğü azalttım başka hiçbirşey yapmadım. Oyunu nasıl optimize edebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.