Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
11
Favori
19.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W10 geçen arkadaşlar ben uğraşmak istemiyorum temiz kurulum ile felan işim gücüm çok var ona ayıracak vaktim yok. Haberlerde de W10 350mb lık güncelleme aldı diye haberler vardı. Normal Windows Update'den güncellemeyle şuan sorunsuz mu ?

Ayrıca imzayı ben biraz kişiselleştirdim kendime göre isteyen olursa diye ekliyorum.

[b][center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_107913715/f_//tm.htm#107913715][image]https://store.donanimhaber.com/8b/3f/eb/8b3feb7f6f9445881164b1f12326d874.png[/image][size=1][color=darkred] 
    ASUS X550JX-XX097H KULLANICISI

Intel® Core™ i7-4720HQ (2,60 GHz, 6 MB) İşlemci [b] | [/b] 8 GB DDR3 1600 MHz RAM [b] | [/b] DVD-RW [b] | [/b] 1 TB SabitDisk [b] | [/b] NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB Ekran Kartı [b] | [/b] 15,6" HD (1366x768) [b] [/size][/center][/url][/color]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

W10 geçen arkadaşlar ben uğraşmak istemiyorum temiz kurulum ile felan işim gücüm çok var ona ayıracak vaktim yok. Haberlerde de W10 350mb lık güncelleme aldı diye haberler vardı. Normal Windows Update'den güncellemeyle şuan sorunsuz mu ?

Ayrıca imzayı ben biraz kişiselleştirdim kendime göre isteyen olursa diye ekliyorum.

[b][center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_107913715/f_//tm.htm#107913715][image]https://store.donanimhaber.com/8b/3f/eb/8b3feb7f6f9445881164b1f12326d874.png[/image][size=1][color=darkred] 
    ASUS X550JX-XX097H KULLANICISI

Intel® Core™ i7-4720HQ (2,60 GHz, 6 MB) İşlemci [b] | [/b] 8 GB DDR3 1600 MHz RAM [b] | [/b] DVD-RW [b] | [/b] 1 TB SabitDisk [b] | [/b] NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB Ekran Kartı [b] | [/b] 15,6" HD (1366x768) [b] [/size][/center][/url][/color]

Valla manyak hızlı ama yine de sen bilirsin bir tek eksiği var driverlar düzgün çalışmıyor eğer windows updateden güncellersen onu da güncelleme gizleme programı var microsoftun yayınladığı onla halledebiliyorsun :)

• Neden Intel Core i7'li bilgisayarları tercih etmeliyim? kısmı eklenmiştir.
  • Bilgisayarı win10a yükselttim. Driver felan hiçbir problem olmadı. Gereksiz uygulamalardan kurtulmak için format atayım dedim. (D'yi silecem derken yanlışlıkla recovery için gömülü orjinal windowsu silmişim. Allahtan win8'in keyini almıştım) Format bittikten sonra nerdeyse bütün driverleri otomatik kendi kurdu.(Ses, smartgesture...) Ekran kartıyla, Sm Bus Denetleyicisini ben kurdum. Şuan herşey çalışıyor:)) Bitek konuda birisi ses karşı tarafa sıkıntılı gidiyor demişti. Şuan tek sıkıntım bu mikrofon, onun haricinde hiçbir sıkıntı yok. Zaten mikrofonu kullanmadığım için problem değil. Bunların haricinde ilk izlenimim bilgisayarın en kötü yanı klavye. Hem ışıklandırması yok hemde tuşa basınca hemen içe çöküyor. Ekranının hd olması win8.1'deyken çok kötü geliyordu ilk başta. Win10'a yükseltince hoş gelmeye başladı:)) Simgeler büyük gelmiyor göze. Belki alıştığımdandır. Onun haricinde bilgisayar çok hızlı. Yağ gibi akıyor. Bide ssd olsa uçar:))

• quote:

Orijinalden alıntı: klik

Bilgisayarı win10a yükselttim. Driver felan hiçbir problem olmadı. Gereksiz uygulamalardan kurtulmak için format atayım dedim. (D'yi silecem derken yanlışlıkla recovery için gömülü orjinal windowsu silmişim. Allahtan win8'in keyini almıştım) Format bittikten sonra nerdeyse bütün driverleri otomatik kendi kurdu.(Ses, smartgesture...) Ekran kartıyla, Sm Bus Denetleyicisini ben kurdum. Şuan herşey çalışıyor:)) Bitek konuda birisi ses karşı tarafa sıkıntılı gidiyor demişti. Şuan tek sıkıntım bu mikrofon, onun haricinde hiçbir sıkıntı yok. Zaten mikrofonu kullanmadığım için problem değil. Bunların haricinde ilk izlenimim bilgisayarın en kötü yanı klavye. Hem ışıklandırması yok hemde tuşa basınca hemen içe çöküyor. Ekranının hd olması win8.1'deyken çok kötü geliyordu ilk başta. Win10'a yükseltince hoş gelmeye başladı:)) Simgeler büyük gelmiyor göze. Belki alıştığımdandır. Onun haricinde bilgisayar çok hızlı. Yağ gibi akıyor. Bide ssd olsa uçar:))

key biosa gomulu istesen de silemen zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

quote:

Orijinalden alıntı: Superbuff

Ya windows guncelleme atarken 1 2 tanesini yukleyemedi ayriyeten nvidia experience hata veriyor bide loldeyken 70 derece felan oluyor gpu,normal mi bu degerler

Hayır senin pc bozuk çabuk iade et

saçmalamayın lütfen ne bozuk olması @Superbuff nvidia experience son versiyonda herkeste açılmıyor sanırsam. Ben experienceyi kaldırdım zaten pek fazla önemli değil benim için size tavsiyem sıfırdan bir format atın kendine gelecektir bilgisayar.

Kardes format isini nasil hallediyoruz recovery felan okumustum bi yerdede anlatirmisin sana zahmet bi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya windows guncelleme atarken 1 2 tanesini yukleyemedi ayriyeten nvidia experience hata veriyor bide loldeyken 70 derece felan oluyor gpu,normal mi bu degerler

saçmalamayın lütfen ne bozuk olması @Superbuff nvidia experience son versiyonda herkeste açılmıyor sanırsam. Ben experienceyi kaldırdım zaten pek fazla önemli değil benim için size tavsiyem sıfırdan bir format atın kendine gelecektir bilgisayar.

Kardes format isini nasil hallediyoruz recovery felan okumustum bi yerdede anlatirmisin sana zahmet bi

Bilgisayar ayarlarını değiştire gel orda kurtarma bölümü var oraya gel windows 8 i sıfırla seçeneği var ona bas

• Arkadaşlar sürücüler stabil olmadığı için ben Windows 8.1 'e geri dönüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayar ayarlarını değiştire gel orda kurtarma bölümü var oraya gel windows 8 i sıfırla seçeneği var ona bas

Sonra tekrar windows guncelleme atacagim degil mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonra tekrar windows guncelleme atacagim degil mi

inanin ki bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: klik

Bilgisayarı win10a yükselttim. Driver felan hiçbir problem olmadı. Gereksiz uygulamalardan kurtulmak için format atayım dedim. (D'yi silecem derken yanlışlıkla recovery için gömülü orjinal windowsu silmişim. Allahtan win8'in keyini almıştım) Format bittikten sonra nerdeyse bütün driverleri otomatik kendi kurdu.(Ses, smartgesture...) Ekran kartıyla, Sm Bus Denetleyicisini ben kurdum. Şuan herşey çalışıyor:)) Bitek konuda birisi ses karşı tarafa sıkıntılı gidiyor demişti. Şuan tek sıkıntım bu mikrofon, onun haricinde hiçbir sıkıntı yok. Zaten mikrofonu kullanmadığım için problem değil. Bunların haricinde ilk izlenimim bilgisayarın en kötü yanı klavye. Hem ışıklandırması yok hemde tuşa basınca hemen içe çöküyor. Ekranının hd olması win8.1'deyken çok kötü geliyordu ilk başta. Win10'a yükseltince hoş gelmeye başladı:)) Simgeler büyük gelmiyor göze. Belki alıştığımdandır. Onun haricinde bilgisayar çok hızlı. Yağ gibi akıyor. Bide ssd olsa uçar:))

Sizi o kadar uyardım format atmadan önce ASUS Recovery ile yedek alın diye.. Bu arada BIOS taki keyin uçma ihtimali var bir köşeye not edin ne olur ne olmaz.

• quote:

Windows güncellemelerinin bazen yüklenememesi normal. Sonra yüklemeyi dene.

Diğer sorunun çözümü:
    GeForce Experience için problem son sürüm yazılımdan kaynaklı. Denetim masasına gir "NVIDIA GeForce Experience 2.5.12.11" olan sürümü kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat.

Bir önceki düzgün çalışan sürümü bu linkten indirip yükle: NVIDIA GeForce Experience 2.4.5.57

Yükleme bittikten sonra programı sağ alttaki NVIDIA simgesinden çalıştırma. Otomatik güncelleme yapmaya çalışır.

Bu dosya için masaüstünde kısayol oluştur: "C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\GFExperience.exe". Programı bu oluşturduğun kısayoldan çalıştır. Kendim kullanıyorum ve bir sıkıntı yok.

Not: Dil sorunuyla ilgili olan bu problem sonraki güncellemede düzeltilecekmiş.

• O zaman o yuklenmeyenleri tek tek yukluyorum win 10 a gecip driverbooster indiriyorum sanirm en kisa yol bu

• quote:

O zaman o yuklenmeyenleri tek tek yukluyorum win 10 a gecip driverbooster indiriyorum sanirm en kisa yol bu

Dostum ses kartının sürücüsü daha windows 10'a uyumlu değil sadece windowsla yüklü geleni kullanabiliyorsun bu arada cs goyu denedim windows 10da aşırı anlık takılmalar oluyor oynanacak gibi değil windows 8.1'e geri döndüm ben bence bekleyin fazla acele etmeyin windows 10 için
  • quote:

quote:

O zaman o yuklenmeyenleri tek tek yukluyorum win 10 a gecip driverbooster indiriyorum sanirm en kisa yol bu

Dostum ses kartının sürücüsü daha windows 10'a uyumlu değil sadece windowsla yüklü geleni kullanabiliyorsun bu arada cs goyu denedim windows 10da aşırı anlık takılmalar oluyor oynanacak gibi değil windows 8.1'e geri döndüm ben bence bekleyin fazla acele etmeyin windows 10 için

Ortak bizim arkadas yuklemis sorun yok hicbiseyde felan diyince heveslendim bende pek bi performans farki yoksa yuklemem bile tasarim felan umrumda degil

• quote:

quote:

quote:

Ortak bizim arkadas yuklemis sorun yok hicbiseyde felan diyince heveslendim bende pek bi performans farki yoksa yuklemem bile tasarim felan umrumda degil

Düzgün yükleme yaparsanız fazla problem olmuyor. Driver ve yazılımları güncel tutun. Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. BF4 bazı rush maplerde 200 FPS görüyor sistem.

• Assassin's Creed 3 incelemesi eklendi.
  • arkadaşlar bir şey soracağım: cihazın hddsi sizce tatmin edici mi ? benim bi türlü içime sinmedi ya şu hdd. ssd taktıran varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frodo'nun yüzüğü

arkadaşlar bir şey soracağım: cihazın hddsi sizce tatmin edici mi ? benim bi türlü içime sinmedi ya şu hdd. ssd taktıran varmı ?

Dediğim gibi cihazın performansı hddyi unutturuyor ssd alma imkanın varsa bekleme bence al kullan daha iyi olur
  • Beyler far cry 4 yukledim high-med karışık 40-50 fps civarı alıyorum digerleride bu değerlerimi aliyor daha yüksek alan varmi?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.