Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
11
Favori
19.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende x550jx i7 lisini 2500tl ye dustugunde almayi dusunuyorum ama 1 2 soru sorcam oncelikle ekran matmi parlakmi ve klavye aydinlatmalimi ve full hd cozunurluklu bir notebook ilr x550jx arasinda cidddi annamda ekranda bir fark varmi ve son olarak 2500tl ye biraz daha ekleyip alttaki modellerden birimi alinmali yoksa x550jx mi alinmali acaba modeller sunlar:

http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-57bp-notebook_u

http://m.istanbulbilisim.com.tr/asus-k501lx-eb71-notebook-fiyati,164091.html

Aslinda ekran haricinde x550jx den alttalar ama acer ekrani buyuk oldugu icin asusk501 de ssd icin dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba asus x550jx vatandaki 2500 liralık ürün dün elime geçti ve speedfan yükledim , öncelikle sorularım şunlar:

1-windows güncellemelerini yükleyeyim mi sorun çıkarır mı?
    2-nvidia gtx950m ekran kartı driverını son sürüme güncellemelimiyim bir sıkıntı olur mu?
    3-sistem boşta 45-46 lole girdiğimde ilk maçtan itibaren 65-70 arası görüyorum bu değerler herkeste aynı mı?

teşekkür ediyorum şimdiden.
  • Valla bende vatandan almayı planlıyorum ama fiyatı gene 3 bine çektiler bekleyelim bakalum ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Superbuff

Arkadaşlar merhaba asus x550jx vatandaki 2500 liralık ürün dün elime geçti ve speedfan yükledim , öncelikle sorularım şunlar:

1-windows güncellemelerini yükleyeyim mi sorun çıkarır mı?
    2-nvidia gtx950m ekran kartı driverını son sürüme güncellemelimiyim bir sıkıntı olur mu?
    3-sistem boşta 45-46 lole girdiğimde ilk maçtan itibaren 65-70 arası görüyorum bu değerler herkeste aynı mı?

teşekkür ediyorum şimdiden.

Full ayarda 200-250 fps görüyorum sende niye böyle garip :D
  • Bilgisayar ilk geldiğinde içinde bir sürü gereksiz program oluyor, driver ve yazılımlar eski sürüm oluyor. Recovery yedeğini alıp kendiniz temiz kurulum yapın performans alırsınız.
  • Ya arkadaşlar key zaten biosa gömülü istediğiniz işletim sistemini kullanın ben windows 7 kullanıyorum şimdi mesela
  • Merak eden arkadaşlara, bu sıcaklarda, gta 5 high ayarlardaki ısı değerleri

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodrigo12 -- 6 Ağustos 2015; 16:36:55 >
  • bu laptopu almayı çok istiyodum fakat internetten mağaza stoklarına baktım yakınımda pek bi yerde kalmamış canım sıkıldı. Bostancıda vardı oda göstermiyor artık. Kendim gidip son bi şans daha bakmak istiyorum ama fırsatım olmadı. Umarım stoklara eklerler yeniden

• Arkadaşlar Windows 7'de daha yüksek fps alıyorum belirteyim dedim daha stabil. Driver isteyenler özel mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 6 Ağustos 2015; 21:00:40 >
  • Need for Speed Most Wanted 2012 Max ayarlar inceleme videosu eklenmiştir.
  • pcdepo da şuan 2,385 lira ama biz bunu aldığımızda dvd yerini çıkarıp ordan ssd baglayabilir miyiz bunu yaptığımızda garanti dışı mı kalıcak ?

çok fazla sorun yaşatıyor mu bu laptop?

• Mode03 kullanıcısına yanıt
    Pcdepo'da stokta yok 1 haftadır. Stoğa gelse ilk ben alcam.

Ama dediğiniz işlem yapılabilir. Garantiye yollayacağınızda sdd yi düzgünce çıkartıp, cd romu grri takıp yollarsınız ve bunu servisin farketmemesi için dua edersiniz.

Gayet iyi cihaz diyorlar. Kronik sorun vs yokmuş. Forumdan ve vatanpc den duyduklarım bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 7 Ağustos 2015; 14:37:11 >
  • Bu bilgisayarı arkadaşa önermiştim. Vatandan sipariş etti. Bilgisayar geldiğinde m tuşu hem zor basıyomuş. Hemde bilgisayar çok yavaşmış.(+Bilgisayarın içinde virüs vardı. Arkadaş bilgisayara hiç flash vs. takmamış. Chrome felan yüklemiş sadece. Oursurfing diye bi virüs. Belki başkada vardır. Yavaşlama virüsten olabilir) Sağa tıkladığında seçenekler 5-6 saniye sonra geliyormuş. Metin seçiyorsun. Seçtikten bikaç saniye sonra maviyle işaretliyormuş. Arkadaşa sistemi tekrar yüklemesini önerdim. Recoveryden sistemi tekrar yükledi. Bilgisayar şuan çok iyi durumda fakat benim merak ettiğim şey arkadaşa vatan, yenilenmiş ürün göndermiş olabilirmi? Ve bu m tuşunu nasıl normal hale getirebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 7 Ağustos 2015; 18:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik

Bu bilgisayarı arkadaşa önermiştim. Vatandan sipariş etti. Bilgisayar geldiğinde m tuşu hem zor basıyomuş. Hemde bilgisayar çok yavaşmış.(+Bilgisayarın içinde virüs vardı. Arkadaş bilgisayara hiç flash vs. takmamış. Chrome felan yüklemiş sadece. Oursurfing diye bi virüs. Belki başkada vardır. Yavaşlama virüsten olabilir) Sağa tıkladığında seçenekler 5-6 saniye sonra geliyormuş. Metin seçiyorsun. Seçtikten bikaç saniye sonra maviyle işaretliyormuş. Arkadaşa sistemi tekrar yüklemesini önerdim. Recoveryden sistemi tekrar yükledi. Bilgisayar şuan çok iyi durumda fakat benim merak ettiğim şey arkadaşa vatan, yenilenmiş ürün göndermiş olabilirmi? Ve bu m tuşunu nasıl normal hale getirebiliriz?

o zamanla bastıkça hafifler bu arada imza kodunuzu tekrardan alabilir miyim özel mesajdan vermiş olduğunuz kod bozuk ne yazık ki

• [link=http://forum.donanimhaber.com/m_107913715/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/8b/3f/eb/8b3feb7f6f9445881164b1f12326d874.png[/image][/center][center][b]ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)[/b][/center][size=1][/link][center]15.6" LED HD Ekran | 4. nesil Intel® Core™ i7-4720HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar[/center][center]NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB DDR3 128Bit | 1 TB 5400 RPM HDD | DVD-RW | 8 GB DDR3 1600 MHz RAM (Maksimum: 16GB)[/center][/size]

Hocam sıkıntı heralde forumdan kaynaklanıyor. Profil sayfasından imzayı ayarlayınca bu "&" işareti kabul etmiyor. Ama ayarlardan imzayı ayarlayınca problemsiz imzayı kabul ediyor.

Edit: işlemciyi düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 9 Ağustos 2015; 23:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_107913715/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/8b/3f/eb/8b3feb7f6f9445881164b1f12326d874.png[/image][/center][center][b]ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)[/b][/center][size=1][/link][center]15.6" LED HD Ekran | 4. nesil Intel® Core™ i7-4710HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar[/center][center]NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB DDR3 128Bit | 1 TB 5400 RPM HDD | DVD-RW | 8 GB DDR3 1600 MHz RAM (Maksimum: 16GB)[/center][/size]

Hocam sıkıntı heralde forumdan kaynaklanıyor. Profil sayfasından imzayı ayarlayınca bu "&" işareti kabul etmiyor. Ama ayarlardan imzayı ayarlayınca problemsiz imzayı kabul ediyor.

pcye gecince bakacagim bu arada microsoftun media cration tool araciligiyle windows 8.1 single language indirdim kurdum windows 10'a yukseltme ekrani geldi hemen rezerve ettim hemen windows update ekrani geldi windows 10 indiriliyor yaziyor bakalim bu sefer etkinlesecek mi bu arada ben key girmedigim halde windows biosdaki keyi otomatik gormus etkinlesmis bu sefer insallah olur olmazsa windows 8.1 e geri donecegim stabil olmasa da gorunumunu cok begendim be windows 10un :(

• Vatanda stoklar bitti bitecek heralde alamayacağım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: enesy04

Vatanda stoklar bitti bitecek heralde alamayacağım ..

alamazsan alternatifler cok

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

quote:

Önerebilir misin acaba ? 2500 tl civarlarında ama internet alışverişi olmayacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

quote:

Önerebilir misin acaba ? 2500 tl civarlarında ama internet alışverişi olmayacak

Öyle zor bulursun çok pahalıya patlar sana
    Arkadaşlar bu arada etkinleştirme başarılı oldu sorun eski Microsoft hesabımdan kaynaklanıyormuş masaüstümde crackli sürüm kullanmıştım eski hesabımla eşleştirmiştim laptopumla da eşleştirince sahte lisans vermiş haliyle bende sıfırdan bir Outlook hesabı açtım daha sonra Windows 8.1 single language'yi Microsoft'un aracı media cration tool ile indirdim kurdum gariptir ki kurulumda key istemedi biostan gördü keyi ve etkinleşti direk Windows 10 rezervesi geldi ben de kabul ettim yükselttim yeni açmış olduğum Outlook hesabıyla giriş yaptım etkinleştirme başarılı oldu :)
     ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.