Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
11
Favori
19.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bariskeskin

ASUS Smart Gesture ve ATK driver denetim masasından kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Sonra siteye girip işletim sistemine göre yeniden indirip kurulum yap.

ASUS X550JX Driver Support

Hocam silip dediğin adresten indirip yükledim sorun düzeldi ama tekrar bozuldu ve şu hatayı verdi: ''InitializeATKACPIDevice returns false''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

quote:

Orijinalden alıntı: enesy04

Arkadaşlarıayın 20 sine doğru bi değişiklik olmazsa bu laptopdan almayı planlıyorum. Allah utandırmasın

Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

İsteyenler için imza kodum:

[image]https://store.donanimhaber.com/8b/3f/eb/8b3feb7f6f9445881164b1f12326d874.png[/image]
    [b]ASUS X550JX-XX097H[/b][/center][center]15.6" LED HD Ekran | 4. nesil Intel® Core™ i7-4710HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar[/center][center]NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB DDR3 128Bit | 1 TB 5400 RPM HDD | DVD-RW | 8 GB DDR3 1600 MHz RAM (Maksimum: 16GB)[/center][center]Windows 8.1 Core Single Language 64-bit Türkçe[/center]

konuya ekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertmtn

quote:

ASUS Smart Gesture ve ATK driver denetim masasından kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Sonra siteye girip işletim sistemine göre yeniden indirip kurulum yap.

ASUS X550JX Driver Support

Hocam silip dediğin adresten indirip yükledim sorun düzeldi ama tekrar bozuldu ve şu hatayı verdi: ''InitializeATKACPIDevice returns false''

ASUS Smart Gesture ve ATK driver denetim masasından tekrar kaldır bilgisayarı yeniden başlat.

Önce ATK driver kur yine bilgisayarı yeniden başlat.

ASUS Smart Gesture kurup bilgisayarı yeniden başlat.

Yükleme sırası ve bilgisayarı her yüklemede yeniden başlatman sorunu çözebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlarıayın 20 sine doğru bi değişiklik olmazsa bu laptopdan almayı planlıyorum. Allah utandırmasın

[image]https://store.donanimhaber.com/8b/3f/eb/8b3feb7f6f9445881164b1f12326d874.png[/image]
    [b]ASUS X550JX-XX097H[/b][/center][center]15.6" LED HD Ekran | 4. nesil Intel® Core™ i7-4710HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar[/center][center]NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB DDR3 128Bit | 1 TB 5400 RPM HDD | DVD-RW | 8 GB DDR3 1600 MHz RAM (Maksimum: 16GB)[/center][center]Windows 8.1 Core Single Language 64-bit Türkçe[/center]

konuya ekliyorum

Ekleyin hocam hatta imza işlerinden anlayan arkadaşlar da alternatif resimli imza oluşturabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 2 Ağustos 2015; 14:53:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuya ekliyorum

Ekleyin hocam hatta imza işlerinden anlayan arkadaşlar da alternatif resimli imza oluşturabilir.

bu arada işlemci 4720HQ düzelt imzanı bence :D

• İMZA DENEME
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

[b]ASUS X550JX-XX097H[/b][/center][center]15.6" LED HD Ekran | 4. nesil Intel® Core™ i7-4720HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar[/center][center]NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB DDR3 128Bit | 1 TB 5400 RPM HDD | DVD-RW | 8 GB DDR3 1600 MHz RAM (Maksimum: 16GB)[/center][center]Windows 8.1 Core Single Language 64-bit Türkçe[/center]

konuya ekliyorum

bu arada işlemci 4720HQ düzelt imzanı bence :D

Vatan bilgisayarın sitesinden almıştım bilgileri :D Düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 2 Ağustos 2015; 16:05:00 >

• Arkadaşlar istanbulda kadıköy civarlarındaki vatan da var mıdır bu pc.yada yakın taraftaki mağazalarda olur.

• Arkadaşlar Windows 10'un sürücüleri şimdilik stabil değil gözlemlerimi aktarıyorum.
    1.Realtek internet kartı sürekli kopukluk yaşıyor. Wireless kartında sorun yok.
    2.Ses kartı güncellendiğinde ses kayboluyor ses çıkmıyor.
    3.Etkinleştirme 1-2 gün içerisinde oluyormuş öyle okudum.
    Bu sorunlardan sonra Windows 8.1 Single Language ' a geri döndüm galiba uzun süre de bunda kalacağım.
  • Şimdide klavyede sorun çıktı arkadaşlar, bazı harfler başka gözüküyor ekranda alt gr basmıyor
    Wifi için saolun normal dolaşırken şu sağda çıkan şey sizdede çıkıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

Şimdide klavyede sorun çıktı arkadaşlar, bazı harfler başka gözüküyor ekranda alt gr basmıyor
    Wifi için saolun normal dolaşırken şu sağda çıkan şey sizdede çıkıyor mu

klavye girişin değişmiş denetim masasından Türkçe'ye ayarla
  • quote:

Arkadaşlar Windows 10'un sürücüleri şimdilik stabil değil gözlemlerimi aktarıyorum.
    1.Realtek internet kartı sürekli kopukluk yaşıyor. Wireless kartında sorun yok.
    2.Ses kartı güncellendiğinde ses kayboluyor ses çıkmıyor.
    3.Etkinleştirme 1-2 gün içerisinde oluyormuş öyle okudum.
    Bu sorunlardan sonra Windows 8.1 Single Language ' a geri döndüm galiba uzun süre de bunda kalacağım.

İnternet kopması ve diğer donanımların sorunu otomatik güncellemeden kaynaklanıyor. Aygıt yükleme ayarını bu şekilde yapıp yazılımları tekrar yükleyince sorun kalmıyor.

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 2 Ağustos 2015; 21:53:43 >

• Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Bu pc ciddi anlamada almayı düşünüyorum. Özellikle ekran kartı ve işlemcisi dikkatimi çekti. Şimdi almadan önce bir kaç soru sormak istiyorum.
    1.Kasa alüminyum mu, plastik mi?
    2.Isınma sorunu çok yaşıyor musunuz?
    3.8gb ram iki ayrı slotta 4+4 mu yoksa tek 8gblık ram mı? Bu soruya ek olarak ramllerin mhz'leri kaç?
    4.taktırmak istesem Ssd taktırabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Bu pc ciddi anlamada almayı düşünüyorum. Özellikle ekran kartı ve işlemcisi dikkatimi çekti. Şimdi almadan önce bir kaç soru sormak istiyorum.
    1.Kasa alüminyum mu, plastik mi?
    2.Isınma sorunu çok yaşıyor musunuz?
    3.8gb ram iki ayrı slotta 4+4 mu yoksa tek 8gblık ram mı? Bu soruya ek olarak ramllerin mhz'leri kaç?
    4.taktırmak istesem Ssd taktırabilirmiyim ?

Kardeşim bildiğim kadarıyla ssd için optik sürücüyü çıkartıp onun yerine takılması. Optik sürücü içinde ayrı bi aparat alman gerekiyor sanırsam

• Raistlin2212 kullanıcısına yanıt
    Bende aldım bu bilgisayardan. Daha gelmedi. Bu soruları bende merak ediyorum. Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 3 Ağustos 2015; 14:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik

Bende aldım bu bilgisayardan. Daha gelmedi. Bu soruları bende merak ediyorum. Takip

Bi aksilik olmazsa bir hafta-10 güne bende almayı düşünüyorum

• Raistlin2212 kullanıcısına yanıt
    1. Kasa dayanıklı magnezyum kasa, alüminyum değil. Plastik kasalara göre sağlam.
    2. Isınma problemi yok.
    3. Ram slotundan emin değilim, 1 slot onboard 4GB(sabit), 1 tane kullanılabilir slot 4 GB RAM takılı olabilir.
    4. SSD takabilirsin ama garanti durumunu ASUS a sormak gerek.
  • Arkadaşlar bu laptopu alırken yanında antivrüs programı veriyolar mı yada daha cüzi mi miltara yanında alabilir miyim

• quote:

Arkadaşlar bu laptopu alırken yanında antivrüs programı veriyolar mı yada daha cüzi mi miltara yanında alabilir miyim

Windows Defender varken Antivirüse gerek yok eğer tedbirli kullanıcıysan.
  • Arkadaşlar Windows 7'yi sonunda başarılı bir şekilde kurdum sorunsuz çalışıyor şu an :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.