Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
11
Favori
19.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sorularım için kusura bakmayın, bi soru daha soracağım çok aydınlattınız tşkler. şu an ben bir sürü oyun yükledim program kurdum, bu son msjda dediğiniz gibi yedek alırsam pc nin şu anki halini mi yedeklemiş oluyorum? yani programlar ve oyunların kurulduğu an itibariyle ne yüklüyse o mu? yoksa mağaza çıkış halindeki durumun mu yedeğini almış oluyorum?
  • Wifi driverını nasıl silip yükleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rodrigo12 R kullanıcısına yanıt
    Şu anki halini yedek almak istiyorsan burayı oku: Disk İmajı Almak

ASUS programıyla aldığın imaj mağaza çıkışındaki halinin yedeğidir. Hard diskteki gizli bölümün yedeğini alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 2 Ağustos 2015; 1:30:02 >
  • AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    ASUS X550JX Driver Support <---- Önce buraya girip "Qualcomm Atheros Wireless Lan Driver and Application" driver indir.

Denetim masasından Program Ekle/Kaldır gir "Qualcomm Atheros Wireless Lan Driver and Application" bulup kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat. Sonra en başta indirdiğin dosyayı kur tamamdır.
  • bariskeskin kullanıcısına yanıt
    oda mantıklı ama garantiyi bozabilecek birşey yapmak istemiyorum. asus x550jx serisinin 7200rpmli versiyonlarıda varmış ama ben bulamadım :( arada 100tl bile etmeyen bir fark için neden 5400 koyuyorlar anlamıyorum :(
    Ayrıca bu laptopu alıp hdd değiştiren olmuşmudur merak ediyorum :)
  • TR0230374100 T kullanıcısına yanıt
    Şu anda SSD yok benim sistemde aynı anda birçok masaüstü ve işlemler açık. Windows 10 hiç teklemiyor :)

Yükseltme yaptıktan sonra USB flash diskten temiz kurulum yaptım. Tavsiye ederim sistem çok iyi çalışıyor.
     ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 2 Ağustos 2015; 1:53:14 >
  • bariskeskin kullanıcısına yanıt
    En sıkıntılı kısım bu temiz kurulum kısmı olacak gibi geliyor bide hdd ihtiyacı hiç doğmadı mı ne kadar zamandır kullanıyorsun. En kısa sürede laptop almak istiyorum zaten 6.nesil çıksa bile alacak gücüm yok :)
  • mikrofonda sesim çok kötü gidiyo karşıya bunn driverini nasıl kurucam w10 geçmeden önce kulaklık falan taktığım zaman bi uygulama geliodu kulaklık takıldı falan diye şimdi oda gelmiyo yardım lütfen
  • TR0230374100 T kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum için forumda ve birçok sitede anlatım mevcut. İnternet hızına bağlı olarak en fazla 30 dk da bilgisayar tamamen kullanıma hazır hale geliyor. Sistemimde oyun kurulu değil şu anda. Yer sıkıntısı yok harici disk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 2 Ağustos 2015; 2:24:13 >
  • Arkadaşlar Windows 7 Ultimate Sp1 x64 basarili bir sekilde kurulumunu yaptirdim UEFI satalı versiyonunu yukluyormusuz

• konu basligi guncellenmistir.

• Arkadaşlar windows 7'de nvidia gtx950m hata veriyor haberiniz olsun birazdan orjinal windows 8.1 single language 'ye döneceğim deneyimlerimi aktaracağım bu laptopa kesinlikle windows 7 kurmayın illa bi yerinde sorun çıkıyor
  • Arkadaşlar bu notebook tan almayı düşünüyorum. Şu anki monitörüm 19" ve 1440x900 çöz. var. Bu notebook la karşılaştırırsak görüntü kalitesi ne durumda olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayıtOlmayaÜsenenMisafir

Arkadaşlar bu notebook tan almayı düşünüyorum. Şu anki monitörüm 19" ve 1440x900 çöz. var. Bu notebook la karşılaştırırsak görüntü kalitesi ne durumda olur ?

pek fark yapmaz FULL HD'de fark yapıyor biraz işte seninki zaten bu laptopa yakın bir çözünürlük
  • İşletim Sistemi kısmına not düşülmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

quote:

Orijinalden alıntı: KayıtOlmayaÜsenenMisafir

Arkadaşlar bu notebook tan almayı düşünüyorum. Şu anki monitörüm 19" ve 1440x900 çöz. var. Bu notebook la karşılaştırırsak görüntü kalitesi ne durumda olur ?

pek fark yapmaz FULL HD'de fark yapıyor biraz işte seninki zaten bu laptopa yakın bir çözünürlük

teşekkürler tam aradığım cevap
  • Arkadaslar windows 8.1 update 3 single language orjinal iso dosyasini indirdim kurdum urun anahtarimi girdim hemen windows 10 yukseltmesi geldi kabul ettim bekliyorum bakalim ne olacak bu sefer insallah etkinlesir kafayi yedim gittim artik 3 gundue bu sorunlarla ugrasiyorum

• Arkadaşlarıayın 20 sine doğru bi değişiklik olmazsa bu laptopdan almayı planlıyorum. Allah utandırmasın sizden ricam ekran kalitesini resimlendirebilirmisiniz çokda takıntım yoktur aslında ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesy04 -- 2 Ağustos 2015; 14:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesy04

Arkadaşlarıayın 20 sine doğru bi değişiklik olmazsa bu laptopdan almayı planlıyorum. Allah utandırmasın

Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

quote:

Orijinalden alıntı: enesy04

Arkadaşlarıayın 20 sine doğru bi değişiklik olmazsa bu laptopdan almayı planlıyorum. Allah utandırmasın

Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

İsteyenler için imza kodum:

[image]https://store.donanimhaber.com/8b/3f/eb/8b3feb7f6f9445881164b1f12326d874.png[/image]
    [b]ASUS X550JX-XX097H[/b][/center][center]15.6" LED HD Ekran | 4. nesil Intel® Core™ i7-4720HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci - 2.6 GHz Turbo Boost ile 3.6 GHz'e kadar[/center][center]NVIDIA® GeForce® GTX950M 2 GB DDR3 128Bit | 1 TB 5400 RPM HDD | DVD-RW | 8 GB DDR3 1600 MHz RAM (Maksimum: 16GB)[/center][center]Windows 8.1 Core Single Language 64-bit Türkçe | Windows 10 Home Single Language 64-bit Türkçe [/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 2 Ağustos 2015; 16:10:34 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.