Şimdi Ara

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
9.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Dota 2'de 70'i geçmedi.

hocam ghz 1.6 , bu 2.4 e çıkmıyor değilmi ?

1.6 filmlerde nasıl etki yapıoyr ?
  • Dostum yük altındayken 2.4 GHz'e de çıkıyor. 1.6 GHz de çalışmasının asıl amacı daha az elektrik harcamak ve daha az ısınması. Bakıyor işlemci yetişemiyor hemen arttırıyor çarpanı ve yükseliyor. Bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin.
  • Win 7 kurunca driverlerin ne kadarı otomatik yükleniyor?
    Siteye baktım şimdi de, w8.1 driveri vermişler sadece.
    W8 driverler, w7'ye uyumlu mu?
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    hocam laptobun sıkıntısı falan oldumu. hayla memnunsunuzdur umarım
  • 7129600 7 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gayet memnunum. Tavsiye ediyorum. Bu fiyat aralığındaki en iyi model.
  • Bilgisayar kapalıyken şarja takınca cızırtıya benzer bi ses çıkartıyor. Sizlerde de var mı bu?...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Prizden mi geliyor ? Prizdense eğer kabloyu önce prize sonra pc ye takman gerekiyor.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    ben dell 7537 almıstm. Ekran kartı sıkıntılıydı değişim raporu talebinde bulundum. ya yine dell modelini alacagm yada bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Prizden mi geliyor ? Prizdense eğer kabloyu önce prize sonra pc ye takman gerekiyor.

prizden değil bilgisayardan geliyor. Şarda iken makinayı kapattığımda zıııııı diye bir ses geliyor fişi çekince yada makinayı açınca ses kesiliyor.
  • quote:

Tersinin daha doğru olduğunu duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

quote:

prizden değil bilgisayardan geliyor. Şarda iken makinayı kapattığımda zıııııı diye bir ses geliyor fişi çekince yada makinayı açınca ses kesiliyor.

Pili çıkararak ayni işlemi denermisiniz. Pillerden gelebiliyor böyle sesler.
  • Sonunda 1 aylık bilgisayarsızliktan sonra bunu aldim yorumlar icin tessekkurler cok yardimci oldu suanda sarjda vatandan aldim babam nete guvenemedi 12saat sarjda birakin dediler gece lol kurcam bakalim nasil bu arada 8.1 e nasil yukseltebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

quote:

Pili çıkararak ayni işlemi denermisiniz. Pillerden gelebiliyor böyle sesler.

Malesef pilden değil. Bilgisayardan geliyor.

Sizlerde böyle bir ses gelmiyor anladığım kadarıyla.

• Şu anda X550L'den yazıyorum (GT840M li model). 8.1 kurdum ve driverleri kurdum. 3 saatir makine çalışıyor ve fanın sesini hala duymadım.
    Bu arada BIOS güncellemesi de yaptım.
    Cihaz oldukça şık ve alımlı. Biraz oyun falan yorduktan sonra tekrar yorumlarım.
  • Beyler güncellestirmeleri yapti yeniden baslatiliyor dedi daha sonra acilista windows guncellestirmeleri yapilandirilamadi degisiklikler geri aliniyor yaziyor suan 2.kez oldu pcye giremiyorum yardimmm dah dun aldim hic bisey yapamdan noldu boyle tek yukledigim program speedfan

• arkadaşlar 6-7 yıllık bilgisayarımda onboard ekran kartı ve acer al1916w monitörde izlediğim videoları. Notebookda izlerken görüntü bana kalitesiz puslu soluk ve kare kare gibi geliyor. Bunun için yapmam gereken bir ayar mevcut mu?

klitle codec pack yüklü.
    videoları aynı programla bs player la izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 25 Haziran 2014; 15:06:52 >
  • Arkadaşlar deyim yerindeyse bilgisayar canavar gibi, tam bir f/p ürünü. Alacak olanlara tavsiye edebilirim, ancak fiyatlar yine fırlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahacı

Arkadaşlar deyim yerindeyse bilgisayar canavar gibi, tam bir f/p ürünü. Alacak olanlara tavsiye edebilirim, ancak fiyatlar yine fırlamış

+1
  • X550ln modelini alabilirim. Hayirlisi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.