Şimdi Ara

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
9.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hopeless1

quote:

Orijinalden alıntı: zagor6129

arkadaşlar ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. ancak merak ettiğim bazı noktalar var.
    -ben internette gezinirken bazen 10 tane (daha fazla da olabilir) yeni sekme açıyorum. sekmeler arası gezinirken kasma söz konusu olur mu, işlemcinin performansı yeterli mi?
    -nadiren de olsa call of duty oynamayı isterim, çok sorun çıkarır mı?
    -hd film izlerken takılma vs sıkıntılar yaşanır mı?
    -wifi ile bağlantısında istikrar ve performans sorunu yaşar mıyım?

şimdiden teşekkürler.

- Ben 4-5 pencere ve her pencerede 8-10 sekme açarım. sıkıntı yaşamıyorum. (aynı zamanda utorrent açık. Bs player da hdtv dizi izleyebiliyorum)
    - Çok oyun seven biri değilim. Sadece windows marketteki asphalt8 i oynadım ve sıkıntı çıkmadı. ne kadar referans olur bilemem.
    - Dizi ve 720p film izlemeyi seven biriyim. Seyir esnasında takılma falan yok ama 7 yıllık eski masaüstü bilgisayardan buna geçince, bana görüntü biraz soluk gibi geliyor.
    - Wifi 2 haftadır sadece 3 gün önce durduk yere 3 defa koptu, sorun düzeltten düzelttim. sonrasında baktım wifi güncellemesi varmış onu şndşrşp kurmuş restart istiyormuş makina. Kapatıp açtım. Şimdi sıkıntı yok.

Alırken lenovo z510 ile bunun arasında kalmıştım. Bugün olsa yine alır mıydım? Evet hiç düşünmeden aldığım fiyattan yine alırdım.

teşekkür ederim cevap için.

• Arkadaşlar bazı problemlerden ötürü bir süredir konu ile ilgilenemiyordum kusura bakmayın. Artık takip edip yardımcı olmaya devam edicem. Bu bilgisayarı alabileceğiniz daha önce alışveriş yaptığım önerdiğim siteler;

www.pcdepo.com
    www.sanalmarketim.com
    www.sadecenotebook.com
    www.ebrarbilgisayar.com
    www.hepsiburada.com
    www.istanbulbilisim.com.tr
    www.hizlial.com
    www.eksenbilgisayar.com
    www.teknobiyotik.com
    www.novabilgisayar.com

Hepsiyle alışverişim oldu. Hepsinden gönül rahatlılığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam verdiginiz linkte daha ucuz almadan önce bakarım. Daha pc gelecek bende aldıgım yere doa raporu ile gönderecem sonrasında ya para ıadesi yada ürün degisimi talep edecem. Lanet olası kocsistem cihazı daha kargoya vermemis
  • 7129600 7 kullanıcısına yanıt
    O Koçsistem'in sahiplerine ateşler yağsın inşallah. Arızalı bir DELL notebook için 2 aydır uğraştırıyorlar. Tamir edildi yolladık dediler bu seferde DVD-RW ve şarj girişi çalışmıyor. Bunların çalışmasını.....
  • i3 işlemcili 4gb ram olan asus yok mu ya, 1500 tl vermek istemiyorum. bir de bazı laptoplar çok iyi ama işlemci hızı 1.4 vs. bu önemli mi?
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    resimde masaüstünde euro truck simulator 2 yi gördüm laptop ın ets2 deki performansı nasıl en yüksek ayarda takır takır açıyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

aynen hocam verdiginiz linkte daha ucuz almadan önce bakarım. Daha pc gelecek bende aldıgım yere doa raporu ile gönderecem sonrasında ya para ıadesi yada ürün degisimi talep edecem. Lanet olası kocsistem cihazı daha kargoya vermemis

abooooooo... Üstat cidden üzüldüm yahuuu... Umarım tez zamanda sonuçlanır bu işlemleriniz.
    Bilgisayarı alma aşamasına gelince haber verirseniz uygun fiyat araştırmasında yardımcı olmaya çalışırım.
  • Ekran kartı ve kasası kötü olmasa bende düşünürdüm
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    Euro truck bende de var hocam bırakın full ayarları ortada bile takılıyor o oyunda yine başkaları da deneyimlerse net bir bilgi sahibi olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    eywallah kardesim. Ama ben kararsızım masa üstüne güzel bir takviyede yapabılırım. Monitör, ekran kartı, kasa, ram islemci sogutucusu gibi :)
  • karahacı kullanıcısına yanıt
    senin ekran kartı nedir acaba
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    aman diyim uzak dur oradan
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    gt740m
    ben en düşük ayarda gt410m le kasmadan oynayabiliyorum da 740m e noluyo acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

ben en düşük ayarda gt410m le kasmadan oynayabiliyorum da 740m e noluyo acaba

Bilemedim hocam bu oyunu da oynatamıyorsa yemişim böyle kartı bi de 2gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gb fazla önemli değil bildiğim kadarıyla serisi kaç bit olduğu felan daha ağır basıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahacı

Euro truck bende de var hocam bırakın full ayarları ortada bile takılıyor o oyunda yine başkaları da deneyimlerse net bir bilgi sahibi olabiliriz

Full ayarlarda zaten oynayamazsınız hocam bu kartla. Giriş seviye bir kart bu. Low-Medium karışık ayarlarda rahat oynuyorum ben bu cihazla. Unutmadan Euro Truck Simulator 2 biraz optimizasyon özürlü bir oyun olduğundan bu normal. HD7950'li sistemimde bile arada takılmalar yaşıyordum ben. Dota 2'de gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra Low-Medium karışık +60 FPS ile rahat takılmadan oynuyorum. Combatlar'da da düşmüyor hiç takılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 1 Temmuz 2014; 16:46:17 >
  • Arkadaşlar GT 840M'li modeldeki ekran kartı 1 GB paylaşımsız + 1 GB paylaşımlı mı, yoksa 2 GB paylaşımsız mı? Modelin 4 GB sistem rami var, paylaşımlı ise sistem raminden kullanıp sıkıntı yaratmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Arkadaşlar GT 840M'li modeldeki ekran kartı 1 GB paylaşımsız + 1 GB paylaşımlı mı, yoksa 2 GB paylaşımsız mı? Modelin 4 GB sistem rami var, paylaşımlı ise sistem raminden kullanıp sıkıntı yaratmasın?

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html

2GB paylaşımsız.

Max. Amount of Memory: 2048 MB

Shared Memory: No
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.