Şimdi Ara

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
9.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar i7U'mu alayım İ5U'mu karar veremedim farklarını belirterek tavsiye verirseniz sevinirim.
  • 64 bir win 7 driver bulamadım. Yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica bilgisayarda etenet portunu bulamadim. Bilgisayardami bendemi bişey var!

• fruer F kullanıcısına yanıt
    HDMI'ın hemen sağındaki port ethernet portu hocam. LAN kablosunu bastırın aşağı doğru eğilir ve içine girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

HDMI'ın hemen sağındaki port ethernet portu hocam. LAN kablosunu bastırın aşağı doğru eğilir ve içine girer.

Arkadasim bir sorum daha olacak. Driverleri yuklemeden wirelesten internete girebilirmiyim. Wireles isigi yanmiyor. Win7 yükledim. Internetsiz driver yukleyemiyorum.

• Arkadaşlar bu iki ürün arasındaki fark 2 gb ram+250 gb fazladan hdd olmasına rağmen nasıl bu kadar fiyat farkı olabiliyor? Hem de düşük özellikli daha pahalı.Tamam pcdepo ucuz satıyor ancak bu anormal bir fark.Onun dışında da bu özellikte laptopun bu kadar ucuz olması garip geliyor.
    Hepsiburada
    Pcdepo

• Droya kullanıcısına yanıt
    Pcdepo da verdiğiniz linkteki pc freedos. Diğeri windows lu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 3 Temmuz 2014; 12:46:40 >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Bu kadar fark ettiriyor mu?
    Peki elimde şu an 8.1 olan bir laptopum daha var.Onun için ayrıca almam gerekiyor mu yoksa bundaki hesabımla(ya da artık nasıl oluyorsa) kullanabilir miyim? Yoksa ayrı ödeme yapmam gerekli mi?
  • Arkadaşlar Asus X550LB-XO114H ile tek farkı işletim sistemi olmaması değil mi? Bu fiyat farkına değer mi? Arkadaşım H. modelini Vatan'dan indirimli 1700'e almış. Normal fiyatı 2000 üzeri

• fruer F kullanıcısına yanıt
    hocam asus'un sitesindeki win8 driverleri win7 ye de uyuyor sadece ethernet problem çıkarıyordu sınav haftasında uğraşmak istemedim.
  • Yahu arkadaşlar!.. Asusu alan köşesine çekilip kendi dünyasında takılıyor sorunsuzca Nazar değmesin tamam eyvallah da.. Hiç sohbet çıkmıyor böylede. Diğer markalarda yok şuydu yok buydu derken sorunları giderip hem de sohbet ediyorlar. Biz de ise bilgisayarı alacağım, z510 mu dell 7537 mi asus x550lb mi sorusu soruluyor, Bilgisayarı aldım msj ı atılıyor o kadar. Hadi biraz canlanın yahuuuu....

Hele bi söyleyiverin bakayım sizler mouse, soğutucu, çanta vs ne kullanıyorsunuz? Nereden ve kaça aldınız? Memnun musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada lol, knight tarzi orta grafikli oyunlar icin bu laptopi hepsiburadadan almayi dusunuyorum. Onerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

Arada lol, knight tarzi orta grafikli oyunlar icin bu laptopi hepsiburadadan almayi dusunuyorum. Onerir misiniz?

Oyun oynayan biri olmadığım için bu konuda yardımcı olamayacağım.

Almaya karar verdiğinizde n11.com, sanalpazar, ebrar gibi sitelere de bakmanızı tavsiye ederim.
    Geçen hafta sonu teknosa win8 lisini 1650 ye satmıştı o da aklınızda olsun.
  • Arkadaşlar ekran parlaklığı size de az geliyor mu bana biraz soluk geldi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

Yahu arkadaşlar!.. Asusu alan köşesine çekilip kendi dünyasında takılıyor sorunsuzca Nazar değmesin tamam eyvallah da.. Hiç sohbet çıkmıyor böylede. Diğer markalarda yok şuydu yok buydu derken sorunları giderip hem de sohbet ediyorlar. Biz de ise bilgisayarı alacağım, z510 mu dell 7537 mi asus x550lb mi sorusu soruluyor, Bilgisayarı aldım msj ı atılıyor o kadar. Hadi biraz canlanın yahuuuu....

Hele bi söyleyiverin bakayım sizler mouse, soğutucu, çanta vs ne kullanıyorsunuz? Nereden ve kaça aldınız? Memnun musunuz?

Hocam cihaz cidden sorunsuz demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

Arada lol, knight tarzi orta grafikli oyunlar icin bu laptopi hepsiburadadan almayi dusunuyorum. Onerir misiniz?

Oyun oynayan biri olmadığım için bu konuda yardımcı olamayacağım.

Almaya karar verdiğinizde n11.com, sanalpazar, ebrar gibi sitelere de bakmanızı tavsiye ederim.
    Geçen hafta sonu teknosa win8 lisini 1650 ye satmıştı o da aklınızda olsun.

Hepsiburada'da win8li 1499 tl ve 150 tl hediye çeki var. Cihazın yorumlarını okudum ve çoğu kişi memnun ama oyun performansı hakkında tam bilgi alamadım. Sağ olun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahacı

Arkadaşlar ekran parlaklığı size de az geliyor mu bana biraz soluk geldi sanki

Başta ben de çok sıkıntı yapmıştım ama artık ekran parlaklığını sonuna kadar açınca rahatsız bile ediyor.

Bi süre parlaklık ayarını orta yada çok az üstünde kullanın, sonrasında bir kademe bile arttırınca gözünüze parlak gelecek ve sorunsuzca kullanacaksınız.

ThePoseidon
    Fiyat cidden çok iyiymiş. O fiyata win8 liyi almayanı döverler yahuuu.. Ben 1350 ye freedos buldum diye havalara uçmuştum.

Kişisel fikrim bu makinaya oyun cihazı gözüyle bakmayın derim. Daha çok internet ve ofis işleri, film falan izlemek için ideal bir makina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 8 Temmuz 2014; 18:39:53 >

• Dostlar elbette ki bir MSI konusu kadar hareketli olamaz. Bizim cihazlarda o tarz sorunlar yok. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben bilgisayar ile FSX, Dota 2 oynuyorum ve hiç bir sıkıntı da yaşamadım şimdiye kadar. Medium'da ayarlar 5v5 combatlarda bile takılmıyor. Ben soğutucu v.s. kullanmıyorum.
  • ekleyin hocam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.