Şimdi Ara

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
9.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekledim hocam.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Sizce lenovo z510 mu yoksa bu mu?
  • Açma kapama tuşunda ışık yanmıyor değil mi arkadaşlar.
  • Evet yanmiyor.

Ben Asus derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Evet yanmiyor.

Ben Asus derim.

Eywallah üstat. Sağolasın. İnternette bazı asus modellerinde o tuşu ışıklı görünce kafama takılmıştı, içimi rahatlattın. Tekrardan sağolasın.
  • elimdeki bilgisayardan gayet memnunken bilgisayarda fiyatlar nasıl diye dolanıyordum hızlıal da bu bilgisayarı gördüm aklıma girdi özellik ve fiyat olarak bana aşırı uygun geldi. bkm express indirimi cardfinans puanı ve kendipuanım ile ürün bana tam 1413 tl ye geldi. daha önce bir ekran kartı için asus un müşteri hizmetlerini aradım. inanılmaz ilgisiz umursamaz ve sorumsuz buldum kendilerini. ama bu fiyata bunuda görmezden geldim.bi durum olursa arar ızdırap olur ben onları umursatırım. hızlıalı arayıp ürünün sağı solu canımı sıkarsa değişim yada arıza süreci nasıl olur diye sordum 14 gün içerisinde ne olursa olsun ister yenisini göndeririz ister iadesini yaparız dediler. aklımda şuan hiç bir sorun olmadan satın almış oldum. birde sorunsuz şekilde verim kaybı ve uyumsuzluk yaşamadan win7 kurarsam benim iş tamamdır bunla ilgili gidişatıda 2 güne burdan yazarım. birde yazmayı unuttum. n11 de satıcıların neredeyse hepsi güvenlik bandı açılmış ürün gönderiyor. 3 kuruş için böyle serseri firmalara pirim yaptırmayın. sıfır bilgisayar alıyoruz kim oluyorsun da bizim kafamızı karıştırıp midemizi bulandırıyorsun. bunla ilgili satıcılara da gerekeni kaydım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 14 Temmuz 2014; 0:16:24 >

• Kargodaki çocuklar tanıdık sağ olsunlar sabah 9 da getirdiler bilgisayarımı hızlıal dan güvenlik bandına ellenmemiş hem dış hem iç kutusunda en ufak eziklik olmadan elime ulaşmış. kutuyu açtım bilgisayarı çok dikkatli inceledim hiç bir sorun yok en ufak gevşeklik falan. tam tersi usb ler o kadar sıkı mousenin usb sini az kalsın pense yardımına ihtiyaç duyuyordum kaldı dedim burada zor cıkdı. canımı sıkan batarya kutunun içine öylesine konmuş en ufak poşeti yok. cd si autorun açmıyor win7 de. ama içerisine girip bütün driverleri manuel tek tek kurdum. hepsi uyumlu sadece Ethernet kartını dışardan kimlik ile buldum. diğer ufak sürücülerin hepsi güncelle deyip cd yi seçince otomatik yüklüyor. ekran samsung ativ lerle birebir aynı. klavyesi az daha yüksek ama kesinlikle dandik yada ele gelcek gibi falan değil. cd room anormal sesli. fanın son güçteki sesi armatür musluk sesi bildiğin çok değişik. hp ye ısınıyor diyenleri tek tek bulup her neyse. vallahi g6 bilgisayarım internet kullanımında bundan daha az ısınıyor ice cool falan yalan hikaye. bu ice coolsa benim hp hiper cool başka bir şey demiyorum. çok hafif. samsung ativ lerin kol dayama yeri gerçek bildiğin buz gibi alüminyum. bu sert plastik klavye alanıyla bütün. samsung ativ kol dayama alanı alüminyum olarak ayrılıyor. ses cidden yüksek. bataryası çok kısa ince kablo. kalın gövdesi bir değişik. ben aldığım paraya göre memnun kaldım performans olarak daha denemedim ama normal kullanımda cidden g6 dan fazla ısınıyor. konuyu bir süre takip edicem aklına takılan olursa sorabilir.

• Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
  • Yazdığın yazının yarısından sonrasını anlamakda güçlük çektim. Sanki ingilizce yazıpda translete ile türkçeye çeviripde yazmışsın.

Arkadaşın burda ne demek istediğini anlayan var mı acaba ? Hp den daha fazla ısınıyor ama memnun kaldım demiş. Cümle bozukluğundan beğenip beğenmediğini anlamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 15 Temmuz 2014; 15:43:11 >
  • düzgün cümle kurmak gibi bir zorunluluğumuz varda bilmiyorsak özür dileriz. konuşurken çok iyi fakat yazarken nedense çok kötü yazılar yazabiliyorum. o anda tek derdim aklıma geleni hemen yazabilmek oluyor. bu durumda böyle oluyor dahada dikkat ederim bundan sonra. güzel eleştirin için teşekkürler. bilgisayarı ilk çıplak win ile denedim daha driverlerini kuruyordum. bu durum da da fan devreye girmemiş bir bakdım 70 80 lerde halen fan dönmüyor. bir ara çalışır gibi yaptı driverleri kurup yeniden başlatmadım muhtemelen ordan yaptı. ben ısınma sorununu dert etmeyen adamım çünki istediğim zaman çalışmama ara vererek kullanıyorum buda beğenmeme engel değil. hp ye çok laf edildiği için onuda belirtmek istedim. yoksa bu bilgisayarımıda beğeniyorum.

Dahada önemlisi. güvenlik bandına el vurulmamış dedim. ilk bakışta öyle sanmıştım. güvenlik bandını komple kutudan söktüm kaldıracakdım kutusunu altında eski asuslu ufak etiketin izi kalmış. üzerine daha geniş dandik gri bir bant çekmişler. aradım ağzıma geleni saydım. hemen iade ettim. bugünde aynı şekilde orijinal güvenlik bandlısını kargoya vericekler. en azından şimdi bu vaad de bulundular umarım yerine getirirler. işi gücü bıraktım bugün sabahdan beri bilgisayarla uğraşıyorum. ellerindeki cihazların bantlarının tarif ettiğim gibi olmadığını söylediler hayret ya nereye güvenip bir şey alacağımızı şaşırdık.

• Bilgisayarı göndermeden önce güvenlik bandının resmini çekip paylaşabilir misin? Cidden merak ettim nasıl bant üstüne bant yapıştırıp milleti kandırmaya çalıştıklarını.
  • tabi çekip şikayetvar ada koydum zaten. normalde asus yazılı daha ufak bir bant olması gerekiyor bu ise 2 katı orijinal bant dan alüminyum rengi dümdüz ilk elime geldiğinde şüphelenmedim değil ama direk kendi kendime yok daha da artık dedim. ama okadarmış hızlıalı ayağa kaldırdım 2 tane müşteri ilişkileri uzmanını 10 dakikada bir arar ettim. daha gönderdiğim kargo birimden ayrılmadan yenisini kargoya verdiler. bakalım yarın durum ne olucak
     ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu

• Ürün orijinal siyah asus hologramlı güvenlik bandı ile hiç ellenmemiş şekilde geldi bu sefer eminim. :) bu seferde bataryası üzerine takılmış şekilde geldi ürün. ömrümde görmedim böyle bir uygulama. normal şartlarda bu şekilde nakliyesi bile yasak. bunu da dile getirdim açıklama istedim. ekran kenarlarında ne olduğunu çözemedim bol miktarda beyaz plastik kalıntıları çerçevenin içine kadar girmişti kağıt sokarak 10 dakikada temizledim. ve hdd bölünmüş saçma sapan bölümler ayrılarak geldi bu sefer. ömrümde görmediğim işler. 15 gün kullanacam canımı sıkan bir şey olursa iade edicem. bilgisayarın hdd si işlemci 45 50 derecelerdeyken hdd 45 in üstüne tırmanmaya çalışıyor ice cooling yapalım derken hdd yi unutmuşlar herhalde. g6 bilgisayarımın 40 derenin üzerine çıktığını görmedim. valla bu elektronik cihazlar internet dünyası ömrümü yedi.

• Hayırlı olsun. Hızlıal' ın bazı kişilere açılmış ürün gönderdiklerini duymuştum çoğu yerde. Ama bunlar laptop alımlarında değildi. Sanırım iade gelen bir ürünü size tekrar paketleyip yollamışlar. Hdd sıcaklığı fazla gibi geldi bana, bilek koyma yerlerinde herhangi bir ısı hissediyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Hayırlı olsun. Hızlıal' ın bazı kişilere açılmış ürün gönderdiklerini duymuştum çoğu yerde. Ama bunlar laptop alımlarında değildi. Sanırım iade gelen bir ürünü size tekrar paketleyip yollamışlar. Hdd sıcaklığı fazla gibi geldi bana, bilek koyma yerlerinde herhangi bir ısı hissediyor musunuz ?

teşekkürler. bende öyle dedim ama kabul etmediler. firmadan böyle geldiğini savundular. hp pavilion g6 da cpu nun altında sol bilek kısmında hdd bu asus da ise soğutucudan alakasız sağ bilek kısmında evet bayağı hissediliyor biryanan ufak tefek işler yapıyor bilgisayar güncelleme falan masaüstü fanını o kısma doğrultup 40 derecelere düşürdüm. yeni yada işlemlerden diye tahmin ediyorum. henüz altına soğutucu ile denemedim şuan kullandığım bilgisayar var soğutucuda. böyle olması bence koydukları bölgeden dolayı normal. çok uzak kalmış soğutma sistemlerine harici bir soğutma kesinlikle mecburi gibi görünüyor.

• Bence sizde veya size denk gelen ürünlerde sıkıntı var. Boşta 30-35 dereceyi, tam yük altında 60 dereceyi geçtiğini görmedim bilgisayarın. Normal oda sıcaklığında, soğutucusuz değerler. Ellediğimizde de anlaşılıyor zaten. Icecool teknolojisi bence gayet yerinde çalışıyor. 60 derece de olsa el koyduğumuz yerlerde kesinlikle sıcaklık hissettirmiyor. Bütün gün oyun oynuyorum daha bir sıkıntı yaşamadım bilgisayar ile ilgili. Tabiki bir masaüstünün yerini tutmuyor ama bu fiyata bu ürün bence gayet iyi. Hele ki MSI'dan sonra.....
  • Ben 2 tane X550 modeli değiştirdim. Isınma-fan sesi-yavaşlık vardı iade ettim. Hele o hdd nin olduğu kısım baya bi ısınıyordu. Sıcaklık olarak 36da ama bilek koyma yerleri sıcakdı.

Bence sizin modelde bi sorun var gibi, isterseniz bi servise yollayın yada iade edin. 45-50 derece bu modelde hdd için fazla geldi bana, hele bu ısıyı bilek koyma yerlerinde hissetmemeniz gerekiyor. Oyunlarda deneyebildiniz mi acaba ?
  • tabi ben benimkinde sorun yok demiyorum şuanda tam verim almak için güncellemeleri yapıyorum bi yandan da kendi işlerime bakıyorum servise neden göndereyim. hizlial arayıp duruyor halen. istediğiniz zaman gönderin yenisini gönderelim yada iade edelim diyor ben hdd bölme işleminden sonra fan çok devreye girmedi şimdide güncellemelerle uğraşıyor o sırada tam soğuyamadı diye düşünüyorum. daha hiç bir performansını denemedim diğer gelen içinden çıksa daha çok içime sinecekti. bunun çerçevesinde çok ilginç ve zor çıkarttığım kalıntı üst gövdesinde kocaman el izi. ve ekranda parmak izleri mevcutdu. valla orijinal bandlı birde. ben buna karar kıldım. bir ürün türkiye tekno market pazarından kalktıktan sonra indirimdeki tüm ürünler. revize ürün bu benim artık sabit fikrimdir buna ortak olan tüm firmaların canı cehenneme.
  • Selam arkadaşlar. Can sıkıntısından imza yaptım. Kullanmak isteyen olursa buyursun.

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu
    ASUS X550LB-X0114D

[center][image]https://store.donanimhaber.com/01/de/3f/01de3fae21dcbe238f62b26c78743587.jpg[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_92471305/tm.htm][b]ASUS X550LB-X0114D[/b][/link][center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 24 Temmuz 2014; 1:06:57 >

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Eline saglik cok guzel olmus hocam. Bilgisayara gecince eklerim hemen imzama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.