Şimdi Ara

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
9.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nfs rivals yükledim kasmadan sorunsuz oynadım grafik optimizasyon sorunlu olsada oyun. sarj süreleriniz nasıl arkadaşlar? :)
  • Yuppi başlık hareketlenmiş ya laaa..

Benim sarj 4-5 saat sorunsuz gidiyor. sanırım normal gibi gibi değil mi?..
  • Asusun bu modeli ve dell 7537 arasinda kaldim hangisini almaliyim dell ekran karti ve tasarimda 1 adin onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Asusun bu modeli ve dell 7537 arasinda kaldim hangisini almaliyim dell ekran karti ve tasarimda 1 adin onde

Mat ekran seviyorsanız asus parlak ekran seviyorsanız dell..
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    hangisi daha canlıdır
  • Arkadaşlar ben de dün itibariyle bu laptobu aldım ancak birkaç sorum var şimdilik.Öncelikle windows 8 yüklü geldi.Bunu 8.1 e yükseltmek istiyorum ancak güncelleme gözükmüyor.Update ayarları vs. açık ama güncelleme yapamadım.Yapan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Bir de f11 ve f12 tuşları ile ses açıp kapatamıyorum acaba aktif mi etmek gerek nasıl yapılacak...şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

Arkadaşlar ben de dün itibariyle bu laptobu aldım ancak birkaç sorum var şimdilik.Öncelikle windows 8 yüklü geldi.Bunu 8.1 e yükseltmek istiyorum ancak güncelleme gözükmüyor.Update ayarları vs. açık ama güncelleme yapamadım.Yapan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Bir de f11 ve f12 tuşları ile ses açıp kapatamıyorum acaba aktif mi etmek gerek nasıl yapılacak...şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle bilgisayarınız hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanınız.

windows yükseltmesinde yardımım olamayacak ben direk 8.1 kurmuştum.
    f tuşlarını fn tuşu ile kullandığınızda sesi kısıp açması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

Arkadaşlar ben de dün itibariyle bu laptobu aldım ancak birkaç sorum var şimdilik.Öncelikle windows 8 yüklü geldi.Bunu 8.1 e yükseltmek istiyorum ancak güncelleme gözükmüyor.Update ayarları vs. açık ama güncelleme yapamadım.Yapan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Bir de f11 ve f12 tuşları ile ses açıp kapatamıyorum acaba aktif mi etmek gerek nasıl yapılacak...şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle bilgisayarınız hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanınız.

windows yükseltmesinde yardımım olamayacak ben direk 8.1 kurmuştum.
    f tuşlarını fn tuşu ile kullandığınızda sesi kısıp açması lazım.

Eyvallah hocam teşekkür ederim..Ses olayını bilmiyordum denedim oldu sağolasın :) İnterneti olmayan biyerdeyim,evde telefonu modem olarak kullanıyorum belki de internet hızımdan ötürü olabilir güncelleme problemi.

• Güzel inceleme teşekkürler..

X550LB ya da LC alacağım .LC İ5 işlemci..Ama fiyatı daha uygun.

ÇizimAdobe programları kullanacağım.Render performansı onemli.Aslında süründürmesin yeter.Üst düzey tasarımlar yapmayacağım çünkü.
    Ram 8gb altında düşünmüyorum.Artırılabilir olması çok önemli..i5 fiyatı uygun o yüzden i5 modellere bakıyorum X550 LC en uygunu gibi.Lenovo baktım ama dizayn olarak pek hoş değiller.Fiyatlar da Asus ile aynı gibi.

ASUS X550LC CORE İ5 4200U 1.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"-W8 NOTEBOOK 1.995

Bu model yarı yolda birakmaz umarım ?

İleride ssd de ekleyebilirim değil mi ? HDD yi çıkartmak zorunda kalacak mıyım SSD için ? Yoksa ayrı bir yer var mı ?

*Fredos düşünmüyorum.Çünkü işletim sistemi ile uğraşmak istemiyorum.
  • arkadaslar sanki bilgisayar bana biraz yavas gibi geldi, bir de HDD'den ses geliyor surekli hafif sekilde aklima takildi
  • Takip

• Merhabalar. Asus'un bu modelini kullanıyorum Windows 8.1 Pro yüklü .

Aygıt Yöneticisinde '' Intel (R) Ekran için Ses '' hatalı görünüyor.
    Açıklama da şu şekilde:
    Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)
    STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE

Bir de zaman zaman masaüstünde dosya sürükleme işlemi yapamıyorum. Başka fare denedim yine problem devam ediyor. Sürücülerle alakalı bir sorun mudur.? Yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhabalar. Çocuk tuş takımını berbat etti. Ucuza nereden bulabilirim. Türkçe Q siyah.
  • merhabalar ben de 6-7 ay oldu sanırım
  • Nasılsınız dostlar bilgisayarlar ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Nasılsınız dostlar bilgisayarlar ne alemde?

Selam üstadım. Sanırım herkes bilgisyarıyla mutlu mesut geçinip gidiyor. Bilgisayarı aldıktan sonra buraya uğrayan pek yok.

Sizi bulmuşken bi soru sorayım. Youtube yada başka yerde video izlerken sağ sol ok tuşlarıyla ileri geri yaptığımda yada durdurup tekrar başlattığımda videonun ses seviyesi aniden yükseliyor. Sizde de böyle bi durum mevcut mu?
    Hayır bende öyle bir durum yok ama bir bakayim internete neymiş diye.

Ben SSD takviyesi yaptim geçen gün bilgisayar cidden şuan çok iyi oldu. Buraları canlandiralim biraz.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    SSD takmakla çok iyi yapmışsınız. Güle güle kullanın. Ben de uygun bir ssd indirimi için pusuya yattım bulursam hemen atlayacağım üzerine. Bu arada hdd yuvasına mı taktınız yoksa dvd yuvasına mı?

Buraları pek canlanacağını sanmıyorum çünkü bildiğim kadarıyla bizim model satıştan kalktı.
    240 GB Sandisk SSD Plus 200 tlye mal ettim ben. Harddiski sokup HDD Yuvasina taktim ben.

• Değerli arkadaşlar 2019'dan yazıyorum. Bilgisayarıma format attım ancak driverlerı bulamuyorum. Var mı yardımcı olabilecek? Windows 7 64 bit yükledim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.