Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler laptop ekranı o plastik yer varya çerçeve oranın sağ alt kısmında bir açılma olmuş yeni farkettim benden kaynaklı değil muhtemelen aldığımdan beri böyle sadece bir kısım ne yapmam gerekir yapışırmı bu
  • hocam bui7 modeli ile i5 modeli arasında oyunlar da çok fazla bir farkı olur mu i5 8gb model fiyatları uygun durumda i5 alan arkadaşlar bilgisayarı nasıl buldunuz bende ilk defa notebook alacağım için dikkatli olmaya çalışıyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Bi fotoğraf atın bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashlost

Hayırlı olsun, güzel bir seçim yapmışsınız... Bizim kişisel görüşümüz, kullanma talimatlarımız ve testlerimiz size yol göstermiştir inşallah? :)

Aldığınız ürünün seri numarasının ilk 3ünü bizimle paylaşırsanız seviniriz. Ürününüzü test edip bize de kendi düşüncelerinizi,incelemelerinizi ve testlerinizi gönderirseniz seviniriz.

Allah mahcup etmesin güle güle kullanın...

Elbette bu konunun bana baya bi faydası oldu.Almadan önce baya bi araştırdım.Bütçeme göre en iyi cihazlardan birini aldığımı düşünüyorum.Bakalım bi elime geçsin de insallah pisman olmayız.

• quote:

Bi fotoğraf atın bakalım...

Gördüğünüz gibi bir açılma var vallaha bıktım aldığım ikinci pahalı ikinci ürün bu kadarda olmaz ya başlicam böyle işe
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

Mesafeli ürünlerde 7 gün içinde değişim, para iadesi hakkına sahipsiniz. 7 günü geçtiyse aldığınız yeri arayın, sizden sorunu ve de ürünü geri göndermenizi isteyecekler. Kendinizde tutanak tutun ve fotoğraf çekin. Gerekli fotoları aldığınız siteye bilgilendirme amaçlı mail yollayın.

Müşteri hizmetlerine durumu iyi izah edin, gerekirse fotoğrafları gönderin daha iyi anlarlar. Öyle aksi yerdeki o kalkık kısım; çok göze batıyordur tahmin edebiliyorum.

Geçmiş olsun umarım tekrarını yaşamazsınız...
  • Benimde CapsLock tuşum hafif eğik geldi bana ama kadı kızı meselesi diyip katlanıyorum işin açıkcası... ASUS a göndereceklermişte 20 günü bulurmuşta... Kim bekler onu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 30 Temmuz 2014; 18:50:37 >
  • quote:

Benimde CapsLock tuşum hafif eğik geldi bana ama kadı kızı meselesi diyip katlanıyorum işin açıkcası... ASUS a göndereceklermişte 20 günü bulurmuşta... Kim bekler onu...

benimki yapışırmı acaba ya son asus ürünüm :D casper alsamıydım diye düşünmedim değil bu ürünü yollasam 5 dakikalık bir onarım işlemi var 15 20 gün beklemenin hiçmi hiç anlamı yok casper'ı kötülüyenleride anlamış değilim hiç yoktan her yerde teknik servis var

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Benimde CapsLock tuşum hafif eğik geldi bana ama kadı kızı meselesi diyip katlanıyorum işin açıkcası... ASUS a göndereceklermişte 20 günü bulurmuşta... Kim bekler onu...

benimki yapışırmı acaba ya son asus ürünüm :D casper alsamıydım diye düşünmedim değil bu ürünü yollasam 5 dakikalık bir onarım işlemi var 15 20 gün beklemenin hiçmi hiç anlamı yok casper'ı kötülüyenleride anlamış değilim hiç yoktan her yerde teknik servis var

Alıntıları Göster
    Casper'i ben tavsiye etmiyorum. Kuzenimde Casper Nirvananın 1 sene önce üretilen serisinden aldı. 4 ay demeden termal macununu yeniledik, garantiyi hiçe sayarak. 2 GB ekran katı olmasına ragmen benimki kadar bir performansı yakalayamıyor. Asus olsun sağlam olsun.

Siz yinede arayın bi satın aldığınız yeri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 30 Temmuz 2014; 19:08:32 >

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    bende sizin yorumunuzu bekliyorum hocam 2 ürün arasında kaldım bakalım ne olacak i5 olanı oyun larda nasıl mış kasma aşırı ısınma falan oluyomu beklentilerinizi karşılamasını umuyorum elinize ulaşınca mesajınızı bekliyorum

• http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook
    Evet sonunda bende verdim siparişi pcdepodan.Çanta+mouse+kargo dahil 1800 liraya gelince gozlemlerimi yazarim

• NervouS1907 N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    Benim de sayısal tuşların yanın da bulunan (+) tuşum eğik. Üzerine bastığın da bariz belli oluyor tuşta sorun olduğu...

Anlamadığım şey bu modelin bütün klavyelerinde mi sorun var !
    Aynı model yurt dışın da FULL HD olarak mı satılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Benim de sayısal tuşların yanın da bulunan (+) tuşum eğik. Üzerine bastığın da bariz belli oluyor tuşta sorun olduğu...

Anlamadığım şey bu modelin bütün klavyelerinde mi sorun var !

benimkilerde eğik haydaa sen deyince farkettim
  • Vallaha pazarlama taktikleri. %100 bozulmama garantisi ürün verseler bütün şirketler iflas eder. Mutlaka bir yerleri eksik olmalı ki kullanım ömrü gün geçtikçe azalsın. Bak arkadaşın ekran panelini tutan plastik kaplama yapıştırıcısız. Sizin + tuşu eğik, benim capslock tuşu eğik. Hatta Ekran kapağının bazı yerlerinde bile iğne ucu kadar eğilme söz konusu. ,Ekranın arka kapağı ile Ekranı tutan plastik arasında ki ayrıma bakın bakalım varmı sizde birşeyler?

Yurt dışındaki modellerde 1080p varsa Türkiye'ye geldiğinde 768 panel ile değiştirmişler bu onun bariz izi yani...
  • quote:

Vallaha pazarlama taktikleri. %100 bozulmama garantisi ürün verseler bütün şirketler iflas eder. Mutlaka bir yerleri eksik olmalı ki kullanım ömrü gün geçtikçe azalsın. Bak arkadaşın ekran panelini tutan plastik kaplama yapıştırıcısız. Sizin + tuşu eğik, benim capslock tuşu eğik. Hatta Ekran kapağının bazı yerlerinde bile iğne ucu kadar eğilme söz konusu. ,Ekranın arka kapağı ile Ekranı tutan plastik arasında ki ayrıma bakın bakalım varmı sizde birşeyler?

Yurt dışındaki modellerde 1080p varsa Türkiye'ye geldiğinde 768 panel ile değiştirmişler bu onun bariz izi yani...

Bizim ülkemiz geri kalmış bir ülke değil bunu onlarda anlayacaklar ama biz hatayı bunları tercih ederek yapıyoruz exper,casper gibi firmalar kendilerini biraz toparlasa şikayetleri dikkate alıp kullanııları kendilerine çekmeyi başarsalar o zaman rekabet olur ülkede

• @blackcat67 Bu açılma problemi laptopu almadan önce aklımı kurcalıyordu. X550LB serisindeki laptoplarda 4-5 kişiye böyle açılma olan modeller gelmişti. Yalnız onlar n11 üzerinden almışlardı. Siz hangi firmadan aldınız acaba ? 7 gün geçmediyse cayma hakkını kullanıp iade edin. Yada servise gönderin belki doa kapsamına girer, yada düzeltebilirler bu açılmayı.

@Ashlost Bende de Enter tuşu ve backspace tuşunda vardı bu. Hatta tuşa basarkende, sanki içine ekmek kırığı sıkışmış gibi ses çıkarıyordu. Tuş tam oturmamış gibi. 2. laptopda da Caps clock ve space tuşlarında vardı bu eğilme.
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    Haklısınız dediğiniz gibi biraz da pazarlama stratejileridir bunlar. Yalnız çok şükür ekranda vs bir sorun yok. Yüzeysel olarak tek fark ettiğim sorun dediğim gibi + tuşunun cins olması..

Yurt dışında 1080p olduğunu da zannetmiyorum. O başka bir modeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

@blackcat67 Bu açılma problemi laptopu almadan önce aklımı kurcalıyordu. X550LB serisindeki laptoplarda 4-5 kişiye böyle açılma olan modeller gelmişti. Yalnız onlar n11 üzerinden almışlardı. Siz hangi firmadan aldınız acaba ? 7 gün geçmediyse cayma hakkını kullanıp iade edin. Yada servise gönderin belki doa kapsamına girer, yada düzeltebilirler bu açılmayı.

@Ashlost Bende de Enter tuşu ve backspace tuşunda vardı bu. Hatta tuşa basarkende, sanki içine ekmek kırığı sıkışmış gibi ses çıkarıyordu. Tuş tam oturmamış gibi. 2. laptopda da Caps clock ve space tuşlarında vardı bu eğilme.

hepsiburada.com'dan aldım güya sıfır yolladılar yarın atarlar heralde mesaj bayram diye çalışmıyolar ya

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.