Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışındaki F550LN modeli 1080p. Bu modelle birebir aynı, sadece ekran farklı.
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    G20 zirvesinde ülkemiz 17.ci sırada ama gel gör ki kendi mallarımız global anlamda geliştirebilir değil. Bir şeyler eksik. Ben zaten ülkemiz geri kalmış gibi bir laf söylemedim estağfurullah...
  • Neden klavye olarak herkes de böyle bir sorun var ? Allah'ım yarabbim ya, çıldırmamak elde değil...
  • Hitman Absolution ve Watch Dogs incelemelerimi @messevim kardeşime gönderdim. Konu güncellendiğinde gereken resimlere ve fps değerlerine ulaşabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 31 Temmuz 2014; 2:33:18 >
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    Acaba tüm x550ln serisinde mi var, yoksa sadece bizim kullandığımız i7 li modelde mi bu sorun mevcut... Asusa bununla ilgili de bir e mail atacağım.
  • Ben de sipariş verdim deposuna gidip oradan alabilirim. Bakarak ordan mı alsam? Hemen değişim yaparlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlarım inşallah bugün ben de aranıza katılıyorum. Xo007 modelinden aldım. Destekleriniz ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Şimdi pcdepo deposuna gidiyorum ürünü elden alacağım. Capslock ctrl vs tuşlara, ekranda açıklık ve optik sürücüde sıkıntı var mı diye bakacağım. Bunlar dışında bakmam gereken bir şey var mı?

• İyi olur. Ssd ile ilgili maili 4 gözle bekliyorum hocam... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    Ekranda çizik varsa, kol dayama paneli ve klavye panelde çizik varsa, alt kısmında çatlak, kırık varsa, seri numarası E3N ile başlıyorsa, almayın. Sanki kendiniz bir şey yapıyormuşcasına dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashlost

Ekranda çizik varsa, kol dayama paneli ve klavye panelde çizik varsa, alt kısmında çatlak, kırık varsa, seri numarası E3N ile başlıyorsa, almayın. Sanki kendiniz bir şey yapıyormuşcasına dikkat edin

E5n ile mi başlaması gerekiyor? Bir de neye dayandırarak bu seriden istemeliyim? Önceki sayfalarda muhabbeti dönmüştü ama..

• Kargolamış pcdepo benimkini. Umarım pazar tatiline yakalanmam.

Cevap geldi. Konunun en alt bölümünde paylaştım . Pek iç açıcı bir cevap değil gerçi ...
    Hayırlı olsun şimdiden kardeşim.. Dediklerine dikkat et yeter. Birde arkadaşın dediği gibi seri numarasına dikkat et..
    E3N serisinde Seagate hard disk mevcut. Bu harddisklerin kapasitesi dolmaya başladığı zaman ses çıkartmaya başlıyormuş öyle dedi arkadaşlar. Ama bende öyle bir problem olmadı. E4N de toshiba E5N samsung harddisk mevcutmuş.

Sağol hocam aldım şimdi 5 ile başlıyor.
    Windows key elimde var fakat oynanmamış temiz 8.1 pro nereden indirebilirim?

• beyler ben şimdi bu bilgisayara windows 7 kurmak istiyorum daha sonra ilerde tekrar windows 8 kurarsam nasıl aktivasyon yapıcam öyle saçmaki key bile yok laptopda ne bu ya windows 8 ile satıyorlar win8 ile ilgili kurulum diski dahi yok
  • arkadaşlar bende de bu bilgisayarın i7 li modeli var, son günlerde şöyle bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayar boştayken kendi kendine kasılmaya başlıyor, örneğin video izlerken bir iki dakika sonrasında acayip kasılıyor mouse u hareket ettirince veya klavyeye dokununca düzeliyor, bu neden kaynaklıdır nasıl çözerim bu sıkıntıyı acaba bilen var mı ?
    Bu pc fireeDos. Windows ile ilgili nasıl KEY çıksın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Bu pc fireeDos. Windows ile ilgili nasıl KEY çıksın ki?

benim aldığım win8'li
    O zaman bilgisayarım sağ tık özellikler diyin. orada key yazması lazım. Büyük ihtimal sizin keyiniz odur.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.