Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internetten alan arkadaşlar kargoyu alırken kuryeyi bekletip kontrol ettiniz mi cihazı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus marka notebook ların klavyeleri problem yaratabiliyor oyuncular için 2 haftada gibi kısa sürede içeri doğru çökmüştü arkadaşımın.Fiyatı **** derken kasa kalitesizleşebiliyor
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    ileriki zamanlar için belki de bende CD ROM yerine HDD takmayı düşünebiirim. Eğer dediğiniz gibi aparatlar mevcutsa.

Deyiminizle şu anda makinenin de yeni üretim olması münasebetiyle 1080p panelleri pahalı olabilir. İkinci ele düşecekte biz bulacağız da :) baya bir şans işi oda.. ama olmayacak birşey de değil tabii.
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    Gazı alan soluğu SSD lerde alıyor bakıyorum :)

valla bu SSD lerde hiçbir bilgim yok. Azil48 hocamın yorumlarını bekleyeceğiz mecbur :)
  • ahmetf26 kullanıcısına yanıt
    Çok aşırı bir baskı yapılırsa dediğiniz olabilir. Ben daha önce de asus kullandım yaklaşık 6 ay. Ama klavyede herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Belki arkadaşınız oyuna fena dalmış o ara bastırmışta bastırmış klavyeye ..:)
  • K kullanıcısına yanıt
    Sanırım UPS nin "kapıda kontrollü ödeme " gibi bir hizmeti yok. Alırken kontrol edemiyorsunuz. Ama herhangi bir arızanın çıkması durumunda firmayı arayıp 7 gün içerisin de koşulsuz şekilde ürünü değiştiribeliyorsunuz.
  • zaten gaming serisi olmadıkça harici bi klavye ile oynamak lazım notebookta oyunları LOL e fena sarmıştı q,w,e tuşları şuan gömülü içeriye :)
  • ErencanBütkül kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun

Size windnows 8.1 pro yu öneririm. Gereken linki özelden atacağım. Oradan indirip yükleyebilirsiniz.

Yüklerken takılırsanız yine bizi rahatsız edebilirsiniz.
    Tahmin ettiğim gibi. Oyuna kaptırmış kendini eziyet etmiş klavyeye :) Deyiminizle harici bir klavyede oynanması taraftarıyım bende. Bu klavye sadece günlük rutin işleri yapmak için, oyun oynamak için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Sanırım UPS nin "kapıda kontrollü ödeme " gibi bir hizmeti yok. Alırken kontrol edemiyorsunuz. Ama herhangi bir arızanın çıkması durumunda firmayı arayıp 7 gün içerisin de koşulsuz şekilde ürünü değiştiribeliyorsunuz.

17-) Alıcı kargoyu teslim aldığında, kargo hasarsız ve sağlam olarak teslim edilmiş sayılır. Kargonun hasarlı olması veya hasarlı olabileceği gerekçesiyle alıcısı tarafından kabul edilmemesi durumunda kargo teslim edilmez. Hasarlı kargo veya hasarlı olduğu ileri sürülen kargo, taşıyıcının depolarında bekletilir (taşıyıcı depolama ücreti alma hakkını saklı tutar) gönderene haber verilerek gönderici talimatlarına göre hareket edilir. Hasarın resmi yollardan tespit edilmesinden sonra hasar gören parça ağırlığı esas alınarak kıymet beyan edilmemişse risk limitleri içinde, kıymet beyan edilmiş ve buna karşılık gelen taşıma risk bedeli ödenmişse beyan edilen kıymetin kanıtlanması şartıyla onarım bedeli veya onarımı mümkün değilse ikame bedeli tazmin için dikkate alınır. Gönderenin tazmin talebinin işleme konulabilmesi için, kargonun teslim edilmesi gereken tarihi takip eden 21 gün içerisinde, taşıyıcının kanuni adresine yazılı olarak başvurması gerekir. Gönderen bu sürelerin aşımında taşıyıcı ya karşı ileri sürülebilecek her türlü zarar ve tazminat talep hakkından feragat etmiş sayılır.

Kontrol edicem gelince.

• K kullanıcısına yanıt
    Dış yüzeyinin hasarlılığından bahsediyor burada.

İçini açtırıp baktırmazlar kesinlikle.
  • UPS yi bilmem ama ben aldığım 4 laptopda da paketi kargocunun yanında açıp dikkatlice inceleyipde teslim almıştım.
    Tavsiye ettiğim silikon kılıfı deneyin. Klavyede büyük değişiklik gösterecektir.
  • Hangi kargo şirketleriydi peki onlar ?
  • Kutunun üzerinde içe göçme falan var mı diye bakıcam varsa kontrol edip imzalayacağım kutu zarar görmeden notebook zarar görmüş olamaz.
  • Sürat,yurtiçi,aras. Mng ile de başka bi ürün alışverişinde kontrol etmiştim ( Tost makinesi). Hiçbiri sorun çıkarmadı muhtemelen UPS de öyledir. Süratda ebrardan alırken. Yurtiçi ile Aras da Lenovo servisinden teslim alırken.

Şimdiye kadarda internetden aldığım her ürünüde kuryeden teslim alırken kutu içeriğini kontrol edip de aldım ( Kitap hariç ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 1 Ağustos 2014; 15:19:32 >
  • PCdepodan çarşamba aksami 23.00 civari sipariş etmistik mouse(17 TL)+çanta(5tl) dahil bugün yani cuma saat 15.00 da kargodan geldi.
    Çanta fiyatina gore güzel
    Mouse fiyatlarini bilmiyorum ama mouseda çok hoşuma gitti mavi birşey
    Laptop resimlerdekinden daha güzelmiş canli görünce

PC ye geçince paket içeriğinin 1-2 SS atarim.

• Hayırlı olsun hocam :)

Gözlemlerinizi bekliyoruz . İsminizi konuya işliyorum.
  • Ekleyin hocam.Sizin inceleme karar vermemde çok yardımcı oldu tesekkur ederim
  • Ben teşekkür eder, güle güle kullanmanızı temenni ederim . :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.