Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam. ama oyuna update yapamıyorum. oyun ıcıne gırıs yapamıyorum. oyun korsan bide.

daha once tum patchlerın oldugu bır yama ındırmıstım yine olmadı.
  • ThisIsCotyora kullanıcısına yanıt
    Korsan olmasaydı nvidia nın programına geçip optimize et seçeneğinden belki sorununuz düzelirdi. Ama korsan yüklemişseniz nvidia nın programı görmez oyunu.
    Patchları googleye yazarak arayarak tek tek bulacaksınız. Patch'in mantığı senin bulup kurmandır zaten. Update et demedim dikkatini çekersem. Oyununun zaten korsan olduğu belli, korsan olmasa bu hatayı vermez...
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    tamam hocam suan oyun ıcınden ındırme yerı var ordan buldum. oyun ıcınden ındırıyorum cunku ındırdıgım guncellemeler oyuna etkı etmedı yapamadım.

aslında dusunuyorum pes 13 orjinali alıp sorunu kokunden cozim diye. orjinal pes 13 alsam bu sorun kesın olarak cozulurmu ?
    Oyun kopya olsa bile patch'ler kurulabiliyor. Yalnız kurduğunuz sürüme uygun ilaç kullanmazsanız oyun çalışmayacaktır. Ekran kartı sorunu yaşayanlar PES dosyalarının edit işlemi için kullanılan kitserver ve file loader ile grafik kartlarına çözüm üretiliyor.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    denedım hocam fakat kitserver attach deyince hata verdi.
    Kurduğunuz kit server sürümü pes2013.exe ile uyumlu değilse hata alırsınız. Patch yapmanız şart gibi görünüyor.
    Oyununuz da eksik bir dosya olabilir mi ?

Ben geçen gün internet cafeden kopyala yapıştır ile almıştım oyunu. Az önce denedim ve çalıştı. tabii önce dll hatası verdi dll. sini buldum indirdim sonra da sorunsuz bir şekilde çalıştı..

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü
  • eksik dosyam yok hocam. oyunu acarken uyarı gelıyor yoksay dıyorum gosterı macına tıkladıgımda atıyor.

benim sasırdıgım şey ekran kartını gt840 oldugunu gormesi halde yapılamıyor demesi ve vram'i intel ekran kartınınki olarak algılaması.

şuan updateleri yapıyorum ve kitserver işini yapmaya calışıcam.
  • Pil kullanımı ile ilgili bilgisi olan var mı? Evde pilsiz kullanmak mantıklı mı yoksa efsane mi? :) Pilsiz kullanırken elektrik kesilmesi durumunda zarar gelme ihtimali masaüstüne göre daha mı yüksek? Yeni nesil bilgisayarlar fiş+pilde pili öldürmemek için bir tedbir alınmış mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Birde ben tıklayayım gösteri maçını. bakalım atacak mı beni

Düzeltme.: Beni de oyundan attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 2 Ağustos 2014; 0:38:40 >
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    Bende önceden pilsiz kullanırdım. Ama elektrik kesilmesi durumunda veri kaybedeceğim tehlikesi olduğunu söylediler. Bende artık pilli kullanıyorum. Pilli kullanmanızı da tavsiye ederim. Zaten bataryanın 2 yıllık bir ömrü varmış. İster kullanın ister kullanmayın.
  • Hiç kullanmasam da mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Bende önceden pilsiz kullanırdım. Ama elektrik kesilmesi durumunda veri kaybedeceğim tehlikesi olduğunu söylediler. Bende artık pilli kullanıyorum. Pilli kullanmanızı da tavsiye ederim. Zaten bataryanın 2 yıllık bir ömrü varmış. İster kullanın ister kullanmayın.

Bunlar şehir efsanesi inanmayın. 2 yıldan fazla kullanılabiliyor. Bende 6 yıllık emektar Asus var. Aldığım günden beri prizde kullanıyorum, 1 kere pili çıkarıp kullanmadım. Elektrik falan kesilirse pili bitirip öyle şarj ettim. Yeni aldığım zamanlarda ayda 1 kere pilde kullanıp sonra full şarj ediyordum ama sonradan onu da bıraktım. 6 yılın sonundayım ama pil hala 1,5 saati çıkarıyor. Veri kaybı hakikaten önemli. Bununla beraber donanımsal arızalara karşı da önlem. Masaüstü mantığı ile düşünmek yanlış. Pil takılı dursun, siz elektrikte kullanın.

• ibribr kullanıcısına yanıt
    Ya siz telefon bataryasının da ömrünün bittiğini bilmiyor musunuz ? Aynı mantık; alkali,karbonlu,başka materyalden olursa olsun bir kullanma ömrü var. O ömür süresi geçtiği zaman artık verimini kaybetmeye başlıyor. Doğal olarak yenisi ile değiştirmeniz gerekiyor. Veri kaybetmektense 70 80 lira batarya alıp kullanmak daha mantıklı. Ayrıca sürekli bataryada kullanma gibi lüksünüz maksimum 2- 2.5 saat. Zaten elektriksiz olmuyor biliyorsunuz
    Zaten pil 2 yıldan sonra kullanılamaması durumu yani ölmesi söz konusu değil. 2-3 yıl geçtikden sonra pil tam kapasitede çalışmayacakır, yıpranma ve boyutunda kayıplar oluşucaktır. Buna bağlı olarak ilk zamanlar 3 saat giden pil, 2-3 yıl sonra artık 2 saat gidecektir. Süreç ilerledikçe dahada azalıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 2 Ağustos 2014; 10:48:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Şehir efsanesi derken ? 4 yıllık LG laptobum vardı ama ofis için kullanıyorum. Şu an batarya 5 dk anca durduruyor. %96'dayken 36 dk diyor ama 5-6 dk sonra güp gidiyor pc. O pilden bulursanız bana haber verin bende şehir efsanesi klasiklerinden vazgeçeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Hayırlı olsun. Harddisk modeline bakabilir misiniz acaba ?

ST1000LM024 HN-M101MBB yazıyor markasıyla ilgili bir şey yazmıyor. İnternette aratıncı Samsung/Seagate??

• Anlaşılan pil kullanımı konusunda hala mütabakata varılan bir sonuç yok:)

• @messevim Bende öyle tahmin ediyorum 2000-2200 arası, umarım daha az fiyata gelirde şaşırtır bizi. Ebrara 2 hafta sonra gelmesi bekleniyormuş. Yurtdışında K551LN modeli çıktı, bize de gelse güzel olcak. Hem mat ekran hemde 840m ekran kartıyla birlikte kasa kalitesi çok iyi.

@ibribrhttp://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 2 Ağustos 2014; 11:45:43 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.