Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her şey olması gerektiği gibi görünüyor. Ancak önceki mesajımda gönderdiğim incelemede doluluk oranı %0, %25, ve %46 olarak yarı ayrı hız testleri yapılmış. Yarısı doluyken sizin aldığınız hıza yakın değerler vermiş. Çok anormal bir durum söz konusu değil gibi. İçiniz rahat etmiyorsa Normal diske windows kurun, SSD'yi formatlayın. O şekilde test edin. Başka türlü sonuç alamayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Ağustos 2014; 16:53:54 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Önerinizi değerlendireceğim. EyvAllah..
  • çok konu okudum ilk defa siz dediniz yarısından fazlası dolu ise hız düşer diye. hiçbir yerde bu belirtilmemiş.sadece verdiğiniz konuda altta yazılmış.bilmiyorum doğru mudur ama çok mantıklı gelmiyor bana böyle olması.şayet böyle ise de saçma imiş. normal diske windows kurmayacağım da ssddeki verileri biraz azaltayım öyle deneyeyim diyorum.yukarı doğru bir ivme olacak mı bakalım.

@messevim bir iş alabilirsem ya da bütçeyi denk getirebilirsem

http://www.vatanbilgisayar.com/250gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html

ürününü almak isterdim.384 tl mağazada.normalde 128 gb da yeter elbette fakat istiyorum ki en azından bilgisayarda 50-60 gb lık bir "d"bölümü olsun istiyorum. durmadan hariciyi sök tak yapmak yerine sık kullanılan dosyaları burada barındırmak ve yeni inen dosyaları ilk etapda orada biriktirip hariciye öyle atmak bana mantıklı geliyor.ama dediğim gibi maddi sıkıntılar var :)

• @Ashlost aldığınız ssd yi ve hız değerlerini verseniz keşke:) benim ssd ile karşılaştırmak istiyorum....
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    Aynen maddi sıkıntılar var şuan.. :)

Ayrıca ebayy gibi yurt dışı sitelerinden almak maliyeti azaltmazmı acaba ?
  • yukarıda verdiğim ürün 150 dolar civarı yurtdışında ebay ve amazonda. bu da 330-350 tl arasıdır. arada 30-40 liralık fark var. garanti ve gümrük konusunu düşününce türkiyeden almak daha iyi gibi bence.
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    Gümrükte artı bir masrafı çıkarmı ki bunun ? Eğer garantisi globalsa acaba Türkiyede ki Samsung bunun garantisine bakmaz mı .. En mantıklısı dolar düştüğün de sipariş vermek eğer yurt dışından alınacaksa.
  • Geldi sonunda Dvd ye win8.1 yazdırıyorum kurucam birazdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
  • 750 m 840 m den daha iyimiş
  • Beyler ben ilk mesajdaki yeni ekran kartı driverını birde kutudan çıkan dvd deki driverları yüklüyorum başka bir şey yüklememe gerek var mı?
  • beyler hepsiburadadan bir ürün almayın bu site hariç her yer güvenlidir bunlarla mahkemelik olucam !
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan baya bi alışveriş yaptım, 8-9 kez de iade işlemim oldu, hiç bir sorun çıkarmadılar. Ne gibi bi sorun yaşadınız ve bunun Asus X550LN ile ne alakası var ?
  • Emin kardeşime özel mesaj olarak attım. Haberi aldığında konuya iliştirir. Kingston almaktan pişman duymadım. Ek olarak şunu söyleyeyim; reklam olarak belirtilen okuma/yazma hızına ulaşabilmek bütün markalarda mümkün müdür bilemeyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Hepsiburadadan baya bi alışveriş yaptım, 8-9 kez de iade işlemim oldu, hiç bir sorun çıkarmadılar. Ne gibi bi sorun yaşadınız ve bunun Asus X550LN ile ne alakası var ?

aldığım laptop tamir görmüş ya vidalarından biri soyulmuş gibi rengi beyazlamış hafif altında bulunan anlamıyorum tamir görmüş şeyi niye sıfır diye satıyorlar
  • İleri bir tarihte dvd bölümünü de kullanarak SSD - HDD beraber kullanmak istiyorum. Windows, günlük kullandığım programlar ve muhendislik programlarını SSD üzerinden kullanmak istiyorum. HDD deki dosyaları açmak istediğimde yine bir yavaşlık hissedecegim değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler siz karar verin hangi ssd'nin optimal olduğuna buradan paylaşın. Ben de üç beş ay sonra alabilirim.
  • ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    SSD üzerinde kurulu olan programlarınız hızlı çalışacaktır. HDD üzerinde ki verileriniz ise SSD ye göre daha yavaş işlem görecektir.
  • K kullanıcısına yanıt
    Şimdilik başka birşeye gerek yok hocam :) Bu arada hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.