Şimdi Ara

ASUS X550LN-XO014H VS Dell Inspiron 3542 B51F45C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi pazarlar laptopu en geç yarın öglene kadar almam lazım lutfen tavsiyelerınızı beklıyorum sizce hangisini almam gerekir oyun performansı hangisinin daha iyidir hangisi daha kullanışlıdır yorumlarınızı bekliyorum ????

Dell Inspiron 3542 B51F45C

Notebook Markası Dell
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Modeli 4.Nesil Intel® Core i7-4510U Çift Çekirdekli işlemci
    İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci Hızı i7-4510U - 2.0 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'e kadar
    İşlemci Cache 4 MB
    Ekran Boyutu 15.6
    Ekran Tipi LED Arka Aydınlatmalı
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Ekran Kartı Nvidia
    Ekran Kartı Belleği 2 GB - Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi Nvidia Geforce GT840M
    Sistem Belleği 4GB
    Bellek Tipi 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek 8 GB
    Disk Kapasitesi 500 GB
    Disk Hızı 5400 RPM
    Optik Sürücü 8X DVD+/-RW Drive
    Ethernet Ethernet LAN 10/100
    Wireless 802.11b/g/n
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    Usb Portu 2 USB 2.0 + 1 USB 3.0
    Klavye Numerik Q TR
    Hoparlör Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu Var
    Kamera Tümleşik Dijital Mikrofonlu HD Web Kamerası
    Touchpad Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    İşletim Sistemi (Yazılım) FreeDos
    Paket İçeriği Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi 4-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı 2.38 Kg
    Garanti Süresi 24 Ay Resmi Dell Servisi
    Notebook rengi Siyah

ASUS X550LN-XO014H

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Ürün Kodu 125032784
    AĞIRLIK 2.30 kg (Batarya Dahil) BELLEK 6 GB
    BELLEK TİPİ DDR3 BLUETOOTH PORTU Var
    Dahili Kamera Var EKRAN BELLEĞİ 2 GB
    EKRAN BOYUTU 15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768
    EKRAN ÖZELLİĞİ HD GRAFİK TİPİ NVIDIA GeForce GT 840
    İŞLEMCİ Intel Dual-Core i5-4200U İŞLEMCİ HIZI 1.60 GHz
    MARKA ASUS MODEL X550LN-XO014H
    SABİT DİSK 1 TB TV-OUT ÇIKIŞI HDMI
    USB BAĞLANTI ADEDİ 1x USB 2.0, 1x USB 3.0 YAZILIM Windows 8.1 (64bit)

• www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b51f45c-notebook

http://www.teknosa.com/urunler/125032784/asus-x550ln-xo014h-notebook
  • Muratözdemir kullanıcısına yanıt
    Aralarında işlemci ve yazılım farkı var. Eğer Windows kurabileceksen Dell daha üstün. Ama Windows kuramazsan mecbur Asus almalısın çünkü Dell in içinde Windows üklü değil. Ama genel donanım olarak Dell önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Aralarında işlemci ve yazılım farkı var. Eğer Windows kurabileceksen Dell daha üstün. Ama Windows kuramazsan mecbur Asus almalısın çünkü Dell in içinde Windows üklü değil. Ama genel donanım olarak Dell önde.
    Evet freedos olduğunu biliyorum artı biraz önce teknosayı aradım asus teşhir ürünüymüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratözdemir

Evet freedos olduğunu biliyorum artı biraz önce teknosayı aradım asus teşhir ürünüymüş

Alıntıları Göster
    dell'de 4gb ram ve freedos dışında bir - göremedim. Asusa göre +ları çok.

Kanıma girdin almayı düşünüyorum ^^

• Dell donanım olarak önde işlemciden dolayı ama kasa kalitesi çok farkediyor. Yinede Dell alıcaz bizde sanırım
  • quote:

Dell donanım olarak önde işlemciden dolayı ama kasa kalitesi çok farkediyor. Yinede Dell alıcaz bizde sanırım
    Asus Tekirdağda sadece Tekira Teknosada kalmış teşhir. o da biraz önce satıldı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozlerr -- 19 Ekim 2014; 16:24:41 >
  • Siz asusu mu tercih edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

Asus Tekirdağda sadece Tekira Teknosada kalmış teşhir. o da biraz önce satıldı :/
    Bende dell konusunda kafam karışık kasa yapısı falan acaba ısınma problemi olsun nasıldır.Bide bu ürün var ASUS X550LN-XO076H 1.649 du hızlıal da ama ürün bitmiş.
  • Dell 3000 serisi bi kasayı gördüm çok kötüydü plastik gibi yani hiç iyi hissettirmedi bana.
  • quote:

Dell 3000 serisi bi kasayı gördüm çok kötüydü plastik gibi yani hiç iyi hissettirmedi bana.

Dostum az daha ver asus x550jk al gtx850m ekran kartı i5-4200h işlemcisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

quote:

Dell 3000 serisi bi kasayı gördüm çok kötüydü plastik gibi yani hiç iyi hissettirmedi bana.

Alıntıları Göster
    En iyisi gidip bakmak, yakınımda bimeks vatan falan var bakıp sizide bilgilendiricem.Üstte belirtiğin 76H stokta olsa hızlıalda ben onu almayı düşünüyordum, kasa yapısı da şık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

quote:

İ7 li olan versiyonu ne kadara bulabiliriz acaba ?? Ayrıca gtx850m i5li asus mu gt840m i7li dell mi? Şimdide bu Mak.1600 tl diyorduk ama 1800 e çıkabiliriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

quote:

İ7 li olan versiyonu ne kadara bulabiliriz acaba ?? Ayrıca gtx850m i5li asus mu gt840m i7li dell mi? Şimdide bu Mak.1600 tl diyorduk ama 1800 e çıkabiliriz

Alıntıları Göster
    GTX850 giriş seviyesi mi? notebookcheck.net te Class 1 de ama bilgilendirme yapabilir misiniz biraz?

http://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo002d-notebook

bunu da bi inceleyin isterseniz. Ben 45 dk dır bunu arastırıyorum ya bu ya da gtx850 olanı alacağım büyük ihtimalle.

• quote:

GTX850 giriş seviyesi mi? notebookcheck.net te Class 1 de ama bilgilendirme yapabilir misiniz biraz?

bunu da bi inceleyin isterseniz. Ben 45 dk dır bunu arastırıyorum ya bu ya da gtx850 olanı alacağım büyük ihtimalle.

Dostum gt840mli benim ilk yazdigim asustan pek farkı yok bunun.saat hızı cok az farklı sanırım. Gtx850m daha üstün
  • quote:

quote:

Dostum gt840mli benim ilk yazdigim asustan pek farkı yok bunun.saat hızı cok az farklı sanırım. Gtx850m daha üstün

Alıntıları Göster
    Evet üstünlük yönünden tartışılmaz. x serisi. class 1 de performans bakımından güzel yorumlar yapılmış. Sanırım 70lira farla verip almaya değer.

• quote:

Evet üstünlük yönünden tartışılmaz. x serisi. class 1 de performans bakımından güzel yorumlar yapılmış. Sanırım 70lira farla verip almaya değer.

İşte birinde islemci yüksek birinde ekran kartı artık kullanıma yönelik bi karşılaştırma yapıp karar vermek lazm.
    Asus x550jk 1710 tl
    Dell 3542 B51F45C 1550
    Bi yanda islemci ve fiyat avantaj8
    Bi yanda ekran kartı be kalite avantajı
  • quote:

quote:

İşte birinde islemci yüksek birinde ekran kartı artık kullanıma yönelik bi karşılaştırma yapıp karar vermek lazm.
    Asus x550jk 1710 tl
    Dell 3542 B51F45C 1550

Asus x550jk nerede 1.710 TL hocam.

Ben dell için bütün firmalara gittim ama bulamadım.İ5 3542 modeli ince ve güzel laptop, şık geldi gözümü ama i7 nasıl bilmiyor.Aynı kasa ise dell de düşünülür.

Asus X555LN-XO002D-ASUS X55LN-XO076H arasında ki fark nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peanor -- 19 Ekim 2014; 18:30:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peanor

quote:

quote:

Asus x550jk 1710 tl
    Dell 3542 B51F45C 1550

Asus x550jk nerede 1.710 TL hocam.

Ben dell için bütün firmalara gittim ama bulamadım.İ5 3542 modeli ince ve güzel laptop, şık geldi gözümü ama i7 nasıl bilmiyor.Aynı kasa ise dell de düşünülür.

Asus X555LN-XO002D-ASUS X55LN-XO076H arasında ki fark nedir acaba

Alıntıları Göster
    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b51f45c-notebook

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

• quote:

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b51f45c-notebook

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

Alıntıları Göster
    Asus x550jk al Dell alırsan pişman olursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.