Şimdi Ara

Asus X550LN-XO069D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: OplusA

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550ln-xo069d-notebook-pmu308500
    solidworks-autocad gibi çizim programları için yeterli bir pc mi ?

Autocad'i benim emektar kaldırıyor daha ne yaptın:)Gayet yeterlidir, işini görür fazlasıyla.
  • Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    sıkıntım biraz solidten yana aslında :/
  • quote:

sıkıntım biraz solidten yana aslında :/

Işlemci: 2.5 GHz (en az) 32-bit veya 64-bit Intel ® – uyumlu işlemci; 64-bit Intel ® uyumlu işlemciler desteklenir.
    İşletim Sistemi: Windows ® XP, Windows Vista ® (Business veya Ultimate) veya Windows 7 (Ultimate veya Professional) son hizmet paketlerini ve önerilen güncelleştirmeler dahil.
    Bellek: 2 GB (en az), 3 GB boş sabit disk alanı (en az).
    Grafikler: 256 MB OpenGL uyumlu grafik kartı, 1280×1024 piksel ekran çözünürlüğü (minimum).

Hmm işlemci çalıştırır ama çok yüksek performans vermez gibi geldi.(2.5 istiyor min, u 2.6 sağlıyor max.)İstersen daha yüksek işlemci performanslı laptoplara bakabilirsin, oyun gibi bi niyetin yoksa.
    i7u-m-h bak veya i5 m-h.
    Performans olarak h>m> u şeklinde gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 8 Eylül 2014; 12:47:27 >

• Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sanırım Asus X550JK-XO012D'i alsam daha uygun olacak 4200h ekran kartıda iyi, 4 gb ram ekleyip iyi de performans verir
  • quote:

Teşekkürler, sanırım Asus X550JK-XO012D'i alsam daha uygun olacak 4200h ekran kartıda iyi, 4 gb ram ekleyip iyi de performans verir

Tabii ki daha iyi.Aradaki fiyat farkı 400lira, performans farkı dağlar kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.