Şimdi Ara

Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 8.1 yüklemenizi tavsiye ederim. Driver CD veriyorlar, ordan yükleyebilirsin. Ama windows 8.1 driverlerin çoğunu kendisi yükleyecektir. ama ekran kartını sizin yüklemeniz gerekiyor. aman şuu söyleyim önce intel hd 4400 driverini kur sonra gt840m driverini kur.
  • Ürünün yanında w8 dvdisi geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme icin tesekkurler cok sagolun, ben de 740m ekran kartli modeli olan modelini alacagim
    http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo098d-notebook
  • Arkadaşlar merahaba. Belleği 4 gb düşük gelir gibime geliyor. Sitede tek ram slotu var yazıyor bazı arkadşlar 2 tane olduğunu yazmış. 1 mi 2 mi kesin bilgi verebilr mi inceleyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yr_aSa

Arkadaşlar merahaba. Belleği 4 gb düşük gelir gibime geliyor. Sitede tek ram slotu var yazıyor bazı arkadşlar 2 tane olduğunu yazmış. 1 mi 2 mi kesin bilgi verebilr mi inceleyen?

birkaç msj üstünü oku bi zahmet et..
  • turbo boost 2.30 yazıyor 2.60 olması gerekmiyor mu?
  • Merhabalar bu pc ile ilgili herhangi bir şikayetiniz var mı almayı düşünüyorum?
    Ayrıca Ekran kalitesi nasıl görüntü olarak net mi soluk mu bu konuda hassasım biraz da?
  • Parlaklığı yükseltirseniz renkler canlı görünüyor.Şimdiye kadar da hiç bir sorun yaşamadım.
  • Konuya bakamadım bilgisayarin 2 60 ghz tek cekirdek 2 30 ghz cift cekirdek hizi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığımdan beri Win 8.1'de kullanıyordum notebooku durduk yere kasması , donması felan beni delirtti Win 7 Ultimate kurdum şuan makina resmen bambaşka oldu kesinlikle Win 7'de kullanın notebooku .. Driverların hepsini hallettim bir tek Wireless'i tanıtamadım bu modeli kullanan arkadaşlar aygıt yöneticisinden Wireless'ın tam modeline bakıp bana söyleyebilirse çok çok iyi olur..
  • ben o ssd yi takarım o cihaza o firma cihazın açıldıgından ruhu bile duymaz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Aldığımdan beri Win 8.1'de kullanıyordum notebooku durduk yere kasması , donması felan beni delirtti Win 7 Ultimate kurdum şuan makina resmen bambaşka oldu kesinlikle Win 7'de kullanın notebooku .. Driverların hepsini hallettim bir tek Wireless'i tanıtamadım bu modeli kullanan arkadaşlar aygıt yöneticisinden Wireless'ın tam modeline bakıp bana söyleyebilirse çok çok iyi olur..

Bendeki wireless RAlink mis
    7 de bunu driver olarak kullaniyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: kivilciim

quote:

Aldığımdan beri Win 8.1'de kullanıyordum notebooku durduk yere kasması , donması felan beni delirtti Win 7 Ultimate kurdum şuan makina resmen bambaşka oldu kesinlikle Win 7'de kullanın notebooku .. Driverların hepsini hallettim bir tek Wireless'i tanıtamadım bu modeli kullanan arkadaşlar aygıt yöneticisinden Wireless'ın tam modeline bakıp bana söyleyebilirse çok çok iyi olur..

RAlink'in 2 tane sürücüsünü denedim yükledim ama olmamıştı arkadaşım birde bunu deneyeyim inşAllah olur

• quote:

quote:

Yok arkadaşım olmadı buda ya sinir oldum dünden beri Wireless'le uğraşmaktan bıktım :) Yokmu win 7 kullanan ve yükleyen birisi :)

• Home Premium dene bir de, ultimate problem cikartabiliyor
  • quote:

Home Premium dene bir de, ultimate problem cikartabiliyor

Bende onu diyecektim Home Premium yada Professional mi kullandın hangisi yüklüydü sende..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Home Premium
  • quote:

Home Premium

Yani Home Premium'da bu verdiğin linkteki sürücü ile çalıştı sorunsuz Wireless dimi arkadaşım kesin yani ona göre Home Premium yükleyeceğim :)
  • Aldığımdan beri Windows 8.1 hiç sıkıntı yok Asastan aldığım en son bilgiye ğöre Ram ve SSD gürgntiye etki etmiyor. :)
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Bendeki driver i o

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.