Şimdi Ara

ASUS X550VC bilgisayar zorlandığında donuyor ve ses takılması oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi oyunda veya bazen boşta takılırken birden ses takılması oluyor "zırrrrr" diye ses geliyor,bilgisayar donuyor ve hiç bir şey olmuyor. Defalarca format atmama rağmen yine aynı hata ile karşılaşıyorum.(Kısa zaman önce ram eklemesinde bulunmuştum. Kullandığım ramlerin tüm özellikleri anakarta gömülü ram ile aynı özelliklerde.)Bilgisayarımdaki tüm driverları driver boosterla ve manuel olarak güncelledim. Fakat sonuç yinede aynı. Eskiden nadiren alttaki görseldeki gibi oluyordu fakat artık o da olmuyor. Şuan kullandığım Windows sürümü 8.1 Pro ve bilgisayarımda bulunan programlar şu şekilde:
    https://i.hizliresim.com/p53AJa.png

Eskiden aldığım hata tam olarak buydu,fakat nadiren oluyordu:
    https://i.hizliresim.com/odW54b.png

Son zamanlarda sık sık oluşan bu hatadan gerçekten çok sıkıldım. Hiç bir şey yapamıyorum. Bu konuyu yazarken bile acaba olacak mı diye korkuyorum... Lütfen bana yardımcı olun.
    Şimdiden çok teşekkürler<3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdepthzera -- 16 Kasım 2019; 17:54:47 >

• Merhabalar, sorununuz kesin olarak otomatik driver bulan uygulamalardan kaynaklanıyor, slim drivers kullandığım dönemde aynı sorun baş göstermişti, zaten pekte tavsiye edilmiyor bu tür uygulamalar.

Windowsun kendisi gayet stabil çalışan driver'ları buluyor, size lazım olan driver'ları asusun kendi sitesinden temin etmeniz daha verimli bir kullanım sağlamanız açısından elzemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 17 Kasım 2019; 23:51:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.