Şimdi Ara

Asus x550vx dizüstü bilgisayar anakart özelliklerine nasıl ulaşırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu biraz gereksiz uzattım sanırım, kısaca asus x550vx model bilgisayarımdaki asus x550vx model anakartın özelliklerine nasıl ulaşabilirim. Google pek yardımcı olmuyor.

Asus x550vx model bilgisayarıma ssd takmayı düşünuyorum. Ama ssdlerde sata 3 yada m.2 ssd gibi bikaç farklı tipleri olduğunu gördüm. Hangisini almam gerektiğini anlamak için anakartımın özelliklerine ulaşmam gerektiğini öğrendim ama anakart modelini internette aratınca yararlı bir bilgi bulamadım(anakart model ismi de asus x550vx bu arada). Şu an bilgisayarda olan hdd yi dvdrom un olduğu yere(hddyi dvdromun yerine takmak için kullanılan aparatın adını bilmiyorum) takıp ssd yi şuan hdd nin bulunduğu yere takmayı düşünüyorum. Ama hddyi oraya taktıktan sonra hddnin hızı ne kadar düşer ya da anakartın kabul ettiği bi ssd bulmak için anakartın özelliklerine nerden ulaşabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olsam kasayı söker bakardım açıkcası.hdd yerine takacaksan sata ssd alackasın.dvd yerine ssd yada hdd takmak için hdd caddy denen çeviricilerden alacaksın.zaten laptoba dvdden hdd takmak diye aratsan çıkar ürünler

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/12-7mm-hdd-caddy-4717p-notebook-dvd-to-ssd-kutu-sata-laptop-notebook-cd-kizak-extra-ikinci-harddisk-361851315

tabiki dvdromun sata mı ide mi ona da bakman gerekli ona göre dönüştürücü almalısın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.