Şimdi Ara

Asus X550VX-DM254DC i7-6700HQ 12GB 1TB 4GB GTX950M 15.6 FHD ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
7
Favori
22.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Çok teşekkür ederim yüksek ihtimal bu bilgisayarı alacağım biraz daha beklesemmi fiyatda düşme olur mu ? 12 GB modelini almak istiyorum beni kaç sene götürür ? öyle yüksek ayarlarda oyun oynama takıntım yok.Birde 12 GB ramlisinin ısındıgına dair söylentileri bende pek akıl sır erdiremedim ne alaka diyor insan :) teşekkürler XX147D modelini bırakıyorum o zaman bunu takip ediyim ben.

Sizi rahat 5 sene götürür diye tahmin ediyorum. Tabi kullanıma bağlı biraz da temiz kullanırsanız daha uzun omurlu olabilir kullanıcıya bakıyor daha çok. Fiyatta daha fazla düşme olacağını sanmıyorum olabilecek en düşük fiyat zaten. Bu fiyata GTX950M başka cihaz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible

quote:

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

Hocam merhaba dün akşam konuşmuştuk. Bugün avm dolaştım ama maalesef almayı düşündüğümüz modeli bırakın X550 hiç bulamadım maalesef :( bu arada ebrarda iade nasıl oldu işletim sistemi yüklemenize rağmen aldılar mı. Kaç gün sonra iade ettiniz?

Ürünü 2 hafta kullandım iade ettim ertesi sabah iade ücretini gönderdiler. Tavsiye ediyorum bu yüzden gayet yardımcı oluyorlar sadece ürünü temiz kullanın ve eksiksiz gönderin.

Helal olsun hocam o zaman fiyatlar da uygun başka site düşünmem artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Bu ürünle ben de ilgileniyorum. Kullananlar varsa HDD performansı nasıldır? Muhtemelen diğer donanımların altında bir performans göstereceğini düşünüyorum. Bundan dolayı alırsam ilk iş SSD takmak olacak. Hali hazırda 500GB lık bir SSD im duruyor kenarda.

İlk olarak ya içindeki HDD yi çıkarıp yerine SSD yi takabilirim.
    ya da;
    Hdd Caddy alarak mevcut Dvd-RW ı çıkarıp hem SSD hem HDD olarak kullanabilirim.

Asıl sorum ise ilk durumda garantiden çıkıyor mu? Eğer çıkmazsa başlangıçta sadece SSD ile kullanıp garanti bitince de HDD yi ilave edebilirim. Ama bildiğim kadarıyla kasayı açtığımız an garantiden çıkıyor. Belki ebrar bilgisayara özel bir durum vardır diye umuyorum. Sonuçta 12 GB lık modelde de 8GB rami sonradan takıyorlar.

Cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: summi

Merhabalar,

Bu ürünle ben de ilgileniyorum. Kullananlar varsa HDD performansı nasıldır? Muhtemelen diğer donanımların altında bir performans göstereceğini düşünüyorum. Bundan dolayı alırsam ilk iş SSD takmak olacak. Hali hazırda 500GB lık bir SSD im duruyor kenarda.

İlk olarak ya içindeki HDD yi çıkarıp yerine SSD yi takabilirim.
    ya da;
    Hdd Caddy alarak mevcut Dvd-RW ı çıkarıp hem SSD hem HDD olarak kullanabilirim.

Asıl sorum ise ilk durumda garantiden çıkıyor mu? Eğer çıkmazsa başlangıçta sadece SSD ile kullanıp garanti bitince de HDD yi ilave edebilirim. Ama bildiğim kadarıyla kasayı açtığımız an garantiden çıkıyor. Belki ebrar bilgisayara özel bir durum vardır diye umuyorum. Sonuçta 12 GB lık modelde de 8GB rami sonradan takıyorlar.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Ram ve Hdd yükseltmelerinde cihaz garanti dışı kalmaz zaten bu yüzden kolay erişilebilir bir yere koyulmuştur

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    bu ürünün 2gb ekran kartlı 4 gb ramli versiyonu ebrar bilgisayarda 2.5k 9 taksitle. peşin fiyatı 2420. istersen ona bakabilirsin. yine fhd panel 1 tb ddr4 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 7 Eylül 2016; 12:17:02 >
  • summi kullanıcısına yanıt
    hdd çıkarıp ssd takarsan garanti dışı kalmaz ama hdd yi dvd rom slotuna takınca çıkıyor diyolar.
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Ebrar dan 254 ün yanında Logitech kulaklık mikrofon ve oyun faresi sipariş etmiştik.

Logitech kulaklık yokmuş MSI gönderecekler .

Ürün gelince düşüncelerimizi paylaşırız .
    bu hafta gelecek o zaman? bakalım çok merak ediyoruz
  • 4+8 gb ram vardı .

Acaba garantisinin bozulmaması için 8 gb ram'i servisinde taktırsamıydık .

Bakalım performans sorunu yaşarsak ramını arttırıp , 128 gb SSD . taktırırız .

Sanırım Asus'un yetkili servisinde taktırınca garantisi bozulmaz .
    Dostum hiçbir şekilde ram taktırmak bozulmaz merak etme, cihaz eline geçince malzeme kalitesi ve performansı nasıl o önemli

• Beyler 277dc modelini siparis verdim. Hata oldu iptal ettim siparisi. Yeniden verecegim. Tn panel cok mu kotu?

• Pi kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum oyun için daha iyi sadece ips kadar geniş açılı kalite sunmuyor ama bu çok önemli değil zaten senin eline geçince gözlemlerini bekliyoruz

Oyun İçin iyidir. Fakat genel kullanim acisindan kotu olmaz mi? Mesela bir film izlerken. Msi cx62yi tn panel diye almamıştım. Bu çıktı simdi de Ama baska secenek de yok ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Oyun İçin iyidir. Fakat genel kullanim acisindan kotu olmaz mi? Mesela bir film izlerken. Msi cx62yi tn panel diye almamıştım. Bu çıktı simdi de Ama baska secenek de yok ne yazık ki

Dostum şimdi şöyle birşey, sen filmi bilgisayarın tam karşısından izlersen hiçbir sıkıntı yok. Hani sağa sola çevirirsen açıyı değiştirirsen biraz renk kararması olur. Takıntısı olan için bu bir sıkıntı olabilir ama bence ciddi birşey değil sonuçta bu cihaz gtx950 kartlı 6.nesil işlemci 2500 civarı birde böyle bakmak lazım. Param olsa dell 7559 alırdım ama bütçen fazla yok benm gibi düşünenler için 277 model cazip geliyor

Idare etsin artik. Bu paraya bu kadar. Ful hd bir de. Siparis hazirlaniyormus. Gelince ufak bir inceleme yaparim artik

• Bende DM277DC modelini sipariş ettim hayırlısı olsun.

• Bende bugun yarin Asus X550VX-DM254DC modelinin siparişini vermek istiyorumda simdi yorumlari okudum. Bu ısınma ve kasanin plastik oluşu kafamı karıştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucantrk

Bende bugun yarin Asus X550VX-DM254DC modelinin siparişini vermek istiyorumda simdi yorumlari okudum. Bu ısınma ve kasanin plastik oluşu kafamı karıştırdı.

Biz 257 modelini almayı düşünüyoruz metal kasa vs olduğu için hocam siz bilirsiniz. Bu arada şimdiden hayırlı olsun invisible ve pi detaylı analizleri bekleriz

Hazırlanıyor diyor sipariş. Bir aksilik olmazsa bugün verilse yarın elimde olur. Gelince incelemesini yaparım kısmetse ustam. Eyvallah
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi siteden aliyosunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.