Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

Arkadaşlar bu cihazı aldım. Az önce win7 64 bit kurdum fakat icinde n çıkan CD win10 için. Win7 driver i nerde bulabilirim acil yardım lütfen
    Merhaba,
    SlimDrivers veya Driver Booster 3 programlarını deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye2010

quote:

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

Arkadaşlar bu cihazı aldım. Az önce win7 64 bit kurdum fakat icinde n çıkan CD win10 için. Win7 driver i nerde bulabilirim acil yardım lütfen
    Merhaba,
    SlimDrivers veya Driver Booster 3 programlarını deneyebilirsiniz.

Maalesef lan driver ı da olmadığı için bu programları da kullanamıyorum. Çaresiz win10 yükledim. Bu saatten sonra da Asus un win7 driverı çıkaracağını hiç sanmıyorum. Bunlar hep kapitalizm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler öncelikle bu ürünü almak istiyorum ama kasasını merak ediyorum. İnternette bazı sitelerde siyah bazıları klasik asus kasası. Ürünü kullanan arkadaşlardan bana 1-2 resim göndermelerini rica edeceğim çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalanmış ya bekleyin bence doların düşmesini şuan 2 ay oldu bi sıkıntı cikmadi alicaklara tavsiye ederim

• http://m.n11.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-12gb-1tb-2gb-gtx950-128-bit-fullhd-P136505938#Product/descriptions nurdan almak istiyorum bu pc yi çok geç kaldım ve fiyat baya yükseldi ama dolarda uçuyor bu yüzden daha yükselmeden almak istiyorum. Bu firmadan daha önce alan var mı güvenilir miyim?

• Murat.suvaci kullanıcısına yanıt
    Ben aldım firma işe yaramaz bence acılmamıs kutu ıste alıcaksan ve kargonun daha iyi paketlenmesını iste bu konu da berbatlar cunku bunun dısında guvenılır sorunsuz alısverıs yapabılecegın bır satıcı.

Bu arada burda daha ucuz http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-dm277dc-4gb-pmu401518

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roquish06 -- 29 Ekim 2016; 1:24:38 >
  • 2900 liraya hp 960m olan mı yoksa 2600 e bunu mu alsam

• Mbr tablo hatası alan var mı?

• Arkadaslar bende bir hafta önce ürünü n11 den almış olarak aranıza katılmış bulunuyor idim fakat bigisayarım dün beklenmedik bi şekilde kapandı ve hiçbir tepki vermiyor :( ne yapmamı önerirsiniz içinde verilerim vaardı ürünü iade mi etmeliyim ?
  • arkadaşlar bunlardan hangisini alayım?

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-notebook-pmk109?ob=1&fiyat=2000_3000&fiyat=3000_&oz=1_3&oz=10_61&oz=12_78

ram ve ekran kartları değeri farklı onu az çok anlıyorum fakat GRİ kasa ile SİYAH kasa farkı ne onu anlamadım
  • Baştan sona okudum yazılanları açıkçası biraz fikrim değişti alma isteğim azaldı birde dolar aldı başını gidiyor. Önceki sayfalarda 2500 tller konuşulurken şuan 2800 3000 küsür arası bilgisayar. Kafam karıştı gerçekten iyi bir indirim yakalarsam alırım belki bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiEmekİster -- 8 Kasım 2016; 14:20:43 >
  • Ebrar bilgisayardan siparişim yarın kargoya verilecekmiş. 1 haftadır ellerinde yoktu. Umarım beklediğime değer.

• Dün 3 kez mavi ekran yedim, şu anda pc iyi gibi ama fare bir türlü adam akıllı basmıyor. Hafiften de donuyor arada 4gb ram olmasına bağlıyorum donmayı. Sadecenotebook'tan almıştım iade etsem mi bilemedim.

• Öneren var mı bu laptop ı

• NeverDies7 kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 gün önce 2 kez mavi ekran hatası aldım. Windows 10 64 bit. Uzun süre açık kalmasına bağladım ama sebebi ne acaba

• Bazı programları sildikten sonra tekrar yaşamadım ben. Siz de windows dump dosyalarına erişin, sebebini anlarsınız.
  • baya sorunlu bi modele benziyo.açıkçası asus'a pek güvenemiyorum zatem. ürettiği kasalar malum. asus asus diye ortada gezinenleri de anlamıyorum geç olsun güç olmasın diye bütçeyi biraz arttırıp Acer Vn7-792g modelini alacağım

• NeverDies7 kullanıcısına yanıt
    Need for speed den sypheleniyordum açıkçası. Ama bana da bir seynolmadi ondan sonra. Denerim dump dosyası olayını

• Markadan ziyade ne yükleyip bilgisayara nasıl davrandiginizla da alakali aslında. Kronik bir sorun değil zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

Markadan ziyade ne yükleyip bilgisayara nasıl davrandiginizla da alakali aslında. Kronik bir sorun değil zaten

Bu modelin kendisi kronik. Bir sürü sıkıntısı var tek bir sorundan bahsetmiyorum. 3bin verip rezillik çekmek canımı çok yakar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.