Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorbaHal

İlk açtığından beri mi var yoksa sonradan mı oldu ?

Laptopu çalıştığım yerde açtım. Driverlarını kuruyordum. Asusun verdiği DVD'den driverlar kurulurken kendi kendine restart atıyordu. O sırada bu sorunu bir kaç kere yaptı. Driverların yüklenmemesinden kaynaklanıyordur diye düşündüm.
    Driverların kurulumu bittikten sonra pcyi tekrar açtım. Açtıktan sonra yine aynı şeyi yaptı. Ekranda 10-15 sn kadar titreme, bozulma oluyor. Ondan sonra kendi kendine düzeliyordu. Evde driverları tek tek güncellemek için pcyi açtığımda aynı şeyi yine yaptı. O sırada videoya çektim. Videoyu izleyebilirsiniz. İnternette biraz araştırdım ama tam olarak benimkine benzer bir sorun ile karşılaşmadım. 3 aşağı 5 yukarı bundandır diyebileceğim birşeyler denedim. Demin restart attım bu sefer bu sorunu yapmadı. Şu an açıkçası kararsızım? Sorun ne? Tekrar yapar mı acaba düzeldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALoT_BiTTeR_ -- 4 Ekim 2016; 0:24:58 >

• Asus'un servisini aradım. Telefondaki arkadaş bana Intel'in grafik kartını güncellemem gerektiğini söyledi. Dün zaten onu güncelledikten sonra sorunu yaşamamaya başlamıştım. Ancak bu sorun tekrar eder mi etmez mi onu bilmiyorum. Umarım tekrar etmez. Ekran kartını güncellemiş olmam sorunu çözmüştür diye düşünüyorum. Tekrar yaşanması durumunda pc'yi asus servise göndereceğim.
  • Kasa aluminyum mu ve isi degerleri ne durumda bir de kasanin fotograflarini atabilirseniz çok iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofonu kurabilen var mı acaba
  • Arkadaşlar sıcaklığı ölçmek için program yükledim dizi izlerken masaya koyduğumda 36 derece civarında genelde, Eğer kucağımda kullanırsam 40-50 arasına çıkıyor sanırım fan in hava girişi kapandığı için. Aklıma takılan şey ise ekran kartının sıcaklığı bazen gorulebiliyor programda bazen görülmüyor neden olabilir bu?

• Donanımsal sorun yaşayan yok galiba, bende alamyı düşünüyorum. 277 ya da 254 aralarında sadece 2gb ekran kartı farkı var sanırım. 250tl farka değer mi? 4gb ramlı olan modeli alacağım.
  • Ebrarda 2630a geliyor 8gb lik model.Daha ucuza satan yer var mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackberry Smoke

Donanımsal sorun yaşayan yok galiba, bende alamyı düşünüyorum. 277 ya da 254 aralarında sadece 2gb ekran kartı farkı var sanırım. 250tl farka değer mi? 4gb ramlı olan modeli alacağım.

Ben 254'ün kasasını incelemiştim. Bence onu değil de 277 olanı al. Ekran kartının 4GB veya 2GB olması çok etkilemiyor diye yazmışlardı. Ben bu yüzden 277'yi aldım. Hem zaten daha da ucuz. Kasa olarak daha iyi. Diğerinin kırmızı klavyesi gözükmüyor. 254'ün kasasına yapılan yorumlar çok iyi değildi. Tabii ki yine de sen bilirsin. Ben seni yanlış yönlendirmek istemem sadece fikrimi söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluxion

Ebrarda 2630a geliyor 8gb lik model.Daha ucuza satan yer var mi acaba

Ben aldığım zaman da en ucuz Ebrar'dı. Hatta gittigidiyor'da 2000 TL üstüne 100 TL worldpuan olmasına, n11'de bir tane arkadaşımın 75 TL çeki olmasına rağmen en ucuzu ebrardı. Ben de bu yüzden oradan aldım.
    Akakce'den, n11 ve gittigidiyordan bakabilirsin. Şu an piyasada bu pcyi fazla satan yer yok.
  • Dolar 3.05 i gecti surekli zam yapiyor ebrar

• "Bilgisayara 6 taksit" kararından ötürü daha sonra alacağım dediğim pc'yi hemen aldım. O zaman dolarda bu kadar fazla değildi. Şu an bakıyorum da 110 TL kardayım.
  • Millet bilgisayarları aldı gitti heralde

• Bende bu bilgisayarı düşünüyorum da merak ettiğim ekran çözünürlüğü hakkını veriyor mu, ayrıca tn panel görüntü kalitesi hakkında neler söyleyebilirsiniz?

• drwho123 kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğü hakkını veriyor. Miyop oldum olacağım. Normalde browserların çözünürlüklerini hiç değiştirmem (default %100) ancak bazen sitelerde öyle yazılar oluyor ki minnacık hiç gözükmüyor. %125 yaptığımı oluyor. (Gözlerim iyi görür ama ben bile göremiyorum. :) Çözünürlük olarak kesinlikle hakkını veriyor.

Panel olarak da diyebileceğim normal standart bir panel. Çok iyi değil ancak bence iş görür. Çok ışık alan bir yerde pc kullanmıyorsan sorun olmaz. Sonuçta bu fiyata en fazla böyle bir panel olur. PC'ye bazı şeyler koyarken, fiyatın artmaması için bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. Buda bence gayet normal. Yoksa bu fiyata bu pcyi alamazdık. İşten dolayı çok kullanma fırsatım olmadı ama şimdilik pcden memnunum.
  • ALoT_BiTTeR_ kullanıcısına yanıt
    Hocam tarayici dolaşırken, video felan izlerken ısı durumu nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Hocam tarayici dolaşırken, video felan izlerken ısı durumu nasıl?

Fani birşey kapatmadigi sürece 35-40 çoğunlukla 36-37

• The Imp kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Asus son çare sanırım :)

• Arkadaşlar ekran kartı yok olmuş gibi crysis 3 oynamaya çalışıyorum dx11 destekleyen bir ekran kartı olmalı hatası veriyor, lol de denedim aynı şekilde. Cpu sıcaklığını kontrol eden program gpu yu görüyor ama sıcaklığını göstermiyor. Çözüm önerisi olan var mı
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sürücüsüyle alakalı gibi. Sürücüyü kaldırıp yeniden başlatın, en son çıkan sürücüyü tekrar yükleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Ekran kartı sürücüsüyle alakalı gibi. Sürücüyü kaldırıp yeniden başlatın, en son çıkan sürücüyü tekrar yükleyin.

Hocam bilgisayar a rest attım düzeldi. Umarım tekrarlamaz, yabancı sitelerde birçok kişinin başına gelmiş kimse tam bir çözüm yada açıklama getirememiş olaya

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.