Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aseudra

DM277DC modelinden bende almayı düşünüyorum ama iş gereği çoğu zaman batarya ile kullanacağım.Normal kullanımda bataryası ne kadar gidiyor acaba?

Ben dün aldım ortalama 3 saat 45 dakika gibi bi batarya süresi deneyimledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da ebrarbilgisayar'dan almak güvenli midir? Ayrıca 12gb ram vs 8gb ram modellerinden hangisini tavsiye edersiniz? 60 tl fark var arada.
  • dün sipariş verdim. ilerde ram taktırmayı düşünüyorum. garantiyi etkiler mi ? ve tavsiye ettiğiniz ram modeli var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinderella Man

Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da ebrarbilgisayar'dan almak güvenli midir? Ayrıca 12gb ram vs 8gb ram modellerinden hangisini tavsiye edersiniz? 60 tl fark var arada.

8gb model önermem. Aslında 8gb lık model diye birşey de yok. Standart 4gb ram li model hepsi. Satan firma ilave 4gb veya 8gb takıp 12gb model 8gb model diye satıyor. Bence 4gb ram li modeli alıp kendiniz ilave 8gb ram takmak daha iyi olur. Ram takmak çok basit sadece 2 vida söküyorsunuz ram bölümüne ulasiyorsunuz.
    Ram olarakta şu modeli öneririm. Piyasadaki en iyi ramlarden birisi.
    https://bilendenal.com/urun/kingston-hyperx-impact-sodimm-8gb-ddr4-2133mhz-cl13-dr-2rx8-siyah-notebook-performans-bellegi-hx421s13ib-8/?identity=3629292116372509644&tab=comments

• şu vram konusu canımı çok sıkıyor keşke şu dm277dc 4 gb vramli olsaydı yoksa şu 4gb vramli olan mı tercih edilmeli oyunlarda sıkıntı çıkmaması adına siz ne düşünüyorsunuz
  • Sonunda ürünü alabildim. Kılavuzda ilk kullanımdan önce 3 saat şarj edin yazıyor.

• Şu üründe m.2 ssd slotu olsaydı hiç düşünmeden alırdım.

• Bu fiyat aralığında daha iyi bir seçenek var mı arkadaşlar. Dell 7559 aklımı karıştırdı ama baya fiyat farkı var. Sizce değer mi aradaki farkı vermeye yoksa bu Laptop da benim işimi 3-4 yıl görür mü. Arada oyun oynarım. Oyun performansı için pek bir yorum göremedim sayfada.

• gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamicaksaniz bu pc fazla bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Oyun oynamicaksaniz bu pc fazla bence

Hangisinden bahsediyorsunuz hocam asus mu Dell mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsad1905 -- 3 Ekim 2016; 13:23:57 >
  • Ürün elime ulaştı. Win10 pro yükledim. PC ile birlikte gelen DVD'den driverları yükledim. Şuanlık yanımda kedi gibi yatıyor. Bu pcyi kasasını görmeden, arkadaşların yorumları ile aldım. Kasa alüminyum değil. Klavyesi çok iyi değil ancak idare eder. Aynı şekilde touchpadde çok iyi değil, idare eder. (Ben zaten mouse kullanıyorum.) Ekranını çok test edecek birşey yapamadım. Ebrardan 12 GB ram modelini aldım. Ürünü alırken not bırakmıştım, ram montajını yapmayın ürün geldikten sonra kendim yapmak istiyorum diye. Adamlar montajı yinede yapmışlar ve boş ram kutusunu yollamışlar. Ürün güzel bir şekilde korunmuştu. İlk bakışta ölü piksel, vuruk kırık birşey görmedim. Şimdilik memnunum.
    Edit:mousepad değil touchpad. (Netten kendime mousepad bakıyorum da.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALoT_BiTTeR_ -- 3 Ekim 2016; 17:53:24 >

• Bu laptopu almak istiyorum ama ekranı hakkında yapılan yorumlar beni soğuttu. İyi yorum yok denecek kadar az. Ips panel daha iyi sanırım

• gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Hocam daha iyisi vardır ona şüphem yok ancak günlük kullanımda beni memnun etmeyecek bi durumla karşılaşmadım ekran hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

Hocam daha iyisi vardır ona şüphem yok ancak günlük kullanımda beni memnun etmeyecek bi durumla karşılaşmadım ekran hakkında.

Hocam ben günlük işler ve arada sırada oyun oynamak için Laptop arıyorum. Bu bilgisayar birkaç yıl işimi görür mü sizce. Dell 7559 ile arasında 1000 tl ye yakın fark var ve açıkçası o kadar para vermek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

quote:

Hocam ben günlük işler ve arada sırada oyun oynamak için Laptop arıyorum. Bu bilgisayar birkaç yıl işimi görür mü sizce. Dell 7559 ile arasında 1000 tl ye yakın fark var ve açıkçası o kadar para vermek istemiyorum

Bence güzel bir soğutma sistemi ile görür hocam. Ben lol ve crysis 3 yükledim. Lol orta-yüksek ayarlada 60fps sabit 1920x1080 çözünürlükte sorunsuz oynattı daha yüksek ayarları denemedim çünkü gerek duymadım açıkçası, önceki bilgisayarda orta-düşük oynuyordum direk en yükseğe atlamak istemedim bu ayarlarda 40-60 arasında gezdi sıcaklıklar ama alttan elinizle dokunduğunuzda kesinlikle ve kesinlikle rahatsız edecek bir sıcaklık yok soğuk-ılık arası bi ısı var. Crysis 3 te biraz daha ısındı 60-70 civarlarındaydı genelde anlık fırlamalarda en yüksek 79 u gördüm (sadece bir çekirdekte 79 oldu diğerleri max 75,76,74 tü yanlış hatırlamıyorsam). Şimdi altına bi soğutucu alıp birde hava çıkışına takılan soğutuculardan almayı düşünüyorum. Günlük kullanımda sıcaklık 30-40 arası en fazla 45 oluyor genelde.

Ben bilgisayarı hem günlük kullanım için hem birkaç oyun için hemde bilgisayar mühendisliği derslerinde kullanmak için aldım henüz yorum yapmak için çok erken ama şu anlık gayet güzel bir karar vermişim gibi gözüküyor. 3 günlük deneyimlerime göre tavsiye ederim cihazı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

quote:

Bence güzel bir soğutma sistemi ile görür hocam. Ben lol ve crysis 3 yükledim. Lol orta-yüksek ayarlada 60fps sabit 1920x1080 çözünürlükte sorunsuz oynattı daha yüksek ayarları denemedim çünkü gerek duymadım açıkçası, önceki bilgisayarda orta-düşük oynuyordum direk en yükseğe atlamak istemedim bu ayarlarda 40-60 arasında gezdi sıcaklıklar ama alttan elinizle dokunduğunuzda kesinlikle ve kesinlikle rahatsız edecek bir sıcaklık yok soğuk-ılık arası bi ısı var. Crysis 3 te biraz daha ısındı 60-70 civarlarındaydı genelde anlık fırlamalarda en yüksek 79 u gördüm (sadece bir çekirdekte 79 oldu diğerleri max 75,76,74 tü yanlış hatırlamıyorsam). Şimdi altına bi soğutucu alıp birde hava çıkışına takılan soğutuculardan almayı düşünüyorum. Günlük kullanımda sıcaklık 30-40 arası en fazla 45 oluyor genelde.

Ben bilgisayarı hem günlük kullanım için hem birkaç oyun için hemde bilgisayar mühendisliği derslerinde kullanmak için aldım henüz yorum yapmak için çok erken ama şu anlık gayet güzel bir karar vermişim gibi gözüküyor. 3 günlük deneyimlerime göre tavsiye ederim cihazı

Hocam detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Biraz daha araştırayım ama şu an f/p açısından favorim bu Laptop

• Arkadaşlar windowsu nasıl kurdunuz acaba yardımcı olabilirseniz çok iyi olur
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    Dostum Windows 8.1 kurulum dosyasını indir herhangi bir bilgisayara sonra onu Rufus ile Usb belleğine yazdır. Sonra tak laptoba normal windows kurulumu yap. Açtıktan sonra orjinal key'in varsa gir orjinal olsun yoksa crack indir crack yap.
  • Laptopa pc ile birlikte gelen driverları yükledim. PC'de bir durum var. Açıldıktan sonra ekranın tam ortasının sol tarafı deli gibi titriyor ve bozuluyor. 30 sn bu şekilde devam edip sonra birden kendi kendine düzeliyor. Şu an internette bu sorunu yaşayan birileri var mı onu araştırıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? Ve sizin görüntü bağdaştırıcınızın adı nedir? HD Graphics 530 mu?
  • ALoT_BiTTeR_ kullanıcısına yanıt
    İlk açtığından beri mi var yoksa sonradan mı oldu ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.