Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam alincak yer cokta iste en uygun fiyat ebrarda kadikoydeki eksen bilgisayarda satiyo 2800 e denk geliyo ama ramide takiyolar orda 12 gbramli model eksende 2800 9 taksitli fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu modelin 12 gb lısı 4+8 mi yoksa asus direk 12 olarak mı üretiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

quote:

Orijinalden alıntı: hard2cc

Selam ,

Söylemesi ayıp, 1 aydır cepte 2.500 TL ile beklemekteyim.

Tabi ki 2017'de çıkan oyunlardan beklentim yok...

2016 oyunlarını da orta seviye oynasam kafi...

Yani ben bu notebook'u alamazsam, başkası için en az 4000 TL kenara ayırmam gerekecek...

Hal böyleyken;

Ekran parlaklığı, kasa kalitesi, ses kalitesi, ölü pixel vs derken iyiden iyiye soğumuş durumdayım.

BİRİ BİZE AKIL VERSİN ONU YAPALIM ! BEN ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN !

Ödün veremediğim özellikler;

1080p ekran,
    en az 940/950m ekran kartı
    i7 işlemci....

Bunlara sahip rahatlıkla alınacak bilgisayar kesemize göre piyasada yok !

Bu haliyle bile çoğu oyunda tam verim alamyoruz. Saydığım özelliklerden de feragat edeceksem, hiç almayayım daha iyi. Babama aldığım 1000 liralık laptop'dan alır takılırım.

ben asusu iade ettim lenovo ip510 aldım ebrardan. 2300 fiyatlı olanı aldım i7 işlemci 940mx 4gb versiyon olan. üstüne bir de samsung evo ssd sipariş ettim. ssd henüz elime ulaşmadı ama laptop şu haliyle bile akıyor ssd takınca uçacak.. totalde 2500e mal oldu bana. hiç düşünme direk sipariş et derim. gerçekten tasarım olarak çok hoş bir bilgisayar incecik. ses kalitesi tatmin edici. ekran parlaklığı çok fazla değil ama onuda grafik ayarlarından yükseltirsen farkı kapatırsın. 7 24 oyun oynamayacaksan hiç durma al. oyun oynayacaksan ısınma problemi canını sıkabilir.

Neden asus iade edip ip510 aldin hocam ? Performans olarak asus daha iyi ama bazi seyler sizi sogutmus olmaliki ip510a kaymissiniz dusundugum modeller cunku.

hocam touchpad yüzünden iade ettim. ben mouse ile kullanmıyorum gece yatağımda kullanıyorum laptopu. ve bu cihazın touchpadi beni ayar etti. parmağım bir türlü kaymıyordu ve tuşları çok basınçlıydı. bunun yanı sıra ses çıkışını falan da beğenmedim. üstüne baktım ki gelen cihazın köşelerinde çizikler hasarlar vardı bu da bahane olunca gittim iade ettim. aldım lenovoyu aşırı memnunum. ssd yi de çaktım üstüne canavar oldu. benim gibi estetik görünümü ön planda tutuyorsan lenovo tavsiye ederim.

• psiko23 P kullanıcısına yanıt
    4+8 hocam asus 4 olarak üretiyor.
  • Bende pazartesi ebrardan sipariş ettim. Etmeden önce aradım stoklarında var olduğunu saat 16.00 A kadar verilen siparişlerin gün içerisinde kargolandığını söylediler. Adresimi kargo şubesi olarak vermiştim aynı gün saat 15:45 de arayıp açık adres vermeniz gerekiyor dediler. Mail ile onlar istedikten 5dk sonra yolladım fakat kargoya vermediler. Salı günü aradım bugün çıkışı sağlanacaktır dediler yine nafile. Bugün aradım tedarik sorunu yaşadıklarını depodan bugün çıkışı sağlanacak dediler, bakalım pek umudum yok açıkçası. kargoya verilince akşam saat 18.00dan sonra sisteme giriliyormuş daha bi hareket yok rezil olduk vallahi

• ben ebrardan aldım pc yi p.tesi yola çıktı salı günü teslim aldım. 277 modelin 12gb ramlisini aldım. bugün temiz bir format attım driver ları yükledim şu an için bir sıkıntı yok henüz oyun denemedim performance test 8.0 programı ile test ettim 2411 puan çıktı bence bayağı iyi. ebrar ın sitesindeki video da 1800 civarı çıkıyordu sanırım orda test edilen 4 gb ramli olanıydı bu 12 ramli belki fark burdan kaynaklanıyordur. ekran kartı 4 olanlar ya da ram i 8 olan arkadaşlar siz de performance test 8.0 programı ile test edip sonucunu yazabilir misiniz merak ettim özellikler ekran kartı 4 gb olanı alan varsa ne kadar fark var acaba? oyun kurar isem o zaman bilgi ver Asus X550VX-DM277DC
    ebilirim.

• warol16 kullanıcısına yanıt
    Gelişme var mı hocam benimkinde Hala bazirlaniyor yazıyor

• bugün geleceği bilgisi verildi bize ürünü bekliyoruz dediler whatsapptan ama ben inanmıyorum pek bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiko23 -- 29 Eylül 2016; 14:31:03 >
    Aynı fiyata güvenilir başka bir firma da varsa toplu olarak iptal edelim hocam Bu kadar iki yüzlülük bu kadar yalancılık olamaz. Almadan önce sorunca var diyorlar aynı gün kargo yazıyorlar ama alınca herkese farklı gün söylüyorlar

• The Imp kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam en uygunu ebrar diğer firmalar 4 gb lık modelini 2700 e falan satıyorlar ya vazgeçecez ya da bunları bezdirene kadar arayacaz

Böyle terbiyesizlik olmaz vallahi hocam. Birde utanmadan yalan söylüyorlar mağazadan satış yapamıyoruz tadilat var vb. Olmayan malı zaten nasıl satacaklar mağazadan. 6 taksit sınırı gelmese anında iptal ederdim de hazır 9 taksite aldıktan sonra 6ya düşürmeyeyim diye etmiyorum. Ama birdaha asla ve asla Ebrar dan alışveriş yapmam. WhatsApp tan da cevap vermiyorlar adam gibi zaten

Edit: Şimdi arayıp konuştum. Söylediklerine göre yurtdışından gelirken yeni bir kural gereği bandrol yapistiriliyormus bu yüzden 2 gündür gecikmiş, En geç yarın kargoya verilecek dendi. Eğer böyleyse fazla kötü birşey demeye hakkım yok ancak çok ciddi bir iletişim eksikliği var canlı destek-WhatsApp-telefon 3u arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Imp -- 29 Eylül 2016; 16:19:10 >
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    6 taksit siniri nerden cikti anlamadim 9 dan 12 ye cikardilar zaten

• cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda 6 ya düştü diye biliyorum hocam

• Bugün de verilmedi kargoya

• cnr.kh kullanıcısına yanıt
    27.09.2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan "Banka kartları ve kredi kartları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik" ile Bilgisayar ve Elektronik Eşya satışlarında bireysel kartlar için 6 taksit sınırlaması getirilmiştir.
  • Arkadaş sabah arıyorum biri çıkış sağlandı diyor. Başkasını arıyorum saglanmadı diyor. Ama her gun bugun çıkış sağlanacak diyorlar yalanla oyalama yöntemi bulmuşlar dalga geçer gibi
    Hayır baştan deseler ki böyle böyle Asus un göndermesini bekliyoruz şu tarihte gelecek eyvallah deriz bekleriz. Vallaha daha ucuz bi yer olsa hemen iptal edicem de el mahkum.
    Bugün mesaj geldi ebrardan aynen paylaşıyorum
    "Iyi aksamlar, satin almis oldugunuz Asus X550VX-DM277DC Notebook 30.09.2016 Cuma gunu mng kargo ile gonderilecektir. Urunun stoklarimiza girisi kargo saatinden sonra oldugu icin siparisinizin cikisi yapilamamistir. Gecikmeden dolayi ozur dileriz. Alisverisinizde bizi tercih ettiginiz ve anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Saygilarimizla"

Artık bu doğrudur heralde.. Bekleyip görücez
  • n11 de uygun fiyatlar var. 50 TL de bonus hediye ediyor. ayrıca peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuyor. peşin parası olmayanlar için güzel bir seçenek. zira ebrar halkbankasının paraf kartı dışındaki kartlara 6 taksitte resmen fiyatı uçuruyor.
  • cimo51 C kullanıcısına yanıt
    Hocam test aşamasında ısınma durumu nasıl oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

n11 de uygun fiyatlar var. 50 TL de bonus hediye ediyor. ayrıca peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuyor. peşin parası olmayanlar için güzel bir seçenek. zira ebrar halkbankasının paraf kartı dışındaki kartlara 6 taksitte resmen fiyatı uçuruyor.

Taksitli alacaklar kesinlikle N11 fiyatlarını ve kuponlarını takip etsinler. Dediğiniz gibi Ebrar da taksitli fiyatlar resmen uçuyor.. N11 de 2500 lira alışverişe 150 TL indirim kuponları 25 liraya forumun Çek satış takas bölümünde satılıyor ayrıca banka kampanyasından da puan geliyor. Bu şekilde daha ucuza taksitli alabilirsiniz. Boşuna Ebrar ile cebelleşmeyin.

• Ayrıca yakını yurtdışında yaşayanlar amazon.com dan satın alınabilir. gelirken valize koyup getirir. en basidi. türkiyede 4500 TL olan Lenovo y700 amazonda 2400 TL

https://www.amazon.com/Lenovo-Y700-GeForce-Windows-80NV0026US/dp/B014MIBR7K/ref=sr_1_22?s=electronics&ie=UTF8&qid=1475224343&sr=1-22&keywords=gtx+960m

Sizin bu almaya çalıştığınız asuslar filan zaten amazonda beleşe yakın 1500 TL ye alınabiliyor. Bakalım bir yakınım var hollandada 2 aya türkiyeye gelecek. onla getirmeyi düşünüyorum. kısmetse. adamlar 1 aylık asgari ücretle bu asusdan 3 tane alabiliyor. bizde ise 1 tane için 2 ay çalışması lazım. gelir durumu 6 kat geride gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 30 Eylül 2016; 11:43:09 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.