Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı sorun bendede var. yazılar bulanık gibi. sorunu nasıl çözdünüz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 8 kuran varmi win 10 da tum driver destekleri varda win 8 de sanirim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hard2cc

Selam ,

Söylemesi ayıp, 1 aydır cepte 2.500 TL ile beklemekteyim.

Tabi ki 2017'de çıkan oyunlardan beklentim yok...

2016 oyunlarını da orta seviye oynasam kafi...

Yani ben bu notebook'u alamazsam, başkası için en az 4000 TL kenara ayırmam gerekecek...

Hal böyleyken;

Ekran parlaklığı, kasa kalitesi, ses kalitesi, ölü pixel vs derken iyiden iyiye soğumuş durumdayım.

BİRİ BİZE AKIL VERSİN ONU YAPALIM ! BEN ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN !

Ödün veremediğim özellikler;

1080p ekran,
    en az 940/950m ekran kartı
    i7 işlemci....

Bunlara sahip rahatlıkla alınacak bilgisayar kesemize göre piyasada yok !

Bu haliyle bile çoğu oyunda tam verim alamyoruz. Saydığım özelliklerden de feragat edeceksem, hiç almayayım daha iyi. Babama aldığım 1000 liralık laptop'dan alır takılırım.

ben asusu iade ettim lenovo ip510 aldım ebrardan. 2300 fiyatlı olanı aldım i7 işlemci 940mx 4gb versiyon olan. üstüne bir de samsung evo ssd sipariş ettim. ssd henüz elime ulaşmadı ama laptop şu haliyle bile akıyor ssd takınca uçacak.. totalde 2500e mal oldu bana. hiç düşünme direk sipariş et derim. gerçekten tasarım olarak çok hoş bir bilgisayar incecik. ses kalitesi tatmin edici. ekran parlaklığı çok fazla değil ama onuda grafik ayarlarından yükseltirsen farkı kapatırsın. 7 24 oyun oynamayacaksan hiç durma al. oyun oynayacaksan ısınma problemi canını sıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyondemli66

Teşekkür ederim yarın veya pazartesi denerim artık. Olmazsa size danışırım :)
    Aslında büyük sıkıntı Rufusda(Windows isoyu seçtiğimde fat32 seçilmiyor ve seçtiğim zaman hata veriyor.) Windows isoyu microsoftun kendi sitesinden indirme aracı ile indirdim başka bir windows 10'lu pcden. Ondan dolayı mı acaba ??

bende her seferinde aynı sıkıntıyı yapıyordu bende yazdığım yöntemle tüm harddiski silmek zorunda kalıyordum. şimdi ssd taktım onda böyle bir sıkıntı çıkmadı

• Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum fakat yukarıda bahsedilen bu ısınma sorunu kronik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum fakat yukarıda bahsedilen bu ısınma sorunu kronik mi?

Bugün bilgisayarı aldım.
    Ses az çıkıyor ama bence yeterli ayrıca sesin seviyesinden ziyade netliği önemliydi ki bence bu konuda çok başarılı.
    FHD ekran bence harika. İlk aldığımda bazı uygulamalarda pencerelerde bulanık gözüküyordu ama onuda bir şekilde çözdüm. Şu an herşey cam gibi net
    İşlemciyi zaten konuşmaya gerek yok.
    Klavye iadre eder. Ne kötü ne iyi. Mağazada birçok bilgisayar inceledim hemen hepsi bu seviyedeydi fazla kafaya takılacak bir durum yok.
    Genel olarak malzeme kalitesi üst seviyede bir bilgisayar değil. Zaten donanım olarak iyi olması benim önceliğimdi. Bu donanımda çok daha kaliteli bir kasaya sahip bilgisayar alayım dediğinizde fiyat en az 3000 tl buluyor.
    En önemli ısınma konusuna gelecek olursak fazla ısınmayacak gibi geliyor. gibi geliyor diyorum çünkü oyun yüklemedim henüz. Gün içerisinde normal kullanımda 35-45 derece arasında gezdi. Bakalım yarın deneme amaçlı birkaç oyun yükleyip bilgisayarı zorlayacağım. Sonuçları yazarım buradan.

Bilgisayarın en önemli eksiği kesinlikle SSD. Bilgisayar uçacak ama hdd cidden engel oluyor. Acilen bir ssd almak şart oldu. He bu arada bilgisayarımın açılış süresi yarım dakika civarında.
    Eski bilgisayarımda parmak izi okuyucu vardı şifre girmeyi unutmuştum ne güzel, parmak izi okuyucucu cidden aradım bu yüzden.Gerçi çoğu bilgisayarda parmak izi okuyucu zaten yok o yüzden eksi sayılırmı bilemedim.

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklamanız için teşekkürler.Yüksek performans gerektiren bir oyunda deneme yapıp o gözlemlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum fakat yukarıda bahsedilen bu ısınma sorunu kronik mi?

Bugün bilgisayarı aldım.
    Ses az çıkıyor ama bence yeterli ayrıca sesin seviyesinden ziyade netliği önemliydi ki bence bu konuda çok başarılı.
    FHD ekran bence harika. İlk aldığımda bazı uygulamalarda pencerelerde bulanık gözüküyordu ama onuda bir şekilde çözdüm. Şu an herşey cam gibi net
    Klavye iadre eder. Ne kötü ne iyi. Mağazada birçok bilgisayar inceledim hemen hepsi bu seviyedeydi fazla kafaya takılacak bir durum yok.
    Genel olarak malzeme kalitesi üst seviyede bir bilgisayar değil. Zaten donanım olarak iyi olması benim önceliğimdi. Bu donanımda çok daha kaliteli bir kasaya sahip bilgisayar alayım dediğinizde fiyat en az 3000 tl buluyor.
    En önemli ısınma konusuna gelecek olursak fazla ısınmayacak gibi geliyor. gibi geliyor diyorum çünkü oyun yüklemedim henüz. Gün içerisinde normal kullanımda 35-45 derece arasında gezdi. Bakalım yarın deneme amaçlı birkaç oyun yükleyip bilgisayarı zorlayacağım. Sonuçları yazarım buradan.

Bilgisayarın en önemli eksiği kesinlikle SSD. Bilgisayar uçacak ama hdd cidden engel oluyor. Acilen bir ssd almak şart oldu. He bu arada bilgisayarımın açılış süresi yarım dakika civarında.
    Eski bilgisayarımda parmak izi okuyucu vardı şifre girmeyi unutmuştum ne güzel, parmak izi okuyucucu cidden aradım bu yüzden.Gerçi çoğu bilgisayarda parmak izi okuyucu zaten yok o yüzden eksi sayılırmı bilemedim.

Hocam hayırlı olsun. Rica etsem nerden, kaç gb olanını, kaça aldığınızı bizlerle paylaşabilir misiniz? Ekran olayını çözdüm demişsiniz, ekran olayını nasıl cam gibi bir görüntüye çevirdiniz? Bunu da bizlerle paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Bugün bilgisayarı aldım.

Hocam hayırlı olsun. Rica etsem nerden, kaç gb olanını, kaça aldığınızı bizlerle paylaşabilir misiniz? Ekran olayını çözdüm demişsiniz, ekran olayını nasıl cam gibi bir görüntüye çevirdiniz? Bunu da bizlerle paylaşabilir misiniz?

Teşekkür ederim. FHD ekran 2gb gtx950 ekran kartlı 4gb ramli olanı aldım. n11 üzerinden techno store mağazasından aldım.
    2593 lira fiyatı vardı. 150 lira kupon inidirimi 75 tl world puan+60tl world puan(kişiye özel kampanya) indirimi ile 2308 liraya gelmiş oldu.
    Bazı sayfalarda bulanık bir görüntü oluyordu. İnternetten baya bir araştırdım , windows 10 ana konusu olsun başka sitelerdeki denen konular olsun ne varsa uyguladım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzelmiş oldu. İnanın hangi yöntemle düzeldi bende bilmyorum

• arkadaşlar şimdi bu cihaza ssd takılmıyormu ? dvd kısmından da mı ssd takamayız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myakup04

arkadaşlar şimdi bu cihaza ssd takılmıyormu ? dvd kısmından da mı ssd takamayız acaba ?

Dvd kısmını çıkarıp Ssd takılır ama garanti devre dışı kalır.

• bu c,hazda hdd ve pil sökülebiliyormu acaba ?
  • Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugün ebrar'dan 12GB olan modelini alacağım.
  • Ebrar'da gri kasa modellerinden yokmuş sanırım ön sipariş alıyorlar şuan

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    PC'lerde 6 taksit uygulaması getirilecekmiş. 6 taksit gelmeden 9 taksit ile almam lazım. :) Biraz geç gelsin ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

PC'lerde 6 taksit uygulaması getirilecekmiş. 6 taksit gelmeden 9 taksit ile almam lazım. :) Biraz geç gelsin ne yapalım.

Geç olsun güç olmasında :)
    Bende 4gb ramli almıştım 8gb olarak şunu almayı düşünüyorum.
    https://bilendenal.com/urun/kingston-hyperx-impact-sodimm-8gb-ddr4-2133mhz-cl13-dr-2rx8-siyah-notebook-performans-bellegi-hx421s13ib-8/?identity=3629292116372509644

Ebrar +8gb olarak hangi rami takıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

bu c,hazda hdd ve pil sökülebiliyormu acaba ?

Hddyi bilmiyorumda batarya cikabiliyo

• Arkadaşlar bu akşam 4gb , fhd, 950m 2gb versiyonunu alıcam inşallah ebrardan. Dikkat etmem gereken birşey var mı sipariş verirken falan? Alma zamanı yaklaştıkça heyecan yaptım nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

Arkadaşlar bu akşam 4gb , fhd, 950m 2gb versiyonunu alıcam inşallah ebrardan. Dikkat etmem gereken birşey var mı sipariş verirken falan? Alma zamanı yaklaştıkça heyecan yaptım nedense

kuraen 100 lira daha koyup 8 gb alsan sonradan ram eklemeyle uğraşmazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

Arkadaşlar bu akşam 4gb , fhd, 950m 2gb versiyonunu alıcam inşallah ebrardan. Dikkat etmem gereken birşey var mı sipariş verirken falan? Alma zamanı yaklaştıkça heyecan yaptım nedense

kuraen 100 lira daha koyup 8 gb alsan sonradan ram eklemeyle uğraşmazdın.

Hocam birkaç ay sonra 8 gb elletirim diye düşünüyorum, Şimdi 4+4 alırsam 4+8 e çıkartmak isteyince 4 boşa kalacak. Direk 4+8 almaya da butcem müsait degil

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.