Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVETTTTT ARKADAŞLAR DM277DC AİLESİNE KATILMIŞ BULUNUYORUM... BİLGİSAYARI ebrar bilgisayardan aldım. Önce şirket yorumunu yapayım. Ürün sorunsuz geldi , aynı gün kargo denildi. fakat ertesi gün verildi. Bu olağan birşeydir , bayramın ertesi günü göndermelerini zaten beklemıyordum. pazartesi verilen sipariş , salı kargoya verildi. Bu konuda anlayışlı olmanızı tavsiye ederim. Destek için cep tel yoğun oluyor , bazen de cevap veremiyorlar. Fakat bu ilgisiz anlamına gelmez. bazen bende açamıyorum telefonlarımı. Satış sonrası çok sükür suanlık bir sıkıntım yok. SSH hizmetine yorum yapamayacagım , fakat sorun yapan bir firma degildir. sabit numaralarını aramanızı tavsiye ederim.

Laptop'a gelirsek!:::

KÖTÜ YANLARI :

ilk sinir eden olay , enter tuşuna veya yakın çevresindeki tuşlara basında , sanki telekeye tık tık vuruyorsun :D ses çıkarıyor biraz. Bu takıntı yaptı , gittim avm de bütün laptoplara baktım. Ya benimkine özel ses , yada genel bu modelde çıkan bir ses...

ikinci sıkıntım : ekranla ilgili. beklediğim kaliteyi göremedim! sitelerde gezerken süper , normal masaüstündeyken güzel , film daha izlemedim. youtube güzel. fakat program pencerelerinde sıkıntı yaşıyorum. diyelim error penceresi çıktı , yazılar gölgeli geliyor. ekrana normal bakış açısı ile bakınca biraz bu sıkıntı yaşanıyor. Resmen full hd e 1080 p video izlerken birden 360 p ye düşmesi gibi hissediyor sunuz.

Sarj aleti kabloları çok sert bir kablo. Esnek değil ama bu çok sorun degil takılacak birşey degil. Sadece elinize ayagınıza engel oluyor okadar :D

Günümüz çağına göre kamera kalitesi benim için berbat!! Olsunda ne olursa olsun tarzı bir kamera koymuşlar :D

İYİ YANLARI :

evet gelelim iyi yanlarına...!! 1750 tl değerinde bir masa üstü pc aldım dükkan için. i3 işlemci li bir pc. Ben salonlarda kamera ve fotograf işini ek iş olarak yapıyorum. ASIL işim emlak ve inşaat arkadaşlar... Kamera işi de hobi. Bütün malzemelerim tam ve en üst seviye. fakat pc yi öyle almadım , çok pişmanım. Sezon bitiyor , kameram kartlı son teknoloji , sony kamera. Ortalama 20 gb bir düğün cd si. önceden bir düğün cd sini düzenlemeden direk mp4 olarak convert işlemi , 3 dvd en az 6 saat sürüyordu!!! i3 ile tabi. şimdi aynı işlemi 45 - 50 dk da sorunsuz bir şekilde yapıyorum. hayatımdan 5 saat çalınma devrimi bitti. :D

%100 cpu ile 1 dvd lik converti 15 dk da yapıyorum. önceden 2 saat en az :D

HIZ KONUSUNDA MÜKEMMEL ALET! SES konusunda iyi ama çok iyi değil. sonuçta laptop ne diyelim başka.

ısınma konusunda valla böyle iyi olacagını beklemıyordum! ısınma pek yok diyelim. dışarıdan hissedilen rahatsız edici ısı yok!!!

işlemcisi on numara 3,07 ye kadar çıkıyor video convert ederken. 2,6 dan turbo ile yaptıgınız işleme göre 3 üstüne çıkıyor. ekranı fena değil ama beklediğim gibide çıkmadı. eh işte diyorum..

ekran kartı performansı konusunda birşey diyemiyorum. sonuçta herkes alanına göre kulllanıyor. bende netcad de kullanıyorum. harita programı , ekran kartı orada iş görüyor benim için. he şunu diyeyim fena değil ama bu işi sürekli yapacak çizimi bilen mühendisler bu bilgisayardan uzak dursun! ben Netcad de sadece hazır haritaları açıyorum bakıyorum , m2 hesaplıyorum , inşaat alanlarını ögreniyorum. diğer türlü çizim yapacaklar , üstte belirttigim gibi yazılarda gölgelenme var. sizi bu rahatsız edebilir... şuan ekranda yazarken yazılar on numara. fakat program açayım , netcad yada nero programdaki yazılar biraz tuhaf yanı bozuk bulanık gibi... ( sistemin yazı karakteriyle alakalı mı bilmiyorum ama çözecegim. fotoraf çektim aşagıda var. tabi demek istediğimi ne kadar anlarsınız bilemem. Bu sorunun yaşayanlar lütfen yazsın özellikle bunu merak ediyorum.)

sorusu olanlar bana buradan yazsın . ara ara girer cevaplarım. gerçi burada çok kişi var laptop sahibi olan. bu işin genel kronik sorunlarını çözelim yeter. elektronik işi şans işi. birinin ekranı hasarlı diye , herkesinki öyle değildir yani. herkese kolay gelsin....

video convert ederken : %100 cpu performans...
     Asus X550VX-DM277DC

Asus X550VX-DM277DC

• Daha önce techno_store mağazası hakkında iyi demiştim. Ama bugün beni kandırdıklarını öğrendim ve zoruma gitti.

Üründe ölü piksel var diye geri yolladım. Adamlar yeni ürün yok iade girişi yapın dedi. Değişim yerine iade girişi yaptım. Bugün iademi onayladılar aynı saatlerde stoğa yeniden ürün girdiler 2520 TL ye aldığım bilgisayarı tekrar almak istesem 2750 TL ödeyeceğim. Gıcık oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiYazar

Daha önce techno_store mağazası hakkında iyi demiştim. Ama bugün beni kandırdıklarını öğrendim ve zoruma gitti.

Üründe ölü piksel var diye geri yolladım. Adamlar yeni ürün yok iade girişi yapın dedi. Değişim yerine iade girişi yaptım. Bugün iademi onayladılar aynı saatlerde stoğa yeniden ürün girdiler 2520 TL ye aldığım bilgisayarı tekrar almak istesem 2750 TL ödeyeceğim. Gıcık oldum...

Zaten bizim türkiyemizde kurumsallık kavramını çözememiş bir sürü firma var... Müşteri memnuniyeti denilen olayıda kavramamışlar... Emin ol senin için daha hayırlı. ver 300 - 500 tl daha krallar gibi pc al. ben ekrandan memnun olmamaya başladım.. gözlerimi çok etkiledi..

• tekno92 T kullanıcısına yanıt
    Bende ekrandan rahatsız olmuştum ama fiyatı olduk a uygundu. Dell 7559 için indirim bekleyeceğim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende ekrandan rahatsız olmuştum ama fiyatı olduk a uygundu. Dell 7559 için indirim bekleyeceğim artık

yazı sorununu çözdüm. Bulanıklık gitti ama yazılarım bit kadar ufacık :D
  • tekno92 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende olumlu yorumunuz üzerine techno_store mağazasından alacaktım kaç gündür stokta yok diye alamadım. Birkaç gün içinde stoğa girecek, ne zaman gelir bilemiyoruz diyorlardı.Acelem olmadığı içinde bekliyordum zaten. Demek ürün stoklarına girmiş. (Yada sizden iade aldıklarını satışa sundular) Satıcının değişim iadeden daha çok işine gelirdi bence ellerinde olsalardı değiştirirlerdi. İade de falan sorun çıkarmadılarına göre aslında birazda satıcıya haksızlık ediyor olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno92

EVETTTTT ARKADAŞLAR DM277DC AİLESİNE KATILMIŞ BULUNUYORUM... BİLGİSAYARI ebrar bilgisayardan aldım. Önce şirket yorumunu yapayım. Ürün sorunsuz geldi , aynı gün kargo denildi. fakat ertesi gün verildi. Bu olağan birşeydir , bayramın ertesi günü göndermelerini zaten beklemıyordum. pazartesi verilen sipariş , salı kargoya verildi. Bu konuda anlayışlı olmanızı tavsiye ederim. Destek için cep tel yoğun oluyor , bazen de cevap veremiyorlar. Fakat bu ilgisiz anlamına gelmez. bazen bende açamıyorum telefonlarımı. Satış sonrası çok sükür suanlık bir sıkıntım yok. SSH hizmetine yorum yapamayacagım , fakat sorun yapan bir firma degildir. sabit numaralarını aramanızı tavsiye ederim.

Laptop'a gelirsek!:::

KÖTÜ YANLARI :

ilk sinir eden olay , enter tuşuna veya yakın çevresindeki tuşlara basında , sanki telekeye tık tık vuruyorsun :D ses çıkarıyor biraz. Bu takıntı yaptı , gittim avm de bütün laptoplara baktım. Ya benimkine özel ses , yada genel bu modelde çıkan bir ses...

ikinci sıkıntım : ekranla ilgili. beklediğim kaliteyi göremedim! sitelerde gezerken süper , normal masaüstündeyken güzel , film daha izlemedim. youtube güzel. fakat program pencerelerinde sıkıntı yaşıyorum. diyelim error penceresi çıktı , yazılar gölgeli geliyor. ekrana normal bakış açısı ile bakınca biraz bu sıkıntı yaşanıyor. Resmen full hd e 1080 p video izlerken birden 360 p ye düşmesi gibi hissediyor sunuz.

Sarj aleti kabloları çok sert bir kablo. Esnek değil ama bu çok sorun degil takılacak birşey degil. Sadece elinize ayagınıza engel oluyor okadar :D

Günümüz çağına göre kamera kalitesi benim için berbat!! Olsunda ne olursa olsun tarzı bir kamera koymuşlar :D

İYİ YANLARI :

evet gelelim iyi yanlarına...!! 1750 tl değerinde bir masa üstü pc aldım dükkan için. i3 işlemci li bir pc. Ben salonlarda kamera ve fotograf işini ek iş olarak yapıyorum. ASIL işim emlak ve inşaat arkadaşlar... Kamera işi de hobi. Bütün malzemelerim tam ve en üst seviye. fakat pc yi öyle almadım , çok pişmanım. Sezon bitiyor , kameram kartlı son teknoloji , sony kamera. Ortalama 20 gb bir düğün cd si. önceden bir düğün cd sini düzenlemeden direk mp4 olarak convert işlemi , 3 dvd en az 6 saat sürüyordu!!! i3 ile tabi. şimdi aynı işlemi 45 - 50 dk da sorunsuz bir şekilde yapıyorum. hayatımdan 5 saat çalınma devrimi bitti. :D

%100 cpu ile 1 dvd lik converti 15 dk da yapıyorum. önceden 2 saat en az :D

HIZ KONUSUNDA MÜKEMMEL ALET! SES konusunda iyi ama çok iyi değil. sonuçta laptop ne diyelim başka.

ısınma konusunda valla böyle iyi olacagını beklemıyordum! ısınma pek yok diyelim. dışarıdan hissedilen rahatsız edici ısı yok!!!

işlemcisi on numara 3,07 ye kadar çıkıyor video convert ederken. 2,6 dan turbo ile yaptıgınız işleme göre 3 üstüne çıkıyor. ekranı fena değil ama beklediğim gibide çıkmadı. eh işte diyorum..

ekran kartı performansı konusunda birşey diyemiyorum. sonuçta herkes alanına göre kulllanıyor. bende netcad de kullanıyorum. harita programı , ekran kartı orada iş görüyor benim için. he şunu diyeyim fena değil ama bu işi sürekli yapacak çizimi bilen mühendisler bu bilgisayardan uzak dursun! ben Netcad de sadece hazır haritaları açıyorum bakıyorum , m2 hesaplıyorum , inşaat alanlarını ögreniyorum. diğer türlü çizim yapacaklar , üstte belirttigim gibi yazılarda gölgelenme var. sizi bu rahatsız edebilir... şuan ekranda yazarken yazılar on numara. fakat program açayım , netcad yada nero programdaki yazılar biraz tuhaf yanı bozuk bulanık gibi... ( sistemin yazı karakteriyle alakalı mı bilmiyorum ama çözecegim. fotoraf çektim aşagıda var. tabi demek istediğimi ne kadar anlarsınız bilemem. Bu sorunun yaşayanlar lütfen yazsın özellikle bunu merak ediyorum.)

sorusu olanlar bana buradan yazsın . ara ara girer cevaplarım. gerçi burada çok kişi var laptop sahibi olan. bu işin genel kronik sorunlarını çözelim yeter. elektronik işi şans işi. birinin ekranı hasarlı diye , herkesinki öyle değildir yani. herkese kolay gelsin....

video convert ederken : %100 cpu performans...
     Asus X550VX-DM277DC

Asus X550VX-DM277DC

Hocam Üsküdar ofislerinden ne kadar uzaklıkta oturuyordunuz ve kac günde geldi kargo? Bende alacağım Allah kısmet ederse Ancak internetten mi alsam Yoksa magazalarindan mi karar veremedim, internetten alınca bir hafta içinde koşulsuz iade imkanımız var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Imp -- 24 Eylül 2016; 0:56:46 >

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah var sıkıntı çıkarmadılar herşey güzeldi. Ürün stoklarına sabah girdi benim yolladığım ürün öğlen onlara ulaştı benim beklentim bunlara ben değişim istiyorum dedim ya ürün stok girdiğinde bi deseydiler bak sen söylediğinde ürün yoktu ama şimdi geldi istersen sana yenisini yollayalım. Hem bizim için hem sizin için daha iyi olur. Ben bunu beklediğim için gıcık oldum :)

• quote:

Hocam Allah var sıkıntı çıkarmadılar herşey güzeldi. Ürün stoklarına sabah girdi benim yolladığım ürün öğlen onlara ulaştı benim beklentim bunlara ben değişim istiyorum dedim ya ürün stok girdiğinde bi deseydiler bak sen söylediğinde ürün yoktu ama şimdi geldi istersen sana yenisini yollayalım. Hem bizim için hem sizin için daha iyi olur. Ben bunu beklediğim için gıcık oldum :)

Sizde haklısınız hocam :)

• Dün ebrar bilgisayardan bende sipariş verdim dm277 modelin 12 gb ram li olanı bugün yetismez sanırım. Geldiği zaman pc ile ilgili bilgileri paylaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 gün pcyi kullanan biri olarak satıcıdan bende memnun kaldım sıkıntısız yolladılar pcdende memnunum ısınma vs gibi sorunları yok tek sıkıntısı arkadasların dediği gibi ekranı baya soluk cansız geldi gerçi bu fiyata fhd bulduğumuza şükretmek lazım

• Arkadaşlar sizce internetten almak ile mağazalarında almak arasında fark olur mu sorun çıkıp iaade etmem gerekirse? Fazla vaktim yok ve sadece haftaicleri açık olmaları biraz can sıkıcı, kargo ile alırken kontrol edebiliyor muyuz birşey imzalamadan

• 1 aydır kullanıyorum tam bir fiyat performans ürünü gerçekten çok memnun kaldım bu 3. cihazım artık performans soğutma ses her şey güzel daha ne beklenir ki tavsiye ederim.
  • Bu bilgisayara 8gb ram öneririrmisiniz arkadaşlar.

• Selam ,

Söylemesi ayıp, 1 aydır cepte 2.500 TL ile beklemekteyim.

Tabi ki 2017'de çıkan oyunlardan beklentim yok...

2016 oyunlarını da orta seviye oynasam kafi...

Yani ben bu notebook'u alamazsam, başkası için en az 4000 TL kenara ayırmam gerekecek...

Hal böyleyken;

Ekran parlaklığı, kasa kalitesi, ses kalitesi, ölü pixel vs derken iyiden iyiye soğumuş durumdayım.

BİRİ BİZE AKIL VERSİN ONU YAPALIM ! BEN ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN !

Ödün veremediğim özellikler;

1080p ekran,
    en az 940/950m ekran kartı
    i7 işlemci....

Bunlara sahip rahatlıkla alınacak bilgisayar kesemize göre piyasada yok !

Bu haliyle bile çoğu oyunda tam verim alamyoruz. Saydığım özelliklerden de feragat edeceksem, hiç almayayım daha iyi. Babama aldığım 1000 liralık laptop'dan alır takılırım.

• The Imp kullanıcısına yanıt
    bursa da oturuyorum. 1 salı verildi , çarsamba aldım pc yi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard2cc

Selam ,

Söylemesi ayıp, 1 aydır cepte 2.500 TL ile beklemekteyim.

Tabi ki 2017'de çıkan oyunlardan beklentim yok...

2016 oyunlarını da orta seviye oynasam kafi...

Yani ben bu notebook'u alamazsam, başkası için en az 4000 TL kenara ayırmam gerekecek...

Hal böyleyken;

Ekran parlaklığı, kasa kalitesi, ses kalitesi, ölü pixel vs derken iyiden iyiye soğumuş durumdayım.

BİRİ BİZE AKIL VERSİN ONU YAPALIM ! BEN ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN !

Ödün veremediğim özellikler;

1080p ekran,
    en az 940/950m ekran kartı
    i7 işlemci....

Bunlara sahip rahatlıkla alınacak bilgisayar kesemize göre piyasada yok !

Bu haliyle bile çoğu oyunda tam verim alamyoruz. Saydığım özelliklerden de feragat edeceksem, hiç almayayım daha iyi. Babama aldığım 1000 liralık laptop'dan alır takılırım.

çok takılma kardeşim , al bunu keyfine bak. emin ol söylenen sorunlardan bir çogu takıntı. ben ekran dedim. suan hiç takmıyorum bile. yazıları büyütmüşüm o yüzden bulanık çıkıyormuş. şimdi on numara sıkıntı yok :D hızıda süper... bu fiyatada baska bulamazsın...

• Merhaba arkadaşlar bende bugün aldım Asus x550vx dm277dc 4g ramli modeli ancak uefi ile Windows kuramadım bir türlü.Technopatta izledim kurulumu ama Bios a girdiğimde uefi diye bir seçenek bulamıyorum. Rufusda Windows iso dosyasını fat32 olarak yaptığımda hata veriyor. Siz nasıl yaptınız ?? Lütfen acil cevap verebilirseniz sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyondemli66

Merhaba arkadaşlar bende bugün aldım Asus x550vx dm277dc 4g ramli modeli ancak uefi ile Windows kuramadım bir türlü.Technopatta izledim kurulumu ama Bios a girdiğimde uefi diye bir seçenek bulamıyorum. Rufusda Windows iso dosyasını fat32 olarak yaptığımda hata veriyor. Siz nasıl yaptınız ?? Lütfen acil cevap verebilirseniz sevinirim...

kurulumda disklerin göründüğü yerde shift+f10 yap.
    çıkan yerde diskpart yaz enter
    sonra list disk yaz enter
    sonra harddiskin hangisi ise (0 veya 1) select disk 0 veya 1 yap enter
    en sonra clean yaz entera bas. sonra exit yaz çık ordan. pc yi resle tekrar dene

• canguler917 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yarın veya pazartesi denerim artık. Olmazsa size danışırım :)
    Aslında büyük sıkıntı Rufusda(Windows isoyu seçtiğimde fat32 seçilmiyor ve seçtiğim zaman hata veriyor.) Windows isoyu microsoftun kendi sitesinden indirme aracı ile indirdim başka bir windows 10'lu pcden. Ondan dolayı mı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyondemli66 -- 25 Eylül 2016; 0:36:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.