Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX146T (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
15.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4Gb olanı almak mantıklı. Kendin takarsın istediğin ram i. ileride upgrade imkanı açısından sormuştum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm aradığım cevap bu o zaman ben 2 slot olarak düşündüm hep. Tek slot ve on board ram ise konu farklı oluyor dediğin gibi.

• Vatan fiyatlarını 3200 civarına çekerse bu 16gb ram w10 lu üründe ciddi bir satış sağlıyabilir. Umarım bunu yaparlar çünkü bende vatandaki model için beklemekteyim
  • Asus neden orta yüksek seviye sinifi bilgisayarlarina fhd rkran koymama konusunda israrli hd ekran mi kaldi ya

• Herşey tamam da tuş takım renginin kırmızı olması hiç olmamış. Sadece bu yüzden almaktan vazgeçebilirim Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
  • aliofage A kullanıcısına yanıt
    Hocam bence guzel bile olmuş. Siyah ve kırmızının uyumunu severim. Benimde problem ettigim sey ekranin fhd olmayisi. Sonucta 3000 tl cihaz ve bu kulvara çıkıldığında hd ekran olması hoş değil. 200 tl daha verip 960m arti fhd li dell inspiron alınabilir. Ancak onunda ekraninin renk yetersizliğine takilan olmuş. Ekranda sıkıntı yokta diyen var. Ah ah su ekran konusu cidden beni zor duruma sokuyor

• errorinside kullanıcısına yanıt
    Öyle maalesef. Sonu D ile biten modeller freedos oluyor ve X550JK dan beri Türkiyeye gelen cihazların standart yönleri hepsinin anakart yapısı onboard ram li ve hepsinde 4 GB onboard ram var birde 8 GB lık bir ram slotu. Birde ekranlarının HD olması. Yurt dışında olan modellerde FHD ekran var ama bize getirmiyorlar.
  • vatandaki T modeli de mi aynı acaba?
    bilginiz var mı
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    Ram olarak diyorsanız 8 GB onboard 8 GB da slotta takılı olarak 16 GB yapmışlar. Vatan bu konuda ayrı bir cihaz getirtmiş ki seçenek olması açısından iyi.
  • rekabet açısından evet çok iyi. ancak dediğiniz gibi onboard ram olayı hiç de hoş değil.
  • Cihazı rog serileri gibi kırmızı temalı yapmışlar güzel olmuş ama klavye ışıksız olduğundan sanki çok koyu duruyor. Yoksa fena değil. Bide artık şu plastik kasadan kurtulsalar. Aynı kasa yurt dışında R510JX olarakda var. Onun incelemesinde ekran falan baya esniyor gerçi çoğu notebook öyle ama biraz daha kaliteli olsa iyi olur. Almak isteyenler varsa ama F/p bir cihaz.

• Toriko kullanıcısına yanıt
    Bence ekran konusunda sıkıntı yok. Telefon gibi yakından bakmıyoruz bilgisayara o yüzden sorun değil. Ayrıca şuan internet sitelernin çoğu 1024x768 çözünürlükte yapılıyor. Fhd ekranda bunu açtığınızda çok küçük görünüyor. Oyun konusunda da bunda zaten gtx950 olduğu için daha uzun yıllar oyun ekran görüntüsü hiç bozulmadan daha yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. MSI ın bir modeli var bununla aynı özelliklerde ve fhd ona bakabilirsin.
    http://m.n11.com/msi-gl62-6qd-078xtr-i7-6700hq-8gb-ddr4-gtx950m-ddr3-2gb-1tb-P101146491?cid=604001&gclid=CLPa8Oqy5cwCFZadGwod3qoP9g&gclsrc=aw.ds
    Ekran konusunda bu yazıyı okuyun arkadaşlar
    http://www.enpedi.com/2010/02/notebook-satn-alma-rehberi.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliofage -- 19 Mayıs 2016; 8:25:49 >

• Arkadaşlar pcnin ilk oyun testlerini yaptım sizlerle değerleri paylaşacağım

Arma 3 Very High Multiplayer Şehir içi 20-40 Şehir dışı 50-60 arası değişiyior gayet güzel
    Euro Truck Simulator 2 : Very High 50-80 fps
    Counter Global Offensive : Very High 200 Fps
    Rust: Very high 30-50 fps

İlk oyun testleri gerçekten beni memnun etti iyki almışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junace -- 19 Mayıs 2016; 9:38:27 >
  • Bu bilgisayar gibi aynı özellikleri olan ama klavyesi ışıklı bi bilgisayar arıyorum gece kod yazıcağım için tuşları görmem gerek öyle bir bilgisayar almak mı yoksa bunu alıp logitech g105 almak mı mantıklı

• WarMachine61 kullanıcısına yanıt
    N serisi bakmalısın hocam. O da kafadan +1000 lira maliyet demek

• quote:

Orijinalden alıntı: errorinside

N serisi bakmalısın hocam. O da kafadan +1000 lira maliyet demek

Bunu alıp yanında g105 almak mantıklımı evde eski masaüstümün monitörü duruyor laptopu ona bağlayıp kod yazmak daha mı mantıklı yoksa ekstra 1000 tl vermekten

bence 40W beyaz ışıklı ampul tak odana yaz abi
    ışıklı klavye şart mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorinside

bence 40W beyaz ışıklı ampul tak odana yaz abi
    ışıklı klavye şart mı gerçekten?

Hocam evde ikiz bebek kardeşlerim var o yüzden ışık yakamıyorum hiç uyanıcaklar diye sadece tuşları görebilceğim kadar bi ışık arıyorum

Alternatif Laptop

ekran kartı gtx 960m
    HDD 2 Tb

fiyat ortada karar senin
    Senin canın ışıklı klavye istiyorda ben yinede ucuz bi öneride bulunayım.
    Xiaomi mi led usb

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.