Bildirim
ASUS X550VX-XX146T (8. sayfa)
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ssd yükseltmesi yapmak isteyenler cd slotundan cd yi sökerek onun yerine ssd takabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
950 M bu kadar kotuleme sevebiniz nedir acaba? Ben sahsen denedim cok yuksek performans veriyor. 960 la arasinda 5 fps fark var buda hic birsey demek...
arkadaşlar yaklaşık bir, bir buçuk aydır özellikle tarayıcıdayken takılmayla karşı karşıya kalıyorum. bilgisayar açıldığında geç kendine geliyor ve bir beş dakika full performans sergilemiyor. youtube'da da takılma işlemini çok sinir bozucu olarak yaşıyorum. video değiştirirken, durdururken sık sık karşılaşıyorum. herhangi bir öneriniz var mı? çünkü sistem özellikleri ve potansiyel performansıyla bu sorunu son yaşatacak bilgisayarlardan biri. anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrademirtaas -- 6 Şubat 2017; 16:43:44 > -
Virüs ihtimali yüksek
Zemana antimalware kurup taratmanızı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: keldornn
950 M bu kadar kotuleme sevebiniz nedir acaba? Ben sahsen denedim cok yuksek performans veriyor. 960 la arasinda 5 fps fark var buda hic birsey demek...
Ne 5 fps farkı hocam yapma etme %15 lik performans farkı var.Git karşılaştırma sitelerine bak
En basiti şu örneği vereyim
far cry 4 ultra ayarlarda gtx 950m - 21 fps gtx960m 30 fps
-
Yeni aldım Asus x550vx dm324D
Fakat bazen hosgeldiniz ekraninda donuyor, reset atmadan düzelmiyor. Bazen başka yerlerde donduğu da oluyor. Çözüm önerisi olan var mı
Bu modeli satmayı düşünen var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X