Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX146T (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
15.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

1 ay öncesine kadar ASUS N550JV vardı kalitesi zaten tartışılmaz da belki sorun filan vardır sonuçta teknoloji :) Bu modeli ya da n551vw alacağım Allah izin verirse.

Umarım bu mesajı yazdığım sırada laptop almamışsındır ,

4 Bin kusür fiyatlara çıkacaksan , dell ve msi dan başka bir cihaz alman intihar olur yazık günah ...her halukarda gönlünce olsun
  • msi nin turkiyede adam gibi satis yeri olsa keşke ankarada aradm aradm bulamadm garantide sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Yok daha almadım hocam. Bekliyorum şuan acele etmeyeceğim. Dell çok yattı aklıma fakat herkes şikayetçi ya da çok çok memnun olan var.
  • Herkeze merhabalar bu modeli vatandan almak istiyorum ama bir kaç sorum olacak
    -Vatan teşhir ürünü satıyormuş istemediğim halde teşhir ürünü verirler mi ? (mağazadan almayı düşünüyorum)
    -Mağazadan alınca kontrol etsem mi (mağazadan çıkınca iade hakkımız olmuyormuş)
    Kusurum varsa affola

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultimateaero

Herkeze merhabalar bu modeli vatandan almak istiyorum ama bir kaç sorum olacak
    -Vatan teşhir ürünü satıyormuş istemediğim halde teşhir ürünü verirler mi ? (mağazadan almayı düşünüyorum)
    -Mağazadan alınca kontrol etsem mi (mağazadan çıkınca iade hakkımız olmuyormuş)
    Kusurum varsa affola

Vatan bilgisayardan asus notebook almadan önce şu açtığım konuma bakmanızı tavsiye ederim sordugunuz bütün sorulara cevap olacaktır . Ben bu hatayı yaptım siz yapmayın.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117667173&p=1&anchorToGo=117667173#117667173

• Başlıklara bakmıştım hocam ama diğer modellere göre uygun fiyatta olduğundan mecbur vatandan almayı düşünüyorum ve de özelliklerine bakınca yoksa konunuza bakmıştım bi sıkıntı çıkmaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultimateaero -- 12 Ağustos 2016; 9:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimateaero

Başlıklara bakmıştım hocam ama diğer modellere göre uygun fiyatta olduğundan mecbur vatandan almayı düşünüyorum ve de özelliklerine bakınca yoksa konunuza bakmıştım bi sıkıntı çıkmaz inşallah

Oradaki görevli kutuyu size verecek zaten bandrolunu kontrol edin açık mı değil mi sonra montaj bölümüne çıkın orada laptopu açıp en ince ayrıntısına kadar herşeyini kontrol edin , eğer farkemediğiniz ve eve gittiğinizde farkettiğiniz bir sıkıntısı çıkarsa vay halinize :))

• 3 Saattir knight online oynuyorum char pazarda baya kalabalik yerde duruyor Laptop masanin ustunde duruyor altinda herhangi bisiy yok Ankarada oturuyorum cpu sicakligi 65 70 arasi gidip geliyor normalmidir?

• American Psycho kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam dikkat edeceğim bunlara mediamarkta da bi grup ürün gelecekmiş inşallah bu model gelir ordan alırım yoksa uyarılarınıza dikkat ederek vatandan alacağım şuan beklemekteyim :)

• Arkadaşlar SonicMaster bileşeninin MaxxAudio programını kurabilen ya da kurulum yaparken hata alan var mı? Realtek ses sürücüsünün içinde setup dosyası mevcut ve nedense bir türlü kuramadım. Yazılım desteklenmiyor hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrademirtaas -- 12 Ağustos 2016; 18:00:05 >
  • Oyun oynamaya başladıktan sonra Core Temp ile bakınca sıcaklık 96 lara kadar çıkıyor ve ben zarar görür diye kapatıyorum ama zararı engelleyebiliyor muyum bilmiyorum.Sizde durum nasıl

• Oyunlarda böyle kırıklı bir görüntü oluyor.sizde de oluyor mu? Bunun nedeni ne?
    Bu mesaja eklenen görseller:

ASUS X550VX-XX146T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meezun -- 15 Eylül 2016; 23:13:55 >
  • arkadaşlar 16 gb ddr4 tek modül ramler çıkmış şuan cihaz max 20 gb destekler 8 gb taktırdım ilerde harddiskimi 2 tb ve 16 gb ram taktırcam 2 tb harddisk ve 20 gb ram olcak
  • meezun M kullanıcısına yanıt
    her farklı oyunda bunu yapıyorsa derhal servis
  • Beyler ben bu model değil de bir benzeri olan X550VX-DM254DC almayı düşünüyorum, bunlara sonradan SSD ekleyebiliyor muyuz, amacım HDD + SSD olarak kullanmak?
    O sizin sorununuz hocam , ben vatandan 2 pc 6 telefon almış birisiyim hiç bir sıkıntı yaşamadım isteyen olursa marka model de yazabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Junace

O sizin sorununuz hocam , ben vatandan 2 pc 6 telefon almış birisiyim hiç bir sıkıntı yaşamadım isteyen olursa marka model de yazabilirim

Eeh senin başına gelmeyecek anlamına mı geliyor bu? artık çoğu elektronik alışverişimi internetten veya başka teknoloji mağazalarından yapıyorum kafam daha rahat , millete habire teşhir ürün satan o mağazaya adımımı atmam bir daha , yaklaşımın da hiç hoş değil yapıcı değilsin , senin sorunun ne demek ... Umarım başıma gelenlerin aynısı başına gelir de ozaman anlarsın ozaman buraya gelip ağlama ama ühühü vatan teşhir ürün sattı diye.
    İnternetten satın almışsınız, gidip mağazadan alsaydınız böyle birşey gelmezdi. 2.cisi olarak, herkes sizin gibi ağlayacak değil bir laptop veya ürün için iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junace

İnternetten satın almışsınız, gidip mağazadan alsaydınız böyle birşey gelmezdi. 2.cisi olarak, herkes sizin gibi ağlayacak değil bir laptop veya ürün için iyi günler.

Herkes parayı sokaktan topluyor çünkü.
  • ben de bu laptobu alalı bir aydan fazla oldu ve hiç bu kadar memnun olmamıştım aldığım bir üründen
    görünüşe tipe önem veren uzak dursun çünkü sıradan bir laptop görünümüne sahip ve birde dezavantajı klavyenin kırmızı olması gece değil gündüz bile zor görüyorum eli onparmağa alışık olmayan zorlanır biraz

ben tamamen özelliklerine bakarak seçtim bu laptabu hem iş hem oyun için mükemmel ve ben bunu 2500 liraya aldım bu fiyat için tam bir fiyat/performans ürünü oldu.. kampanya yakalamasaydım bu laptoba vereceğim en fazla para 2700-2800dür. elimde 3bin lira üstü para olsa gider monster msi full hd laptoplardan alırım
    bir arkadaş GTX 950M i yerden yere vurmuş neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum MAKSİMUM kalitede oynamadığım oyun kalmadı.En son çıkan oyunları açmaz demişsin ama ben hepsini maksimum kalitede hiç takılmadan rahat rahat oynuyorum... Tabi biz bu laptobu HDMI kablosu bağlayıp 1080 veya 4k çözünürlükte bir monitöre veya televizyona bağlayıp oynamıyacaz ya elbette saçmalık olur böyle yapıcaksan gider düzgün bi kasa toplarsın

aldığım model 4gb ram lı model ve ilk başta 8gb ram ekleyerek 12gb a yükselttim ve ilerde tekrar ram yükseltmeside yapmayı düşünüyorum bunu yanında ssd yükseltmesi bende yapmayı düşünüyorum ancak nasıl olacağı konusunda hiçbir fikrim yok yakın zamanda servisi ile görüşeceğim

Isınma konusunda tamamiyle oyun üzerine tasarlanmış bir laptop değil bu yüzden ısınma ortalama bir laptop seviyesinde oyun oynarken ne yanıyor diyebilirim nede çok serin diyebilirim ortalama bir serinletme performansına sahip

Bir arkadaşımız Vatan bilgisayara saldırmış durmuş vatanı bende sevmem fiyatları çok yüksek çünkü, ama söylediğiniz suçlamalar çok yersiz. Teknoloji tamamen şans işidir gidersin bi arkadaşınla ikinizde aynı marka aynı model aynı seri çamaşır makinesi alırsınız ama o 10 sene kullanır hiç servis yüzü görmeden sen ise her ay servisle uğraşıp bi sene sonra çöpe atarsın belki.. teknoloji böyledir başka bir örnek verirsem yazılımcıyım ben akşam o kadar uğraşıp kafayı yiyip yazdığım kod herşey normal olmasına rağmen çalışmıyor ama sabah kalkıp denediğimde çalışıyor bu durumun hiçbir açıklaması yok biraz şansla ve elinde olmayan nedenlerle alakalı

Son olarak tekrar etmek istediğim şey 2500-2900 liranız varsa kaçırmayın bu laptobu kampanya yakalarsanız hiç kaçırmayın... i7 ve 6700 HQ işlemci çok güçlü bir işlemci diğer sonu U ile biten işlemcilere fark atar... ancak piyasada örneğin vatan da 3500 e bile var bu laptopdan o kadar para verip bu laptobu almayın daha üst seviye laptop alırsınız o fiyata... buna 3500 lira verirsen parana yazık olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahoglu -- 14 Kasım 2016; 22:56:38 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.