Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D vs X550VX-DM277DC vs X550VX-DM254DC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alpaycetin09

quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

8 gb yeterli olacaktır

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-dm254dc-pmu401517

güzel ürün FHD

Benim yolladığım ürün ile sizin ürün arasında ram ve ekran kartları farkı var fiyatlar neredeyse aynı.
    Sizce 4gb ram 4gb ekran kartı olanı mı yoksa 12gb ram 2gb ekran kartı olanı mı?

12 gb ram'e bence gerek yok

8gb ram'e 4gb ekran kartı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invisible

quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

öyleyse 254DC almak daha mantıklı forumda kasası iyi değil ve ısınma problemi var deniyordu

Insisible hocam Sheron'un yorumu okur musunuz siz de kasalar farklı diyordunuz 2 nizde farklı şeyler söylediniz :)

Kasalar farklı tabiki ebrar a sordum kasa metal dendi. Bilmiyorum ama şöyle bir durumda var. X550JK ve X550JX genel olarak kullanıcılar daha memnun kasadan. Kafamda şöyle bir soru işareti de oluşmuyor değil. Peki Asus yeni kasası varken bu modelde niye eski kasasını tekrar kullandı ? Bir de bunu düşünmemizi istiyorum. Benim tavsiyem DM277DC alınmalı VRAM o kadarda farketmiyor. Eğer çoklu ekran kullanmayacaksaniz çok da anlamı yok gayet yeterli. Onun dışında elbette 4GB olsaydı daha iyi olabilirdi ama olaya bir de burdan bakin sonuçta silah aynı sadece şarjörü artırıyorsunuz. DM277DC deki kasa daha sorunsuz, bence DM254DC deki kasa kullanıcılar tarafindan daha sorun yaşanan bir kasa bunu da gözardı edin. Riske girmeye değmez bence.

Bizzat X550JK ve X550VX kullanan arkadaşlarım var. İkiside tamamen plastik. 277DC'de kullanılan kasada X550JK'da kullanılan kasa ile aynı ise oda plastik oluyor haliyle. Ebrar bilgisayarın dediğine bakmayın derim. Ürün açıklamasında da alüminyum yazmışlar her iki ürünede.

Klavye kısmı metal, altı plastik, kapak alüminyum gibi bir saçmalıkta olamaz yok yanlarda karton o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç olarak neye karar verdiniz arkadaşlar ?
    Ben de tercihimi asustan yana kullanacağım sanırım ama hangi model karar veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34firatk

Sonuç olarak neye karar verdiniz arkadaşlar ?
    Ben de tercihimi asustan yana kullanacağım sanırım ama hangi model karar veremiyorum.

Ben DM277DC almayı düşünüyorum

• 277DC nin pil süresi 2 4 saat mı ne yazıyordu normalmi bu ? az gibi geldi de daha önce notebook kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbklqn

277DC nin pil süresi 2 4 saat mı ne yazıyordu normalmi bu ? az gibi geldi de daha önce notebook kullanmadım

Kullanıma göre değişir. Normal.

• Sheron kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam siz hangisine karar verdiniz :) ?
  • Vatana bir de böyle bir model gelmiş

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-12gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-2gb-15-6-w10-notebook.html#genel-bakis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugra_091 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 kurulu geliyor diye bu kadar fark vermek bence gereksiz hocam,tabi karar sizin yine de.

• quote:

254DC alacağım büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra_091

Vatana bir de böyle bir model gelmiş

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-12gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-2gb-15-6-w10-notebook.html#genel-bakis

Alınmaz. Windows 10 kurulu diye 700 TL fazla fiyat biçmişler.

• asus X550VX-DM263TC sizce nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: storkbey

asus X550VX-DM263TC sizce nasıl

277DC ile aynı özelliklere sahip. O fiyata Dell 7559 alınır.

• DM277DC yi öneririm .o fiyata başarılı ürün.
  • arkadaşlar bunlardan hangisini alayım?

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-notebook-pmk109?ob=1&fiyat=2000_3000&fiyat=3000_&oz=1_3&oz=10_61&oz=12_78

ram ve ekran kartları değeri farklı onu az çok anlıyorum fakat GRİ kasa ile SİYAH kasa farkı ne onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheron

quote:

254DC alacağım büyük ihtimalle.

hocam sonuç olarak ne aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.