Şimdi Ara

asus x553ma-bing-sx277b (Hediye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim..

İki gün önce asus x553ma-bing-sx277b hediyesi aldım. Özelliklerine baktım(özetle intel celeron n2930 cpu, intel hd grafik ekran kartı, 2gb 1066 ddr3 ram, 500gb hdd 5400rpm, usb 3.0, windows 8.1) alt seviye bir notebook ama kafamda bazı düşünceler var. işlemcisi celeron n2930 ve notebookcheck'ten özelliklerine baktım şu şekilde;
    Series Intel Celeron
    Codename Bay Trail-M
    Clock Rate 1830 - 2160 MHz
    Level 1 Cache 224 KB
    Level 2 Cache 2048 KB
    Number of Cores / Threads 4 / 4
    Max. Power Consumption (TDP = Thermal Design Power) 7.5 Watt
    Manufacturing Technology 22 nm
    Max. Temperature 105 °C
    Socket FCBGA1170
    Features HD Graphics (Bay Trail, 313 - 854 MHz), Quick Sync, Wireless Display, Speedstep
    GPU Intel HD Graphics (Bay Trail) (313 - 854 MHz)
    64 Bit 64 Bit support
    Hardware Virtualization VT-x
    Announcement Date 02/23/2014
    Product Link (external) Intel Celeron N2930

sonra bilgisayarın toplam desteklediği ram e baktım ddr3 1066mhz 8 gb destekliyor. içinde 2gb var ama yükseltilebiliyor diye öğrendim. Ve ekran kartı intel hd grafilk diyor. yani harici ekran kartı yok. Acaba 4gb ddr3 ram ve harici ekran kartı takılabilir mi? Aslında hiç açmadım etiketini bile doğrudan kutulu sıfır pc olarak satmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur 4gb ram ve harici ekran kartı taksam. 4 çekirdekli yazıyor işlemciye. şaşalı değil evet ama iş görür gibi. sizce bunun piyasası kaçtır bazı sitelerde 700-800 arası görüyorum. Konuyu takipteyim varsa bilgilendirmek istediğiniz noktalar bekliyorum. Yardımlarınızı beklemekteyim. Fikir verin ama makul olsun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 12 Haziran 2015; 16:18:51 >

• Laptop harici ekran kartı takamazsın. İstediğini yap o laptopta oyun oynayamazsın belki tarih öncesi oyunları oynatır. İnternet için kullanılabilir anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalfth -- 12 Haziran 2015; 16:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalfth

Laptop harici ekran kartı takamazsın. İstediğini yap o laptopta oyun oynayamazsın belki tarih öncesi oyunları oynatır. İnternet için kullanılabilir anca.

doğrudur hocam oyun bilgisayarı olduğunu söylemedim zaten :)
    anladım harici kart takmayız o zaman intel hd var ofis,video ve internet için kâfi gelebilir. tşkler yorumun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.