Şimdi Ara

Asus x555 seri 1800 tl idealmidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım laptop alıcak. Erzurum da üniversite öğrencisi. İkinci el asus x555 seri laptop bulmuş 1800 tlye.

Özellikleri

İ5 6200u
    8gb ram
    Gtx 940m 2gb.

Çok oyun oynayan biri değil lol cs fln oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Fiyata göre iyi düşünüyorum 6300HQ modelli laptoplar var tabi i5 işlemci için geçerli onun yerine alınabilir tabi ekran kartıda GTX 950 den başlıyor sanırsam merak edip araştırmadım. Grafik kartı olarak pek fena değil en azından giriş seviyesine göre sağlam bir ekran kartı. bu arada pilinin 6 saat gibi dayanma süresi olacaktır (tabi maximum) bunlar + yönleri
    - yönlerine gelirsek 6200U-6500U gibi işlemciler pek oyun için önerilmez ama oyunda açmaz anlamına gelmiyor. Eğer HQ işlemcili bulursan aynı fiyata o parayı ona vermeni öneririm (çok üst düzey oyun oynayacaksan örnek olarak Far Cry4 gibi) aklına takılan bir şey olursa cevaplamaya hazırım.
  • Oquzhn26 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ben deil bir arkadaşım alacak o da çok oyun oynamaz üniversite öğrencisi onun için takılmalık vakit geçirmelik bi laptop bakıyır. E öğrenci evinde iki kol alınır pes atılır, lol fln oynar, onlarında altından kalkacak güçte gördüm. Laptop pşyasasını pek bilmiyorum merak ettiğim 1800 tl eder mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Aynı özelliklerde cihaz araştırarak fikir edinebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.