Şimdi Ara

Asus x556UF-XX113T fiyat iyi gibi geldi is yaparmi beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlarda Tam Performans vermesini beklemiyorum okadarda vasat olmayacak bi laptop lazim

Bu laptop hakkinda bilgisi olan varmi 1900dan 1550 ye dusmus onerirmisiniz

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x556uf-xx113t-i5-6200u-4gb-1tb-2gb-gt930-vga-156-w10-P122789860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uaksaray68100 -- 4 Ağustos 2016; 20:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uaksaray68100

Oyunlarda Tam Performans vermesini beklemiyorum okadarda vasat olmayacak bi laptop lazim

Bu laptop hakkinda bilgisi olan varmi 1900dan 1550 ye dusmus onerirmisiniz

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x556uf-xx113t-i5-6200u-4gb-1tb-2gb-gt930-vga-156-w10-P122789860

Ben de bunu bakıyorum fakat çıkarılamayan bataryası çok büyük dezantaj. Pil deforme olunca şişme yapacaktır. Alternatiflere bakıyorum şu an. Pil haricinde bu donanıma bu fiyat çok uygun.

• Bulursan benimlede paylasirmisin hocam

• Bende bu fiyata yakın laptop bakıyorum Bulursanız yazarmısınız.

• Hocam ben K555UB-XO198T modelini aldım.

XX113T 4 GB RAM ve GeForce 930M karta sahip.
    XO198T 8 GB RAM ve GeForce 940M karta sahip.

Hem RAM hem de ekran kartı farkı var. Ben o yüzden hem bütçeye hem de performansı düşünerek biraz daha ekleyip bunu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Ağustos 2016; 1:46:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    robinho32 R kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam bende Asus K555UB-XO099D modelini siparis vercem bugun yarin arastirma yaptim 98t ile 99d modelleri kafama yatmisti ama 98t 2000tl civariydi 99d ninde 12gblik fiyatida cazip geldi onda karar kildim

http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uaksaray68100 -- 21 Ağustos 2016; 3:07:01 >
  • uaksaray68100 U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim. Yalnız alacağın model freedos. Lisanslı ya da korsan kullanman gerekecek. Bana kalırsa lisanlı alman daha iyi olur.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam kurulu gelince fiyat epey artiyor onu kendi imkanlarimla ayarlicam

Fiyatını hesaba katarsak lisans ile aslında yine aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.

• Ogrenciyim ama ucretsizde alabiliyorum diye biliyorum

• ben aldım laptopu kararını nasıl kullandın bilmiyorum ama ben tavsiye ederim 12gb lık modelini aldım şu an stabil fps deneme şansım olmadı oyun oynamak için almadım ama günlük işler için ideal
  • Hayirli olsun hocam arastirmalarim sonucu k555ub modelini aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uaksaray68100 -- 31 Ağustos 2016; 4:34:06 >
  • Sizede hayirlisi olsun k serilerinde mentese sorunu oluyormuş ben o yüzden vazgeçtim yoksa bende k alcaktim

• Saolun hocam su anda mentese olarak bi sıkıntisi yok ama ses de cizirti oluyor bazen hardiskden ses geliyor. Benim icin eksigi ise ekranin hd olmamasi

ses sorununu okumuştum k serilerinde ama bilemem kulağımla duymadım şu an bende hdd sesi veya cızırtı yok inşallah olmaz
  • Arkadaslar bende bu modelden almak istiyorum sizler almışsınız biraz bilgi verirseniz sevinirim gta 5 dead by daylight kaldırırmı bilgisayardan memnunmusunuz yazarsanız sevinirim

• Hortlatmış olacam ama, fiyatlar uçmuş ya 2.000 lira altı bulmak zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.