Şimdi Ara

ASUS X56SN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu hafta almayi planladigim dizüstünün fiyatini Türkiyeyle kiyaslamak istedim ama sanirim Asusun bu serisi yok piyasada?
    Varsa da ben bulamadim netten.
    makine burada Almanyada vergiler dahil 899 Euro. Bugünkü kurdan 1.743 YTL yapiyor.
    Piyasayi takip eden arkadaslar, configurationa bir bakip fiyat/performans konusunda yorumlarinizi iletirseniz sevinirim.
    http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/notebooks/asus/gaming/asus_x56snap115c_gamerspecial_4_3072mb

Ben M51SN ile karsilastirdim:
    T8300 yerine T9300 islemcili,
    3GB yerine 2 GB önbellekli,
    320GB yerine 250GB bellekli M51SN
    vergiler dahil 2.150 YTL Türkiyede.

Benim almayi planladigim X56SN den yaklasik 400 YTL daha pahali.

Tek sorun burada ögrenci oldugum icin vadeli alamiyor olmam. Bir baskasi üzerinden satin alma isine de sicak bakmiyorum. Araya para giren arkadas iliskilerinden haz almadigimdan olsa gerek..

Simdiden tesekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskoye -- 17 Temmuz 2008; 12:30:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: miskoye

Arkadaslar,
    bu hafta almayi planladigim dizüstünün fiyatini Türkiyeyle kiyaslamak istedim ama sanirim Asusun bu serisi yok piyasada?
    Varsa da ben bulamadim netten.
    makine burada Almanyada vergiler dahil 899 Euro. Bugünkü kurdan 1.743 YTL yapiyor.
    Piyasayi takip eden arkadaslar, configurationa bir bakip fiyat/performans konusunda yorumlarinizi iletirseniz sevinirim.
    http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/notebooks/asus/gaming/asus_x56snap115c_gamerspecial_4_3072mb

Ben M51SN ile karsilastirdim:
    T8300 yerine T9300 islemcili,
    3GB yerine 2 GB önbellekli,
    320GB yerine 250GB bellekli M51SN
    vergiler dahil 2.150 YTL Türkiyede.

Benim almayi planladigim X56SN den yaklasik 400 YTL daha pahali.

Tek sorun burada ögrenci oldugum icin vadeli alamiyor olmam. Bir baskasi üzerinden satin alma isine de sicak bakmiyorum. Araya para giren arkadas iliskilerinden haz almadigimdan olsa gerek..

Simdiden tesekkürler!

bulamaman cok normal cünkü Asus TR ye verdigi modelle Almanyaya gönderdigi modellere degisik seri numarasi vermekte; bende 2 hafta once buradan Pro_Markt(dormagen) dan aldim x57SA serisini; blu-ray okuyucu ve yazicisi dahil bu cihaza; ancak TRde yok bu cihaz Fiyati da cok makuldu;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.