Şimdi Ara

Asus x570 Kullanıcıları (geri ödeme kampanyası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rica ederim . Umarım en kısa zamanda geri alırız ödememizi.

aslında bize geri ödeme yerine, kartlardan o kadar indirip yapsalardı daha iyi olurdu ama neyse :)
  • önerebileceğiniz ;

usb çoğaltıcı
    wifi kartı
    ve
    bluetouth

aksesuarları var mı ?

keşke artık wifi bluetouth vs standart olsa şu anakartlarda o kadar anakart alıyoruz koymuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 30 Ekim 2019; 11:7:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

önerebileceğiniz ;

usb çoğaltıcı
    wifi kartı
    ve
    bluetouth

aksesuarları var mı ?

keşke artık wifi bluetouth vs standart olsa şu anakartlarda o kadar anakart alıyoruz koymuyorlar.
    Malesef hiç kullanmadım harici olarak önerebileceğim bir bilgim yok.
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Peki anakartin sata girisleri hakkinda bilginiz var mi ben oyle gelisi guzel takiverdim satalari bi farki yok demi alt ve usttekilerin. 6 adet giristen bahsediyorum.

Daha once ayni postu yazmistim ama cok ilginc gozukmuyor yazdgm :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Peki anakartin sata girisleri hakkinda bilginiz var mi ben oyle gelisi guzel takiverdim satalari bi farki yok demi alt ve usttekilerin. 6 adet giristen bahsediyorum.

Daha once ayni postu yazmistim ama cok ilginc gozukmuyor yazdgm :)
    Anakartınız da ki tüm sata girişleri aynı yani 6gb/sn hangisine takarsanız farketmez.Ama taktığınız kabloya bakın onlar eski ise sata 2 felansa 3gb/s destekler o yüzden sadece taktığınız kabloya dikkat etmeniz yeterli olur.
  • yok kablolar anakart kutusundaki kablolar :) teşekkur ederm
  • Bende de approved olarak görünüyor. Prime X570 Pro.
  • hayırlı olsun

artık ödemeleri yavaştan yatırsalarda bizde yolumuza baksak
  • Sıkıntı yok , ben hesaba bakmıyorum , 225TL gelince güzel olur ona da birşey alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Sıkıntı yok , ben hesaba bakmıyorum , 225TL gelince güzel olur ona da birşey alırım
    Hocam aman öyle demeyin bu bizim hakkımız şayet ben asus almayacaktım pahalı olduğu için ama kampanya olduğu için aldım vermezlerse suç zaten müşteriyi yanıltmak/kandırmak oluyor.
  • Asusta paramız kalmaz hocam sıkıntı yok yakında yatar , şaka bir yana zaten bende indirimde gördüm geri ödeme de olunca epey ucuza denkgeldi o yüzden aldım masrafa girdim durup dururken şimdi yeni sistem topluyorum
  • Asus Prime X570 Pro anakart satın aldım bende katıldım, Asus'un geri ödeme kampanyasına şu an durumu "Aproved" olarak gözüküyor fakat henüz tarafıma mail falan gelmedi ve ödeme de olmadı.
  • Hayırlı olsun. Bende de şuana kadar gelen mail yok bugün 4 kasım bekliyoruz bakalım

• Bizim paralara mangal yakmasınlar
  • Ben ilk gün kayıt yaptırdım eksiksiz şekilde 30 eylülde ama gelen giden birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 5 Kasım 2019; 15:9:25 >
  • Konuyu buldum @mob411

X570-E Modelini aldım bendede approved yazıyor.

Asus'a bir mail yolladım,geri dönüş şu şekilde;

quote:

Hello,

thank you for participating in this Promotion. Your claim has already been approved.

The payment of your cashback / shipping of your bonus usually takes place within 90 days after the release of your application.

We kindly ask you for your patience.

----
    Kind regards | Mit freundlichen Grüßen | Cordialement

Your ASUS Promotion-Team!
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    güzel ve pahalı bir karta benziyor hayırlı olsun.

Geri Ödeme Alım Periyodu: 30.09.2019 - 10.11.2019 girilmiş ancak sözleşmede dediği gibi ve size gelen mailde de aynı ;

geri ödeme genellikle başvurunuzun onaylanmasından sonraki 90 gün içinde gerçekleşir. Az sabredin diye de eklemişler

yani 10 kasım ı aşabilir gibime geliyor. Bakalım ne olacak :) hep birlikte takipteyiz.
  • quote:

güzel ve pahalı bir karta benziyor hayırlı olsun.

Geri Ödeme Alım Periyodu: 30.09.2019 - 10.11.2019 girilmiş ancak sözleşmede dediği gibi ve size gelen mailde de aynı ;

geri ödeme genellikle başvurunuzun onaylanmasından sonraki 90 gün içinde gerçekleşir. Az sabredin diye de eklemişler

yani 10 kasım ı aşabilir gibime geliyor. Bakalım ne olacak :) hep birlikte takipteyiz.
    Önceki senelerde yapılan promosyonlarda baya pürüz yaşanmış.Bu senede aynı şeyi yaşarsak şaşmayalım

• abuk subuk fan hızı sınırlamaları ve bu saçma salak durum yüzünden bir daha asla elimi asus a sürmüyorum... "en iyi bios asusta asus yazılım işinde taiwan üçlüsünün en iyisi bla bla" teknolojiden anlamayan her youtuber / her insan yorum yaparsa sonu böyle olur tabiki... hikaye almayın asus masus markasına reklamına kanıp gidin msi gigabyte alın onlarda da sağlam model ürünler mevcut bir daha asus asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 7 Kasım 2019; 0:14:32 >
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Benim önceki kartım gigabyte ti 8 sene kullandım usb ler ve sata girişler artık sorun yaratıyordu. Yaşlanmıştı. :)

Msi alacaktım, indirimde diye asus aldım. Insallah bunuda uzun kullanirim. Bide odemeyi alirsak tamam . Kart cok güzel ama kandırılan müşteri de tabiki bunu unutmaz .. bi dahaki sefer secimim ona göre olur ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.