Şimdi Ara

Asus x570 Kullanıcıları (geri ödeme kampanyası) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 9 ekim aldim 11 inde sisteme girdim. Bana gelen bisi yok

@crash_35 siz ne zaman almistiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 6 Aralık 2019; 15:36:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    asus destekten durumu mutlaka bildirin.

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    asus canlı destek'e hemen yazdım, canlı destek olması süper

"ödemeler sırasıyla yapılmaktadır. Ödemeniz 15 Aralık içerisinde yapılacaktır." ( ayrıca farklı departmanlardan yapılıyormuş bundan farklılık çıkıyormuş)

ee dedim 15'i pazar gününe denk geliyor

"15 Aralık'tan itibaren geri ödeme gerçekleştirilecektir. Belirtmiş olduğum tarihte hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi rica ederim. Aksi bir durum olması durumunda ürününüze ait fatura görseli ve kampanyaya başvuru tarihini tarafımıza iletmenizi rica ederim."

dediler

bekliyoruz bakalım

• Canlı desteği bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu

• Prime x570 pro aldım geri ödeme almadık daha

• Arkadaş en ilk ben başvurdum ya 30 eylül de bana niye birşey gelmedi
    Şu canlı desteği bir de ben darlayım.
  • ilk önce 390 tL ödemelerden başlamış olabilirler öyle öyle sırayla bize geleceğini umuyorum biz 225 tL alıcaz prime pro da

15 - 16 aralık yatabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

ilk önce 390 tL ödemelerden başlamış olabilirler öyle öyle sırayla bize geleceğini umuyorum biz 225 tL alıcaz prime pro da

15 - 16 aralık yatabilir :)
    Önceki sayfa da arkadaşın hesabına 250 tl yatmış öyle olacağını zannetmem.Ayrıca bende rog x570-E vardı 305 bekliyorum.
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Sizde pro almistiniz diye kalmis benim aklimda :)

• quote:

asus canlı destek'e hemen yazdım, canlı destek olması süper

"ödemeler sırasıyla yapılmaktadır. Ödemeniz 15 Aralık içerisinde yapılacaktır." ( ayrıca farklı departmanlardan yapılıyormuş bundan farklılık çıkıyormuş)

ee dedim 15'i pazar gününe denk geliyor

"15 Aralık'tan itibaren geri ödeme gerçekleştirilecektir. Belirtmiş olduğum tarihte hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi rica ederim. Aksi bir durum olması durumunda ürününüze ait fatura görseli ve kampanyaya başvuru tarihini tarafımıza iletmenizi rica ederim."

dediler

bekliyoruz bakalım
    nasıl yapıyoruz bu canlı destek şeysini

• Petegrus kullanıcısına yanıt
    Google a asus canli destek yazsaniz bile cikar hocam :)

Yada direk asus un siteye girip ordan bakabilirsiniz. Ekran karti ve anakart olani secmek gerekiyor. Eger yine bulamazsaniz pc ye gectgim zaman link atarim direk ;)

• quote:

Google a asus canli destek yazsaniz bile cikar hocam :)

Yada direk asus un siteye girip ordan bakabilirsiniz. Ekran karti ve anakart olani secmek gerekiyor. Eger yine bulamazsaniz pc ye gectgim zaman link atarim direk ;)
    direk çıkmadı google dan o yüzden yazmıştım. 08:00/18:00 miş çalışma saatleri o sıra işteyim. işyerinde öğle molası hallederim artık. tam bi muamma oldu bu cash back işi . bidaha girmem bu topa :D
  • Petegrus kullanıcısına yanıt

sırayla > Anakart / Ekran Kartları seçin > Onarım ve Destek > Online Chat'e devam etmek için Canlı Destek tıklayabilirsiniz.

mesai saatleri içinde bilgi alabilirsiniz cep telefonu bile bırakınca gün içinde herhangi bir sorunda arayıp ulaşıyorlar. Bu anakart ledleri hakkında bilgi almak için aramıştım en sonda yazılım destek ekibine sıkıntının iletilmesini istedim ilettik dediler, iletmişlerdir sanırım :D

aslında indirim yapılıyorsa kartı alırken yapmaları daha garanti , böyle beklemek iyi olmuyor ha geldi ha gelecek diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Arkadaş en ilk ben başvurdum ya 30 eylül de bana niye birşey gelmedi
    Şu canlı desteği bir de ben darlayım.
    Bende 30.09.2019 da başvurdum (225₺) gelmesi gerek.
  • quote:

https://icr-emea.asus.com/webchat/icr.html?rootTreeId=EMEA.ACTR.TR-TR&treeId=EMEA.ACTR.TR-TR&tenantId=TR-TR&language=en-us&_ga=2.26375549.1913185451.1576001309-458195059.1575452396

sırayla > Anakart / Ekran Kartları seçin > Onarım ve Destek > Online Chat'e devam etmek için Canlı Destek tıklayabilirsiniz.

mesai saatleri içinde bilgi alabilirsiniz cep telefonu bile bırakınca gün içinde herhangi bir sorunda arayıp ulaşıyorlar. Bu anakart ledleri hakkında bilgi almak için aramıştım en sonda yazılım destek ekibine sıkıntının iletilmesini istedim ilettik dediler, iletmişlerdir sanırım :D

aslında indirim yapılıyorsa kartı alırken yapmaları daha garanti , böyle beklemek iyi olmuyor ha geldi ha gelecek diye :)
    eyv. müsait bi zamanda halledeceğim.

• 15 aralık geldi ama herhangi bir mail gelmedi. Yarın yine yazarım asus canlı desteğe

edit: canlı desteğe tekrar yazdım ama iletişim bilgilerimi aldılar döneceğiz dediler gün içinde arayan olmadı. YArın yada diğer gün ararlar mı bilmiyorum. Hesabı kontrol ettiğimde para yok zaten öncesinde mail geliyor sanırım herhangi bir mail de gelmedi. bekliyoruz halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 16 Aralık 2019; 18:50:55 >
  • tekrar yazdım desteğe, en kısa sürede döncez dediler bakalım

beklemeye devam 17.12.2019
  • quote:

tekrar yazdım desteğe, en kısa sürede döncez dediler bakalım

Para yattı az önce bana.Darısı başınıza
  • quote:

tekrar yazdım desteğe, en kısa sürede döncez dediler bakalım

Hayırlı Olsun.
    Ben mail atmıştım bana bugün saat 10 gibi mesaj geldi TransferWise dan bana gönderildiğine dair bir mail geldi ama hesabımda bir değişiklik yok.Size öncesinde böyle bir mail geldi mi?

@Petegrus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 17 Aralık 2019; 16:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Hayırlı Olsun.
    Ben mail atmıştım bana bugün saat 10 gibi mesaj geldi TransferWise dan bana gönderildiğine dair bir mail geldi ama hesabımda bir değişiklik yok.Size öncesinde böyle bir mail geldi mi?

@Petegrus

Alıntıları Göster
    bana gelen mail yok maalesef.

hayırlı olsun alanlara

bi ben mi kaldım alamayan o kadar canlı desteğe de yazdım ama

enparayı kullandım ibanımda, finansbankın kuruluşu ama fiziksel şubesi yok ondan dolayı mı gelmedi acaba ? ama global banka kodunu filan yazdım =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 17 Aralık 2019; 17:5:1 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.