Şimdi Ara

Asus x570 Kullanıcıları (geri ödeme kampanyası) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geri ödeme yapılmadı hala, az önce canlı destekle görüştüm faturayı istedi bakalım ne olacak.
  • bende söyledim faturayı göndermiştim pazartesi günü ama bugün cuma oldu bekliyorum hala.
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Bana hafta içinde aşağıdaki mail geldi.

thank you for participating in this Promotion. Your claim (ID xxxxx) has already been approved.

The payment of your cashback / shipping of your bonus usually takes place within 90 days after the release of your application.

We kindly ask you for your patience
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Banada Aynısı Geldi Geçen Hafta

Mart Ayının Sonu İlk Baharı Bulacak Tabi Yatırırlarsa
    Süreç Uzatırlarsa Şaşırmam 2020 Yılının İçinde İade Edilecek Gibi
  • thanks for your email. The payment of your cashback / shipping of your bonus usually takes place within 90 days after the release of your application (22.10.2019).

Yeni geldi bana bu mail. 22 ekimde onaylandigi icin 22 sinden sonda 90 gun icinde yatircaz diyorlar 🤗🙂 beklemedeyim

edit: ve yine aura sycn ı kontrol edemiyorum kafasına göre takılıyor :)

edit3: last profil silip , lighting hizmeti yeniden başlatınca geliyor yerine .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 23 Aralık 2019; 13:27:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana bugün 335 tl yattı
  • Benimde geri ödeme yapıldı.
  • ben alamadım halen.

tekrar yazdım online canlı desteğe
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Herhalde en son siz alacaksınız.
  • newfel kullanıcısına yanıt
    öyle gibi gözüküyor herkes aldı valla
  • 24.10.2019 tarihinde başvuru yapmıştım Asus Prime X570 Pro anakart ile banada henüz ödeme yapmadı Asus.
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    anlaşılan yılbaşını geçirmeye kararlı asus

o kadar canlı destekten yazdım ama arayan soran yok.

Kabul edildikten sonra 90 gün içinde ödenecek diyor ama 22.10.2019 tarihinde approved olmuştu yanlış hesaplamadıysam en geç 10 11 ocak gibi gelmesi lazım artık
  • Arkadaşlar bende bilgilenmek amacıyla yazıyorum bilgilendirirseniz sevinirim.ben Asus Tuf b450 Plus Gaming aura rgb atx anakart aldım ayriyetten ASUS tuf 3-rx5700-o8g Gaming ekran kartıda aldım bu 2 üründen herhangi birisiyle bir kampanyaya katılma hakkım varmı teşekkürler...
  • Cosmopolice C kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla b450 plus ile ryzen işlemci alana kampanya vardı ancak kampanya periyodu 16.09.2019 - 27.10.2019 olduğu yazıyor.

siz yinede bir linki inceleyin. Başvuru yapılabiliyor ise Kampanya geçtiği için onaylanmaya bilir fakat yinede şansınızı deneyin bence.

Başka kampanya var mı bilmiyorum. Ekran kartı ile ilgili bilgim yok. Promotion kampanya olarak araştırın bi google dan belki bizimde bildiğimiz bir kampanya vardır.

link :
    promotion.asus.com
    ASUS Promotion
    https://promotion.asus.com/tr/tr/amdcashback
    b450 yazan sağdaki kısıma tıkalyın.

• Anakart geri ödemesinin son günü sanırım 30 eylülmüş onu kaçırdık herhalde ama amd vgacashback'a katıldım şöyle bir mesaj geldi olumlumu olumsuzmu olduğunu bilen arkadaşlardan söylemsini rica ediyorum kampanya 2020 ocak ayına kadar devam ediyor şu an için güncel bir kampanya Asus tarafından gönderilen e-mail: We will review your application as soon as possible. Please note that this process may take up to 20 business days.

A soon as your application has been approved, you will be sent a confirmation e-mail.

Kind regards,
    Your ASUS Promotion Team
    hayırlı olsun. Siz yine de tarih geçmesine rağmen gönderin en fazla başvurunuzu onaylamazlar :)

vay be amd ekran kartında da kampanya varmış. Bilmiyordum.

gelen e mailde yazanlar :

"Başvurunuzu mümkün olan en kısa sürede inceleyeceğiz. Bu işlemin 20 iş günü sürebileceğini lütfen unutmayın.

Başvurunuz onaylanır onaylanmaz size bir onay e-postası gönderilecektir.

Saygılarımla,
    ASUS Promosyon Ekibiniz"
  • Anakart bölümünde kampanyaya katıl dediğimde şöyle bir uyarı ekranı ile geliyor.Warning: Invalid argument supplied for foreach() in Drupal\promoform\Form\Multistep\MultistepTwoForm->buildForm() (line 136 of modules/promoform/src/Form/Multistep/MultistepTwoForm.php) ayriyetten ülke bölümünü seçemiyorum sanırım tarihi geçtiği için kabul etmiyor.
    haa kapamışlar o zaman sağlık olsun :)
  • Bana da gelen giden yok bence kar yağmasını filan bekliyorlar yılbaşında bizim paralara karda sucuk bişirecekler
  • x570-pro Sonunda ödememi almış bulunmaktayım. Sabah 10 gibi mail geldi transferwise dan . Yarım saat sonrada para yattı. 225 tl

ninepoint consulting GmbH tarafından yapılan transferi gönderdik **** ibana 30 aralık bugün hesabınızda olması gerek. ve Transfer özeti yer alıyor mailde.

darısı alamayanların başına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 30 Aralık 2019; 17:51:52 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.