Şimdi Ara

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alanlara, ROG Gladius II Origin Mouse Hediyeli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alanlara, ROG Gladius II Origin Mouse Hediyeli
  • Maillere bakin geldi bana onay. ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alanlara, ROG Gladius II Origin Mouse Hediyeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bi mail gelmemiş daha,Asusa ticket attım şimdi :/
  • All events
    Registered activity - Not deal with yet hala bu şeklde görünüyor sitede
  • Bu kadar pahalıya ürün satıp Asus kadar müşteri memnuniyetsizliği çok olan az firma vardır. 15 dolarlık kampanya vardı adamlar fee yi müşteriye yüklemişler utanmadan. 15 dolarlık gönderiden 9 dolar fee kesmişler. Bir daha Asus almam asla!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 5 Eylül 2020; 18:53:41 >
  • arkadaşlar mouse az önce geldi penta bilgisayardan yurtiçi kargo ile, ama ürün sanırım rog gladius ll origin değil ufacık bi kutuda yollamışlar henüz açmadım ama p504 yazıyor kutunu üstünde, sizlerdende cevap bekliyorum sadece banamı bu ürünü yolladılar ona göre asusa itiraz edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 8 Eylül 2020; 11:32:4 >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    gladius 2 hocam açabilirsiniz bana da ufak kutuyla geldi
  • Ürün Gladius 2 mi yoksa Gladius 2 Origin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brixlemy

Ürün Gladius 2 mi yoksa Gladius 2 Origin mi
    Gladius 2 Origin
  • Brixlemy kullanıcısına yanıt
    Az önce kontrol için açtım bende mouse un altında gladius 2 origin yazıyor sıkıntı yok

• Cevaplarınız için teşekkürler. Kutunun içinde yedek Omron Switchler mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brixlemy -- 8 Eylül 2020; 16:23:29 >
  • Brixlemy kullanıcısına yanıt
    Mouse ve kablodan başka bişey yok

• Gelen mouse doğal olarak retail değil bundle versiyon. İkinci kablo, yedek switchler ve taşıma kılıfı yok. Yine de güzel bir mouse.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    aynen hocam, benim ki de geldi. küçük bir kutuda, sadece mouse ve usb kablo var. incelemelerde ki gibi yedek parçalar yok, ama olsun hediye sonuçta, hiç olmaya da bilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.