Şimdi Ara

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alanlara, ROG Gladius II Origin Mouse Hediyeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Gaming gecesinde Core'u 289'a vermiş adamlar nasıl Origins'i 250'ye vermiş çok merak ettim gerçekten, zahmet olmayacaksa siparişlerim sayfasından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Hocam hediye verdikleri mouse hakkında deneyiminiz var mı?

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    yok, bende g502 hero var bu hediye fareyi açmadan sıfır olarak satardım muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Burada kayıtla ilgili bir durum var
    https://www.asus.com/tr/events/infoM/x570-gladius-bundle/

1. Mouse hediyenizi kazanmak için lütfen yukarıdaki “Kayıt” düğmesini tıklayın ve ASUS üye hesabınıza giriş yapın. Henüz üye değilseniz, lütfen "Kaydol" düğmesine tıklayın ve kaydınızı tamamlayın.
    Eposta attı ve şikayet oluşturdu.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şimdi kampanyaya katılmış mı oluyorum? Bi cacık anlamadım asusun sitesinden :D
    ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alanlara, ROG Gladius II Origin Mouse Hediyeli
  • Ürün gelmeden kayıt olabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teoride olabiliyorsun. Ürünün elektronik faturası tarafına ulaştı ise kaydolma adımından ekleyebiliyorsun fakat, daha aşağılarda ürün paketinde seri numarası yazan yerin fotoğrafını eklemeni de istiyorlar. Ürünün seri numarası faturada yazıyor fakat başka birinin faturası eline geçmiş ve onunla işlem yapabilmenin önüne geçmek için böyle bir şey düşünmüşler. En sağlıklısı ürün gelince kaydolmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaseenstyle

Teoride olabiliyorsun. Ürünün elektronik faturası tarafına ulaştı ise kaydolma adımından ekleyebiliyorsun fakat, daha aşağılarda ürün paketinde seri numarası yazan yerin fotoğrafını eklemeni de istiyorlar. Ürünün seri numarası faturada yazıyor fakat başka birinin faturası eline geçmiş ve onunla işlem yapabilmenin önüne geçmek için böyle bir şey düşünmüşler. En sağlıklısı ürün gelince kaydolmak.
    Ben fatura ile başvurdum şimdi tekrar başvuramıyorum nasıl olacak hocam?
    Canlı destek ya da destek e postası yollayın. Ben de fatura ile kaydolmak istediğimde ürün fotoğrafının yüklenmesi gereken yere geldiğimde, fotoğrafsız başvuru kabul olmayabilir ve sizin durumunuz gibi tekrar başvurmak mümkün olmayabilir diye kaydı oluşturmadan sayfadan çıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart alacağımdan değil de, wifisi olan en ucuz anakart 1857 TL (Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi), alacak olsam bunu alırdım sanırım. Tabii soğutması ve fan ses durumu nasıldır bakmak lazım. Mouse hediyesiyle uygun fiyata geliyor.

Rog olanlar zaten aşırı pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Ben başvurdum 5 gün oldu ses seda yok kaç günde sonuçlanıyor acaba

Alıntıları Göster
    hocam başvuru nasıl yapılıyor? ben siteye kayıt olup anakartımı ürün kaydı yaptım hesabıma sonra napmam gerek ?
  • Hepsiburada 4 gündür siparişi bekletiyor, gönderse de sistemi kursam artık. Siparişi ulaşan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Hepsiburada 4 gündür siparişi bekletiyor, gönderse de sistemi kursam artık. Siparişi ulaşan var mı
    Ilginç. Ben cumartesi akşamı aldım anında kargoya verildi diye mesaj geldi ptesi sabahı hepsijet teslim etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajea-

hocam başvuru nasıl yapılıyor? ben siteye kayıt olup anakartımı ürün kaydı yaptım hesabıma sonra napmam gerek ?

Alıntıları Göster
    https://www.asus.com/tr/events/infoM/x570-gladius-bundle/

PTT kargo ile gönderirlerse , tam olur.

• Pazartesi günü öğlen aldım. Salı günü öğlen ulaştı. İstanbul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

PTT kargo ile gönderirlerse , tam olur.
    Anlıyorum hocam seni :) Benimde kasa gelmedi lanet mng hala bekletiyor aktarmada.
    acaba kargo mu bekletiyor, ama ; benim sipariş kargoya verildi görünmüyor halen.
    Korktuğum başıma geldi, ptt kargoya vermişler bugün. 1 haftada ancak teslim ederler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.