Bildirim
ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alanlara, ROG Gladius II Origin Mouse Hediyeli (2. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok, bende g502 hero var bu hediye fareyi açmadan sıfır olarak satardım muhtemelen. -
Eposta attı ve şikayet oluşturdu.quote:
Orijinalden alıntı: bjkyener
Burada kayıtla ilgili bir durum var
https://www.asus.com/tr/events/infoM/x570-gladius-bundle/
1. Mouse hediyenizi kazanmak için lütfen yukarıdaki “Kayıt” düğmesini tıklayın ve ASUS üye hesabınıza giriş yapın. Henüz üye değilseniz, lütfen "Kaydol" düğmesine tıklayın ve kaydınızı tamamlayın. -
-
Ürün gelmeden kayıt olabiliyor muyuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teoride olabiliyorsun. Ürünün elektronik faturası tarafına ulaştı ise kaydolma adımından ekleyebiliyorsun fakat, daha aşağılarda ürün paketinde seri numarası yazan yerin fotoğrafını eklemeni de istiyorlar. Ürünün seri numarası faturada yazıyor fakat başka birinin faturası eline geçmiş ve onunla işlem yapabilmenin önüne geçmek için böyle bir şey düşünmüşler. En sağlıklısı ürün gelince kaydolmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben fatura ile başvurdum şimdi tekrar başvuramıyorum nasıl olacak hocam?quote:
Orijinalden alıntı: jaseenstyle
Teoride olabiliyorsun. Ürünün elektronik faturası tarafına ulaştı ise kaydolma adımından ekleyebiliyorsun fakat, daha aşağılarda ürün paketinde seri numarası yazan yerin fotoğrafını eklemeni de istiyorlar. Ürünün seri numarası faturada yazıyor fakat başka birinin faturası eline geçmiş ve onunla işlem yapabilmenin önüne geçmek için böyle bir şey düşünmüşler. En sağlıklısı ürün gelince kaydolmak. -
Canlı destek ya da destek e postası yollayın. Ben de fatura ile kaydolmak istediğimde ürün fotoğrafının yüklenmesi gereken yere geldiğimde, fotoğrafsız başvuru kabul olmayabilir ve sizin durumunuz gibi tekrar başvurmak mümkün olmayabilir diye kaydı oluşturmadan sayfadan çıktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart alacağımdan değil de, wifisi olan en ucuz anakart 1857 TL (Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi), alacak olsam bunu alırdım sanırım. Tabii soğutması ve fan ses durumu nasıldır bakmak lazım. Mouse hediyesiyle uygun fiyata geliyor.
Rog olanlar zaten aşırı pahalı. -
hocam başvuru nasıl yapılıyor? ben siteye kayıt olup anakartımı ürün kaydı yaptım hesabıma sonra napmam gerek ?quote:
Orijinalden alıntı: pisst0n
Ben başvurdum 5 gün oldu ses seda yok kaç günde sonuçlanıyor acaba
Alıntıları Göster -
Hepsiburada 4 gündür siparişi bekletiyor, gönderse de sistemi kursam artık. Siparişi ulaşan var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ilginç. Ben cumartesi akşamı aldım anında kargoya verildi diye mesaj geldi ptesi sabahı hepsijet teslim etti.quote:
Orijinalden alıntı: Jayus
Hepsiburada 4 gündür siparişi bekletiyor, gönderse de sistemi kursam artık. Siparişi ulaşan var mı -
https://www.asus.com/tr/events/infoM/x570-gladius-bundle/quote:
Orijinalden alıntı: Ajea-
hocam başvuru nasıl yapılıyor? ben siteye kayıt olup anakartımı ürün kaydı yaptım hesabıma sonra napmam gerek ?
Alıntıları Göster
-
PTT kargo ile gönderirlerse , tam olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pazartesi günü öğlen aldım. Salı günü öğlen ulaştı. İstanbul. -
Anlıyorum hocam seni :) Benimde kasa gelmedi lanet mng hala bekletiyor aktarmada.quote:
Orijinalden alıntı: Jayus
PTT kargo ile gönderirlerse , tam olur. -
acaba kargo mu bekletiyor, ama ; benim sipariş kargoya verildi görünmüyor halen. -
Korktuğum başıma geldi, ptt kargoya vermişler bugün. 1 haftada ancak teslim ederler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X