Selam millet, ben de X61SF280DV modelini yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum, son derece memnunum, şu ana kadar can sıkıcı bir problemle karşılaşmadım. Yalnız özellikle son 2-3 aydır oyun oynamak gibi sistemi zorlayan işler yaptığımda bilgisayar eskisine göre daha fazla ısınıyor ve fan eskisine göre daha fazla, daha gürültülü çalışmaya başladı. Bana fan kirlendiğinden bu sorunlar başladı gibi geliyor. Fanı temizlemek istiyorum, ama garanti mührüne zarar verme korkusuyla kapağı bilmeden açmak da istemiyorum. İnternette bu tarz durumlar için en doğru şekilde laptopun nasıl açılıp nasıl temizleneceğini anlatan rehberler var, ama ben bu modele ait birini bulamadım.
Böyle bir resimli rehber bilen/bulabilecek olan var mı? Ya da aranızda daha önce bu işi yapmış, ayrıntılı bir şekilde anlatabilecek biri? Hiç olmadı, fan temizleme bahanesiyle Asus servisine gitsem, ne cevap verirler, ne kadar sürede hallederler, herhangi bir ücret talep ederler mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Fan kısmının üstündeki kapağı vidalara zarar vermeden açabilirsin çünkü kapak kısmında garanti etiketi yok ben daha önce çok söküp taktım ancak o kapağı açınca karşına fanı ve soğutucu blokları sökmeni engellemek için bir etiket gelecek ona dokunma fanın yapraklarını nemli pamukla siler birazda süpürgeye tuttunmu tertemiz olur.
Not: Fana süpürge tutarken fanın dönmesini engellemek için elinle tut yoksa fanı bozabilirsin ayrıca servis temizlik için büyük ihtimal ücret alır ve hemen teslim etmezler bakarsın 1 hafta tutarlar ücrette 40TL civarı olabilir
Çok teşekkürler, ilk fırsatta denerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme